- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
ya hocadan da biraz cekiniyorum aslinda cunku biraz tutucu bi isyeri ama sansimi denemek de istiyorumBu cidden tatli bir dertmis keyfini cikarin :) Konusmayi deneyin elbette, ne var ki bunda :)
sevgilisi olabilir.
ya aslinda cok cabuk muhabbet edebilen bir insanim ama boyle zamanlarda sacma sapan tepkiler veriyorumMuhabbet et tabii , ne var bunda :)
ben 19 yasindayim 20 olmama az kaldiSen kaç yaşındasın.
Direkt niyetinizi aciklamayacaksiniz ki, arkadasca bir sohbete girin, o da isterse zaten ilerler siz ugrasmasaniz da :)ya hocadan da biraz cekiniyorum aslinda cunku biraz tutucu bi isyeri ama sansimi denemek de istiyorum
ya aslinda cok cabuk muhabbet edebilen bir insanim ama boyle zamanlarda sacma sapan tepkiler veriyorum
ben 19 yasindayim 20 olmama az kaldi
Ben oyle deyince evlenme teklif edecekmisim gibi olmus hakkatenDirekt niyetinizi aciklamayacaksiniz ki, arkadasca bir sohbete girin, o da isterse zaten ilerler siz ugrasmasaniz da :)
Hahahah yok bence calisma sartlarindan memnun mu, meslegin incelikleri neler gibi konulardan girin.Ben oyle deyince evlenme teklif edecekmisim gibi olmus hakkaten
Insallah yanliz yakalarim ama pat diye de muhabbete girilmez ki stajyer misiniz cok gemc duruyosunuz falan mi desem
Zaten gittigim bir kac arkadasim daha abayi yakti heheTabi konuşa konuşa gelişir bazı şeyler. Konuşmasanız bile görünce gülümseyin... Bu arada dikkat, daha çok hoşlanan kız vardır, siz tek değilsinizdir. meşhur bu durumla malum
Aa bak bu da cok guzel konuymus, ofis sartlari nasil falan. Ama asil mesele cocugu yanliz yakalamak tuvalete gider gibi yapip pat karsisina mi ciksamHahahah yok bence calisma sartlarindan memnun mu, meslegin incelikleri neler gibi konulardan girin.
Bilemedim ki, belki de diger arkadaslarina soylemeden gitmelisin ofise, gecen hafta anlattiginiz bir seyi tam anlayamadim, hatirlayamadim veya kafama tam oturtamadim gibi bir bahaneyle ?Aa bak bu da cok guzel konuymus, ofis sartlari nasil falan. Ama asil mesele cocugu yanliz yakalamak tuvalete gider gibi yapip pat karsisina mi ciksam
Bilemedim ki, belki de diger arkadaslarina soylemeden gitmelisin ofise, gecen hafta anlattiginiz bir seyi tam anlayamadim, hatirlayamadim veya kafama tam oturtamadim gibi bir bahaneyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?