• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baba kızına bunu nasıl yapar

maalesef öyle arkamızı kollayacağız ya da toplum cezalarını verecek. bu böyle gitmez bi yerden sonra patlak verir elbette.

linç bana göre en güzel eylem.
Artik herseye de inanamıyorum .Degisik bir ruh halindeyim .
Psikopat bir cocuk herkese iftira atabilir .Dogru da olabilir .
Ortalik manyak dolu.
Idam gelsin arada sucsuz giden olursa napicaz bilmiyorum .
Kimyasal hadimada guvenmiyorum adam gider bulur onun çaresini ćünkü beyin ruh sapık.

aynen,yalan söyleyen,farklı sebeplerle iftira atan kadınlarda var,çok zor ve hassas bir konu...

bıktık valla bu haberlerden. doğrudur neden kızcağız gidip yalan söylesin. artık şunlara caydırıcı bir ceza versinler !!!

sizin begenilerinle koyaslanamaz haklısınız.
egitim ile olsaydı h

bakın düşüncemde özgürüm tıpkı sizin gibi
sizin begenileriniz gizleniyor olmalı
yada benim fikri de olanlar sizin fikrinizde olanlar toplumu bir çırpıda degiştiremez
idam cezası tecavüz de geçerli olmalı tacizler de geçerli olmalı
yoksa adama arapayı suyu verelim koguş da yetişrtirelim cezası hiç işe yaramadı
Açıkçası anlatımınızı biraz düzeltmeniz gerektiğini düşünüyorum.. Yorumlarınız bi bütünlük arzetmiyo, Tam olarak neyi savunup, kimi desteklediğiniz veya kimi neden dolayı eleştirdiğiniz net bi şekilde anlaşılmıyo; Mesela öz baba yapmaz yaptıysa öz değildir mi demek istediniz, yoksa kız yalan söylüyodur mu demek istediniz, yoksa anneler göz yumuyo asıl cezayı onlar mı hakediyo demek istediniz, idam gelsin mi gelmesin mi istiyosunuz? anlatımınız ve kendinizi savunmalarınız bile o kadar devrik ve bozuk cümlelerle ki fikrinizi bile anlayamadım ben şahsen? Siz burda kime neye ve neden karşı çıkıyosunuz emin olun kimse anlamadı.

Bu tecavüzcüleri canlı kadavra olarak kullanmak lazım. En azından dünyadan gitmeden işe yararlar...

Çok vahşi bir düşünce olabilir ama o kızcağıza yaptıklarının yanında kıyas edilebilir vahşilik bence.

Tövbe tövbe Allah affetsin düşüncemi ama hapse atmak bir işe yaramadı senelerdir. Idam deseniz onlar için hızlı ve acısız birşey olur... o kıza yaşattığı acıyı düşünürsek

Olay yalan annesi cocugun velayetini almak icin yapilmis bi iftiradir. Asilsiz oldugu icin haberlerden de kalkmistir

Açıkçası anlatımınızı biraz düzeltmeniz gerektiğini düşünüyorum.. Yorumlarınız bi bütünlük arzetmiyo, Tam olarak neyi savunup, kimi desteklediğiniz veya kimi neden dolayı eleştirdiğiniz net bi şekilde anlaşılmıyo; Mesela öz baba yapmaz yaptıysa öz değildir mi demek istediniz, yoksa kız yalan söylüyodur mu demek istediniz, yoksa anneler göz yumuyo asıl cezayı onlar mı hakediyo demek istediniz, idam gelsin mi gelmesin mi istiyosunuz? anlatımınız ve kendinizi savunmalarınız bile o kadar devrik ve bozuk cümlelerle ki fikrinizi bile anlayamadım ben şahsen? Siz burda kime neye ve neden karşı çıkıyosunuz emin olun kimse anlamadı.
bakın öz baba yapmaz dedim
başka bir yorumcu bir örnek vardi yapıyor diye
ama bu tümünü kapsamax dedim
ikna olmadı
hadi özbaba yaptı diye tüm babalar sapık mı oluyor dedim
konu başka çarptı
idam gelsin bunları beslemek olmaz dedim
idamı daha önceki siyasi bir olaya yıllar sonra berat eden üst kişilere geldi
idam tecavüz tacize gelsin dedim
bu sefer siz neyi savunuyorsunuz dediniz.
evet aynen anneler suçlu
bunlar ifadeler de geçen
anne göz yumdu sustu oturdu
yada annem sus dedi ifadelerine dayandırdım
ogluumm pipini göster diyen,elinin kiridir diyen anne kişilerini suçladım
markete gidiyorum komşum bak diyen
sokak da oynar camın arkasından bakanan anneleri suçladım.
bunlar bir çok kişi ile aramda geçen yazışmalar.
hala devrik derseniz
yok biz hala sizin sapıkları savundugunuzu düşünüyoruz derseniz
3kız annesi bir kadına bir gün bile rahatı için sorumsuz davrnamayan bana büyük gelir bu sapık zihniyet sıfatı

İdam konusu üzerine yorum yapmadım çünkü kararsız olduğum bir konu.
Daha açık anlatmaya çalışayım; bizim ülkede düzgün işlemez bu ceza; bir takım elbise kravattan iyi hal indirimi veren hakimlerin, bir seferden bir şey olmaz diyebilen devlet büyüklerinin ve senelerce suçsuz halde içeri atılan insanlara (Malum davalar bilirsiniz) çıkarken "Pardon, bilmiyorduk, kandırıldık" diyebilenlerin ülkesi burası.

