- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
ben 2 ay yumurtalik zamaninda agridan mahvoldum apandist patladi sandim gittim yumurtlamisin dedi catlamis dedi bende o gunleri degerlendirdim olmadi gecen gecen ay yumurtalik zamanimi es gectim gicik oldum ve hamileyim bu zamanlar bile sasiyor belki adet olacaksin belki de hamilesin onu da bilemeyiz
Hic sunu dusnmemissnz,ikiniz de dogru tahmin yapmis olablrsnz:)
normalde her ay 1 yumrta gelisir bu ay 2 yumurtalignz birer hafta arayla yumurta birakmis olablr
zaten sogan kurune regl bitiminden itibaren baslaniyor. Yani yaklasik 10 gunun var. Vucudun kendi atamiyr gbiyse baslayablrsn bi zarari yokyardımın için tsk ederim. bu ayı es gececegimden doktor küçük kistlerin var dedi reglim düzenli oluncada ilaç bile vermedi azda enfeksyon varmış regl 4 gün var sogan kürüne baslayamalı mıyım acaba
Cnm olabiliyor bende inanmak istemiyorum ama bu ay üç gün kala bende yumurtlama oldu en azından ben testte öyle gördüm .tedavi olduğum sırada bir ay bende aynı senin gibi oldum testte çift çizğiyi gördüm Ve üç dört gün sonra doktora gittiğimde henüz çatlamamış yumoş vardı ama test mi beni yanılttı Yoksa iki defa mı yumurtlamış oldum hiç bilmiyorum ...yanıtın için çok sagol ancak dr tabiki daha iyi bilir kafama takılan reglime 4 kala yumurtlamak olabiliyorsa demekli hep yanlış takip ettim aynı seyi yasayanlar var mı diye yazdım acıkcası
zaten sogan kurune regl bitiminden itibaren baslaniyor. Yani yaklasik 10 gunun var. Vucudun kendi atamiyr gbiyse baslayablrsn bi zarari yok
Benimkide 2.5 falan inşallah cnm yaa ..zaman geçtikçe umutlarda kuruyoryalnız olmadıgımı bilmek güzel cnm 1.5 sene oldu hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
Canim biyoloji ogretmeni var topic acmis sorulari cevapliyor ona sor istersen biKızlar merhaba 35 günde bir regl oluyorum normalde gecen hafta yumurtlama günümdü ovlasyon testlerimde çift çizgiydi
degerlendiremedik tabi.. bugün öglen kasıklarımda batma bel agrılarım kötüleştim doktora gittim utrasonla baktı doktor ve yumurtlamıssın dedi : ne şimdi bu ozaman gecen haftaki neydi doktor yanılabilir mi acaba
bu arada reglime 4- 5 gün var yani kafamda deli sorular :)
Canim biyoloji ogretmeni var topic acmis sorulari cevapliyor ona sor istersen bi
O ay mı hamıle kaldın ? :)Kızlar merhaba 35 günde bir regl oluyorum normalde gecen hafta yumurtlama günümdü ovlasyon testlerimde çift çizgiydi
degerlendiremedik tabi.. bugün öglen kasıklarımda batma bel agrılarım kötüleştim doktora gittim utrasonla baktı doktor ve yumurtlamıssın dedi : ne şimdi bu ozaman gecen haftaki neydi doktor yanılabilir mi acaba
bu arada reglime 4- 5 gün var yani kafamda deli sorular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?