Soyle ki; benim 1 ay 3 gun oldu bugun tam ve sisligim cok cok az kimse anlamiyo estetik oldugumu. Arkadasimin 3. Yili ve burnunda hala sislikler var doktoru igne ile sisliklerin inmesine yardimci oluyomus. Kisiden kisiye cok degisiyo ciltten cilde bana kalirsa psikolojimizin de payi var bu sisliklerde ben hep inicek cok hizli iyilesicem diye inatlasip sakalastim doktorumla ve doktorum su an bu denli iyilesmis olmama inanamiyo. Gercekten canini sikicak hic bir sey yok insanlar 1 yildan sonra bile sisligim inmedi diye panik olmuyoken senin 1. Ayda yaptigin stres su an icin sadece seni uzer canim eminim ki 3. Aya kalmadan yarilayacak, bir gun iniyor bir gun sisiyor benimkisi mesela yediklerine de cok bagli ben her sabah iki dilim ananas yiyorum ve ananas ciddi sekilde iyi bir odem sokturucu arac benim icin. Hergun sisliklere dikkat etmemeye calis, biraz sekline odaklan ve sislikler inmeden bile aldigin olumlu tepkilerle yeni burnunu kabullen ve benimsemeye basla sonra sislikler cok daha az rahatsiz eder hale gelicek emin olabilirsin... sevgilerle