Arkadaslar yeni mezunum universite sinavina hazirlaniyorum istedigm bolum gelmedigi icin bir sene daha calismaya Karar verdim evde calisiyorum fakat olmuyor ailemle sorun yasiyorum babam arkadaslarimla biryere cikmama Izin vermiyor herseyi kısitlmaya basladi onceden boyle degildi ne yapamaya calisiyor anlamadim..bana karsi cok iyidir bi dedigimi Iki etmez ne istese alir ama disariya karsi cok tutucu ne yapacagimi sasirdimsurekli evde calismakla olmuyor Canm sklyor ama anlamiyr sizinle paylasmak istedim
Bu devirde çok da haksız değil. Baksana her yerde patlama. Şimdi haberlerde gördüm. Lise öğrencisi kızı yine kaçırmış bir tane minibüs şoförü de kız çığlık atmış falan zor kurtulmuş. Neredeyse ikinci özgecan olacakmış... Biraz da onun açısından bak. Klasik cümle"Anne olunca anlarsın."
İyi yapmışsın gülüm paylaşmakla.
Artık kendi mesleğini elde edene kadar babanın bu tutumuna katlanmak zorundasın .senin gibi nice kızlar böyle konular açıyor .onların babaları daha fenaydi.senin ki en azından her isteğini yapıyormuş .
Korkuyordur başına birşey gelmesinden
Neticede genç bir kızsin endişeleri olabilir.
Onu da öyle kabul ediver.
Istedigin bölümü kazanıp gittiğinde de kendine dikkat edip arkadaş ortamına fazla kaptırm kendini. Bu devirde sen kendine sahip çıkmazsan kimse sahip çıkmaz.
Bu devirde çok da haksız değil. Baksana her yerde patlama. Şimdi haberlerde gördüm. Lise öğrencisi kızı yine kaçırmış bir tane minibüs şoförü de kız çığlık atmış falan zor kurtulmuş. Neredeyse ikinci özgecan olacakmış... Biraz da onun açısından bak. Klasik cümle"Anne olunca anlarsın."
Konunu görünce çok duygulandım. Bende yıllar önce sınava hazırlanırken aynı sorunları yaşamıştım ve buraya konu açmıştım. Çok şükür okulumda bitti, mesleğime de başladım.
Sana aynı şeyleri yaşamış olan bir ablan olarak söyleyeceklerim var. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki buna üzüldüğüne hiç ama hiç değmeyecek. Hatta bir bakmıssın okulun bitmiş ve iş telaşına düşmüşsün.
Sabret güzelim. Daha güzel bir geleceğin olsun istiyor baban.