• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir baba kızına bunu nasıl yapar

Babası tarafından defalarca tecavüze uğrayıp, dövülerek öldürülen Mustafa Diker'in davasına bakan hakim de buna başta inanmakta tereddüt etmiş olacak ki "Bir babanın öz oğluna nefsinin nasıl kabardığını aklım almıyor!" demişti.

Kız değil bakın, erkek çocuk ve öz babası.
Bu örneği de bilerek başta verdim; cinsiyeti özü hiçbir şeyi yok bu sapıklığın diye.
Siz neye istinaden böyle düşündünüz?
Bu haberden bilgim yoktu

Babası tarafından defalarca tecavüze uğrayıp, dövülerek öldürülen Mustafa Diker'in davasına bakan hakim de buna başta inanmakta tereddüt etmiş olacak ki "Bir babanın öz oğluna nefsinin nasıl kabardığını aklım almıyor!" demişti.

Kız değil bakın, erkek çocuk ve öz babası.
Bu örneği de bilerek başta verdim; cinsiyeti özü hiçbir şeyi yok bu sapıklığın diye.
Siz neye istinaden böyle düşündünüz?
Şimdi gangastacığım bir baba varmış. Kızı ağaca tırmanırken kızının bacaklarını görüp tahrik olmuş. Sonra demiş ki bu benim çocuğum olamaz çünkü olsaydı nefsim uyanmazdı. Test yaptırmışlar ve sonuçta kız öz kızı çıkmamış :işsiz:

Bu da böyle bir şehir efsanemizdir. Sanırım arkadaş da onu duymuş.

Şimdi gangastacığım bir baba varmış. Kızı ağaca tırmanırken kızının bacaklarını görüp tahrik olmuş. Sonra demiş ki bu benim çocuğum olamaz çünkü olsaydı nefsim uyanmazdı. Test yaptırmışlar ve sonuçta kız öz kızı çıkmamış :işsiz:

Bu da böyle bir şehir efsanemizdir. Sanırım arkadaş da onu duymuş.
Sende haberleri görmuyorsun galiba tek bildiğin bu şehir efsanesi

Sözde çok ahlaklı çok namuslu ülkeyiz ama her gün ayrı bir sapıklık fışkırıyor. batıda da yaşadım ayda yılda bir iki böyle iğrençlikler yaşanırdı oysa burada yüzlerce iğrençlik..
dini olunca ahlaka ihtiyacı olmayacağını zanneden bir toplumdan bu kadar işte..

Şaşırmıyorum bu haberlere desem?
"Erol Diker" haberinden beridir şaşırmıyorum.

Dünyanın çivisi çıkalı çok oluyor.

Mesajınızı okuyunca birden hatırlayamadım bir bakayım derken ifadelerine denk geldim. " Ölmüyordu sinir oldum." demiş. Baba bu baba...

Konu sahibi artık umuyorum yalandır bile diyemiyorum,bu da doğrudur öyle rezil bir dünyadayız.

Şuan ellerim titriyor yazarken yanlış yazarsan Kusura bakmayın bulunduğumuz ilçe bir babanın kızına tecavüz iddiasıyla çalkalaniyor iddia diyorum çünkü ben bile inanmak istemiyorum kızına 1 yıldan beri tecavuz ediyormuş silah zoruyla kizcagiz en sonunda dayanamayıp polise şikayet etmiş karakolun önü yıkılıyor şu anda millet linç edecek eline gecirse babaya da guvenemiceksek kime güvenilir bilemiyorum :KK61:akşamdan beri nesef alamıyorum yemek bile yemedi aglamaktayim o kizcagiz ne yapiyordur onu sağ çıkarırsanız beni oldurun diye haykiriyomus canın benim belimde bir kızım niye bu kadar kirlendi bu dünya nefret ediyorum odamda aynı ilçeyi dahi paylaşmaktan umarım başım belaya girmez hiç bi şekilde isim felan vermedim içimi dökmek istedim no olur beni yargılamanın kötü yorum yapmayın benimde kızım var idam istiyorum artik yeter
Ya pardon da siz nie idam istiosunuz, insanlar bosa calismalar yapio cunku. Kimse bilmio oldurup kurtulmayi. Kac ulkeyi arastirdiniz acaba idam bu tur olaylari azaltmis mi , caydirici mi , cozum olmus mu. Bi iki aratsaniz gam yemicem. Iki kelime googlea yazsaniz zaten fikriniz degisecek.
Eminim o lince gidenlerde de ne pislikler vardir. Adam polisin elinde, mahkemesi gorulecek. Belki kiz babasina sinirlendi iftira atio suan. Ha hakim adami saliverir yada az ceza verir ondan sonra gider eylem yaparsiniz , yapariz. Caydirici ceza istioruz die. Biz canimiyiz linc nedir yaaa. Bunlar nasil toplumsal travmalar farkindamisiniz.

Mesajınızı okuyunca birden hatırlayamadım bir bakayım derken ifadelerine denk geldim. " Ölmüyordu sinir oldum." demiş. Baba bu baba...

Konu sahibi artık umuyorum yalandır bile diyemiyorum,bu da doğrudur öyle rezil bir dünyadayız.
Evet ne yazık ki dogru olayın olduğu yere uzağım o ilçenin köylerinden inanirmisiniz burdan bile linç etmeye gittiler

Back
X