Hadi hukuk kısmını geçelim, süper işlesin hukuk; bu kez de eğitimsizlik-örf/adetler giriyor devreye.
Ucunda idam olduğu bilindiğinde aile içinde daha gizlenmeyecek mi bu olaylar?
Anneler çocuklarını, büyük anneler torunlarını "Babanı öldürürler senin yüzünden" diye daha büyük bir baskıyla susturmayacaklar mı?

Eğitimle, kadına verilen değerle, baskılanıp ayıplanmayan, kızı ayırıp namussuz olarak damgalamayan cinsellik algısı ile özetle toplumca cinsiyetsiz türsüz cana kıymet verilen bir bilinçle başlayacak tamir.

Her şey aleni olsa, parayla, mevkiyle insanlar susturulmasa; idam da değil, direkt işkence taraftarıyım, insanca ölmemeliler, ölmek için yalvarmalılar. Bu tarz söylemlerin, istemlerin ilkel olduğunu düşünenler de umurumda değil, söz konusu çocuklar olunca kusura bakmayın hiç medeni bir insan değilimdir. Suçu açık olanlar için bu şekilde bir düzenleme olabilir mi, olursa nasıl olur bilmiyorum. Her şey çözüm odaklı olmak zorunda değil, bazen sonuç görmek ister insan, kurban ve kurban ailesinin kaybından sonra çözüm gelmiş geçmiş... Genel bir çözüm, tamir düşünülmesi gerektiği kadar, kurban için de "Kısas" görmek istemesi en doğal hakkı. Mantıktan ibaret canlılar değiliz, bazı duygulara da dindirici bir cevap verilmesi gerekiyor.

Karışık yazdım ama benim bakışım bu. İdam istemini haklı buluyor ve fakat şu şartlarda destekleyemiyorum.

Daha iyi anlatılamazdı...

yine bir kadın mı?bunu yapan.
o kadına cezai yaptırım uygulamaz şimdi kimse

kadın düşmanımısınız acaba siz??? yine bir kadın derken sanki bütün kadınlar taciz yalanı uyduruyor muş gibi yazmişsınız ... ilk sayfada da gördüm yorumunuzu " öz baba yapmaz diyenlerdenim " diyorsunuz ...orda da sanki baba öz değildir anne başkasından peydahlamıştır iması vardı

kadın düşmanımısınız acaba siz??? yine bir kadın derken sanki bütün kadınlar taciz yalanı uyduruyor muş gibi yazmişsınız ... ilk sayfada da gördüm yorumunuzu " öz baba yapmaz diyenlerdenim " diyorsunuz ...orda da sanki baba öz değildir anne başkasından peydahlamıştır iması vardı
anne yapınca konu kapandı mı?
babaya iftira topluma fitne den ceza almayacak mı?
evet öz baba bunu evlafına yapmaz.
kadın tacevüze ugramış çocuk x kişiden olmuş
kadın eşini aldatmış x kişiden olmuş
adam öz olsa kendi evladına bunu nasış yapar hayretine de yorabilirsiniz.
Kadın degil mi? göz yuman
elinin kiridir diye
sus kimse duymasın elalem neder diyen.
evet çok dogru bu kişilere düşmanım

Erol Diker’den bahsedince bir arkadaş, arayayım dedim. 2012 tarihli haberde fotoğraftaki ifadeleri okuyunca kanm dondu. Aldığım nefes içimi yakıyor of dünya nasıl böyle bir yer oldun....
2DE029CA-B97C-4419-9217-ACA08D4217B2.webp

Erol Diker’den bahsedince bir arkadaş, arayayım dedim. 2012 tarihli haberde fotoğraftaki ifadeleri okuyunca kanm dondu. Aldığım nefes içimi yakıyor of dünya nasıl böyle bir yer oldun....Eki Görüntüle 2168483
bunlar hala yaşıyor dimi suçu kanıtlanmış oldugu halde yaşıyorlar.
sonra salınacaklar
sonra yine yeniden
evet idama çokkk tartışılacak bir okadar da kafa karıştırıcı bir ceza sistemi

Ölüm kurtuluş bunlara iskence yapicaksin ölmek için yalvarcaklar. Allah hepinizini helak etsin inşallah

Back
X