- 31 Mayıs 2018
- 178
- 168
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
linç,tecavüz gibi çirkin eylem.
linç bana göre en güzel eylem.
Artik herseye de inanamıyorum .Degisik bir ruh halindeyim .
Psikopat bir cocuk herkese iftira atabilir .Dogru da olabilir .
Ortalik manyak dolu.
Idam gelsin arada sucsuz giden olursa napicaz bilmiyorum .
Kimyasal hadimada guvenmiyorum adam gider bulur onun çaresini ćünkü beyin ruh sapık.
aynen,yalan söyleyen,farklı sebeplerle iftira atan kadınlarda var,çok zor ve hassas bir konu...
Açıkçası anlatımınızı biraz düzeltmeniz gerektiğini düşünüyorum.. Yorumlarınız bi bütünlük arzetmiyo, Tam olarak neyi savunup, kimi desteklediğiniz veya kimi neden dolayı eleştirdiğiniz net bi şekilde anlaşılmıyo; Mesela öz baba yapmaz yaptıysa öz değildir mi demek istediniz, yoksa kız yalan söylüyodur mu demek istediniz, yoksa anneler göz yumuyo asıl cezayı onlar mı hakediyo demek istediniz, idam gelsin mi gelmesin mi istiyosunuz? anlatımınız ve kendinizi savunmalarınız bile o kadar devrik ve bozuk cümlelerle ki fikrinizi bile anlayamadım ben şahsen? Siz burda kime neye ve neden karşı çıkıyosunuz emin olun kimse anlamadı.sizin begenilerinle koyaslanamaz haklısınız.
egitim ile olsaydı h
bakın düşüncemde özgürüm tıpkı sizin gibi
sizin begenileriniz gizleniyor olmalı
yada benim fikri de olanlar sizin fikrinizde olanlar toplumu bir çırpıda degiştiremez
idam cezası tecavüz de geçerli olmalı tacizler de geçerli olmalı
yoksa adama arapayı suyu verelim koguş da yetişrtirelim cezası hiç işe yaramadı
bakın öz baba yapmaz dedimAçıkçası anlatımınızı biraz düzeltmeniz gerektiğini düşünüyorum.. Yorumlarınız bi bütünlük arzetmiyo, Tam olarak neyi savunup, kimi desteklediğiniz veya kimi neden dolayı eleştirdiğiniz net bi şekilde anlaşılmıyo; Mesela öz baba yapmaz yaptıysa öz değildir mi demek istediniz, yoksa kız yalan söylüyodur mu demek istediniz, yoksa anneler göz yumuyo asıl cezayı onlar mı hakediyo demek istediniz, idam gelsin mi gelmesin mi istiyosunuz? anlatımınız ve kendinizi savunmalarınız bile o kadar devrik ve bozuk cümlelerle ki fikrinizi bile anlayamadım ben şahsen? Siz burda kime neye ve neden karşı çıkıyosunuz emin olun kimse anlamadı.
yine bir kadın mı?bunu yapan.Olay yalan annesi cocugun velayetini almak icin yapilmis bi iftiradir. Asilsiz oldugu icin haberlerden de kalkmistir
İdam konusu üzerine yorum yapmadım çünkü kararsız olduğum bir konu.
Daha açık anlatmaya çalışayım; bizim ülkede düzgün işlemez bu ceza; bir takım elbise kravattan iyi hal indirimi veren hakimlerin, bir seferden bir şey olmaz diyebilen devlet büyüklerinin ve senelerce suçsuz halde içeri atılan insanlara (Malum davalar bilirsiniz) çıkarken "Pardon, bilmiyorduk, kandırıldık" diyebilenlerin ülkesi burası.
Hadi hukuk kısmını geçelim, süper işlesin hukuk; bu kez de eğitimsizlik-örf/adetler giriyor devreye.
Ucunda idam olduğu bilindiğinde aile içinde daha gizlenmeyecek mi bu olaylar?
Anneler çocuklarını, büyük anneler torunlarını "Babanı öldürürler senin yüzünden" diye daha büyük bir baskıyla susturmayacaklar mı?
Eğitimle, kadına verilen değerle, baskılanıp ayıplanmayan, kızı ayırıp namussuz olarak damgalamayan cinsellik algısı ile özetle toplumca cinsiyetsiz türsüz cana kıymet verilen bir bilinçle başlayacak tamir.
Her şey aleni olsa, parayla, mevkiyle insanlar susturulmasa; idam da değil, direkt işkence taraftarıyım, insanca ölmemeliler, ölmek için yalvarmalılar. Bu tarz söylemlerin, istemlerin ilkel olduğunu düşünenler de umurumda değil, söz konusu çocuklar olunca kusura bakmayın hiç medeni bir insan değilimdir. Suçu açık olanlar için bu şekilde bir düzenleme olabilir mi, olursa nasıl olur bilmiyorum. Her şey çözüm odaklı olmak zorunda değil, bazen sonuç görmek ister insan, kurban ve kurban ailesinin kaybından sonra çözüm gelmiş geçmiş... Genel bir çözüm, tamir düşünülmesi gerektiği kadar, kurban için de "Kısas" görmek istemesi en doğal hakkı. Mantıktan ibaret canlılar değiliz, bazı duygulara da dindirici bir cevap verilmesi gerekiyor.
Karışık yazdım ama benim bakışım bu. İdam istemini haklı buluyor ve fakat şu şartlarda destekleyemiyorum.
yine bir kadın mı?bunu yapan.
o kadına cezai yaptırım uygulamaz şimdi kimse
anne yapınca konu kapandı mı?kadın düşmanımısınız acaba siz??? yine bir kadın derken sanki bütün kadınlar taciz yalanı uyduruyor muş gibi yazmişsınız ... ilk sayfada da gördüm yorumunuzu " öz baba yapmaz diyenlerdenim " diyorsunuz ...orda da sanki baba öz değildir anne başkasından peydahlamıştır iması vardı
bunlar hala yaşıyor dimi suçu kanıtlanmış oldugu halde yaşıyorlar.Erol Diker’den bahsedince bir arkadaş, arayayım dedim. 2012 tarihli haberde fotoğraftaki ifadeleri okuyunca kanm dondu. Aldığım nefes içimi yakıyor of dünya nasıl böyle bir yer oldun....Eki Görüntüle 2168483
Yorumu görünce okudum haberi. Ateş basıyo suratımı. Kahroldum icim aciyo. Allah bin türlü belalarini versin.Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.
Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.
Aynen ben de. Ağladım duşa girdim duşta da ağladım. Kendime gelmeye çalışıyorum.Yorumu görünce okudum haberi. Ateş basıyo suratımı. Kahroldum icim aciyo. Allah bin türlü belalarini versin.