Bir aylık hamileyim ve

Sumoss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
19
8
1
31
Bir aylık hamileyim ve göbeğimde bazen hafif şekilde ağrı oluyor normal mi?

Doktorla randevum var çarşamba günü canım ama ağrı olunca hemen yazdım klübe teşekkür ederim 🙏🏻

Doktor idrar yolu enfeksiyonu için tahlil vs verdi.Sonuçları göstermeye gittiğimde sorucam tekrardan.

Doktor idrar yolu enfeksiyonu için tahlil vs verdi.Sonuçları göstermeye gittiğimde sorucam tekrardan.
Sonuçlarımda herhangi birşey çıkmadı.Anormal bi durum yok demişti doktor bana.Ara ara oluyo hala bence karnımız genişliyo o yüzden o şekilde ağrı oluyo.

bende 4. haftadayım böyle adet olacakmış gibi ağrım oluyor ara ara. bende sordum doktora sıkıntı değil dedi ama ilk olunca çok korkuyorum

bende 4. haftadayım böyle adet olacakmış gibi ağrım oluyor ara ara. bende sordum doktora sıkıntı değil dedi ama ilk olunca çok korkuyorum
O ağrı ilk öğrendiğim andan itibaren bende de var zaten normalmiş.Rahim büyüdükçe çevresine baskı oluyomuş.Artık bi gün ağrıyosa diğer gün azalıyo ağrısı bende.Hamilelik boyunca bu ağrılar olur demişti doktorum bana.Bir de eğer kanama olursa ağrıyla birlikte bu tehlikeli hemen doktora gitmemiz gerekiyomuş.Allah göstermesin.Sağlıkla geçsin bu 9 ay İnşallah🙏

çok şükür kanama yok ama bahsettiğimiz o ağrılar oluyor..

ya sizde de korku var mı? nasıl olacak diye?

çok şükür kanama yok ama bahsettiğimiz o ağrılar oluyor..

ya sizde de korku var mı? nasıl olacak diye?
Olmaz mı ilk hamileliğim benim de.Tecrübesizim ve bu tecrübesizlik beraberinde tedirginlik de getiriyo.Ama inanıyorum ki nasibi olan bu dünyaya geliyo.Ben çalışıyorum iki hafta tatilimiz vardı.Valla evde kalınca daha çok kendimi dinler oldum.Bir an önce işe başlasam diye bakıyorum.Çalışırken kafam dağılıyo çünkü☺️

Olmaz mı ilk hamileliğim benim de.Tecrübesizim ve bu tecrübesizlik beraberinde tedirginlik de getiriyo.Ama inanıyorum ki nasibi olan bu dünyaya geliyo.Ben çalışıyorum iki hafta tatilimiz vardı.Valla evde kalınca daha çok kendimi dinler oldum.Bir an önce işe başlasam diye bakıyorum.Çalışırken kafam dağılıyo çünkü☺

benim de kafam sürekli bununla meşgul, aşırı bi korkum var. ben doğuramam diyorum :KK70:

Merhaba kızlar bende yeni Gebeyim drdan geldim şimdi 5+3 dedi iyi dedi mm duymadım ama yolc sac var eşi hemşireye 10 gün sonra gel dedi kalp atışına bakalım dedi nasipse 🤲🏻

son haftaya kadar bitmiyor o ağrılar. belli dönemlerde bebeğin büyüme atağı gösterdiği zamanlarda özellikle çok ağrı yapabiliyor. ama ara ara sürekli bir ağrı değil. Allah kolaylıklar versin stres yapmayın

ALlah razı olsun canım şuan çok tedirginim bebek varmı yokmu diye
Stres yapmadan sakince kontrol gününü bekle canım.Ayrıca dikkat et kendine.Ağır kaldırma uzak durulması gereken bazı yiyecekler var onları araştır.Allah güzel sonuçlar aldırsın☺️

Merhaba kızlar bende yeni Gebeyim drdan geldim şimdi 5+3 dedi iyi dedi mm duymadım ama yolc sac var eşi hemşireye 10 gün sonra gel dedi kalp atışına bakalım dedi nasipse 🤲🏻
Merhaba.Ben de 5+3 deyim. Sizle aynıyız galiba. Perşembe doktora gitmiştim kese göründü on gün sonra gel dedi bekliyorum. İnşallah duyarız hayırlısı ile

Back
X