Bir Ayran Gönül Vakası

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Selamlarr:KK68:

Oncelikle hemen kisa bir ozet geceyim, benimki biraz tatli bir dert. Desifre olmamak amaciyla bazi seyleri degistirerek yaziyorum ama konu hatlari ayni. O yuzden celisen bisey olursa fake sanmayin :-)

Haftada iki gun dersimin oldugu bir hoca var, sali persembe dersimiz var ama kendisi sadece sali gunu okula gelebiliyor persembe gunu biz onun ofisine gidip odevlerimizi gosterip soru falan soruyoruz. Ilk defa bu hafta gittim ben, normalde her hafta gitmem gerek ama ekiyordum dersi. Neyse biz arkadaslarla gittik, hocayla gorustuk falan sonra hoca ofisinde calisinlardan birini bize mesleki acidan cok onemli bir programda takildigimiz bazi noktalari anlatmasi icin cagirdi. Malumunuz ayran gonul ben cocuga vuruldum tabi :KK73::KK73:

Zaten anlattiklarini gozumun icine baka baka anlatti hep, tabi bunda tam karsisinda oturuyor olmam da etkili biraz :rolleyes: Sonra bize kendi elleriyle kahve yapti getirdi. Kahve yapmaya erkek bir arkadasimla gitmisti o sirada sohbet etmisler 2 yil once mezun olmus cok iyi bir okuldan yani benden 4 yas buyuk.

O gunden beri aklimdan cikaramadim:confused: Bu hafta tekrar gidicem ama gorur muyum bilmiyorum :KK6: Sizce bi daha gittigimde muhabbet etmeli miyim? Gerci etmeye calissam ne doycem ki elim ayagima dolanir benim :rolleyes::rolleyes:

Bu cidden tatli bir dertmis keyfini cikarin :) Konusmayi deneyin elbette, ne var ki bunda :)
ya hocadan da biraz cekiniyorum aslinda cunku biraz tutucu bi isyeri ama sansimi denemek de istiyorum :KK49:

sevgilisi olabilir.
:KK17:

Muhabbet et tabii , ne var bunda :)
ya aslinda cok cabuk muhabbet edebilen bir insanim ama boyle zamanlarda sacma sapan tepkiler veriyorum:oops:

Sen kaç yaşındasın.
ben 19 yasindayim 20 olmama az kaldi

ya hocadan da biraz cekiniyorum aslinda cunku biraz tutucu bi isyeri ama sansimi denemek de istiyorum :KK49:

:KK17:

ya aslinda cok cabuk muhabbet edebilen bir insanim ama boyle zamanlarda sacma sapan tepkiler veriyorum:oops:

ben 19 yasindayim 20 olmama az kaldi
Direkt niyetinizi aciklamayacaksiniz ki, arkadasca bir sohbete girin, o da isterse zaten ilerler siz ugrasmasaniz da :)

Tabi konuşa konuşa gelişir bazı şeyler. Konuşmasanız bile görünce gülümseyin... Bu arada dikkat, daha çok hoşlanan kız vardır, siz tek değilsinizdir. meşhur bu durumla malum

Direkt niyetinizi aciklamayacaksiniz ki, arkadasca bir sohbete girin, o da isterse zaten ilerler siz ugrasmasaniz da :)
Ben oyle deyince evlenme teklif edecekmisim gibi olmus hakkaten:KK48:
Insallah yanliz yakalarim ama pat diye de muhabbete girilmez ki stajyer misiniz cok gemc duruyosunuz falan mi desem

Ben oyle deyince evlenme teklif edecekmisim gibi olmus hakkaten:KK48:
Insallah yanliz yakalarim ama pat diye de muhabbete girilmez ki stajyer misiniz cok gemc duruyosunuz falan mi desem
Hahahah yok bence calisma sartlarindan memnun mu, meslegin incelikleri neler gibi konulardan girin.

Aa bak bu da cok guzel konuymus, ofis sartlari nasil falan. Ama asil mesele cocugu yanliz yakalamak tuvalete gider gibi yapip pat karsisina mi ciksam :KK33:
Bilemedim ki, belki de diger arkadaslarina soylemeden gitmelisin ofise, gecen hafta anlattiginiz bir seyi tam anlayamadim, hatirlayamadim veya kafama tam oturtamadim gibi bir bahaneyle ?

Bilemedim ki, belki de diger arkadaslarina soylemeden gitmelisin ofise, gecen hafta anlattiginiz bir seyi tam anlayamadim, hatirlayamadim veya kafama tam oturtamadim gibi bir bahaneyle ?

Ofise hep beraber gidiyoruz ders saati oldugu icin :(
Aslinda onu sormak da geldi aklima ama sonucta onun isi bize program ablatmak degil yani hoca rica ettigi icin anlatti simdi oyle bir sey sormaya cekinirim o yuzden :(

Back
X