- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Siz daha bir ay evlisiniz durun bakalım şimdiden kaynanaya gardınızı alıp eşinize kötülersiniz naz yapıyor caz yapıyor ayırmaya çalışıyor çekemiyor derseniz sürekli onun yüzünden olay çıkarsa adam evde de huzur bulamaz çeker gider tabi. Daha 1 ay cicim ayları yani. Güzellikle oturun konuşun ne derdiniz varsa anlatın ne yaptı kadın şimdi size evlenir evlenmez ben onu anlamadım tamam istemmiş filan ama siz bir adım atın bakalım kendinizi tanıtmaya çalışın çağırın evinize, onlara gidin hatta eşinize yapma böyle gidelim bakalım diye söyle yapıcı ol yıkıcı değil eşinde arada kalıyor böyle. Bnece erken başlamışsınız sabredin biraz burada hitabetin de hiç hiç hoş değil kaynanana karşı ön yargılısın direkt olayı kapatmışsın ama böyle en büyük kötülüğü evliliğine yaparsın eşin senin iyi niyetini görürse ve rahatsız olduğun şeyleri güzellikle kötülemeden arayıı soğutmadan eşine anlatırsan onun seni anlaması yeter siz birbirinizi seviyorsanız kimse ayıramaz. Ama eşinin de annesini atmasını görüşmemesini bekleme senin hakkında bir şey dediyse güzellikle sor.
çok doğru bir yorum olmuş. Lakin ne yapmalı eşe ve kv ye onu kestiremedim ben şimdi :44: