BİR BABA KIZINI NEDEN İSTEMEZ

oglum_benim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
21
18
3
42
Babam beni evinde istemiyor,yani misafirliğe gittiğimde huzursuzluk çıkartır, laf sokar, sebebi istediği gibi bir evlat olamadım, yani iş hayatında şöyle iyi bir konumum olmadı...
ama anlayamıyorum, her sabah sorguluyorum, babam beni neden istemiyor, benim masraflarımı karşılamak bile istemiyordu, git okuttum çalış vs.ben de başka bir şehirde iş buldum ve yalnız yaşadım bir süre, başıma kapkaç saldırısı olayı geldi, bacağım şişmiş, beş kuruşum yok, mecburen ailemi çağırdım, geldiler ve babam o gün dedi ki, 'artık bıktım,yakamdan düş' ben de dedim ki ben senin yakanda değilim ki, o da dedi ki'başına bak bu geldi ve beni çağırıyorsun', yani kapkaç saldırısına uğramışım, onun derdi benim acımdeğil, 30 yaşında hala yanıma gelmesi, 100 lira para istedim annemden, tümparam gitmişti, babam dediki 'senden ne parası istiyormuş,parası yokmuymuş'ben çok kırıldım, ve dedim ki'baba senden istemicem de kimden isticem, tüm param gitti' öyle deyince verdi 100 lira...
şimdi halen unutamıyorum bunu, nasıl diyim bir baba boşluğu var, kapatamıyorum bu boşluğu...temelde kötübir adamdeğil ama babam beni evde yük olarak görüyor, bir misafirolarak görüyor, gelir ve gider misali, bunu anlayamıyorum...neden?

Tek cocuk musunuz ? Yojsa sadece size karşimi boyle ? Cok anlamsiz gercekten size boyle davraniyor olmasi .. Aklima bisey geldi ama yazmaya bile elim gitmiyor .

Babam beni evinde istemiyor,yani misafirliğe gittiğimde huzursuzluk çıkartır, laf sokar, sebebi istediği gibi bir evlat olamadım, yani iş hayatında şöyle iyi bir konumum olmadı...
ama anlayamıyorum, her sabah sorguluyorum, babam beni neden istemiyor, benim masraflarımı karşılamak bile istemiyordu, git okuttum çalış vs.ben de başka bir şehirde iş buldum ve yalnız yaşadım bir süre, başıma kapkaç saldırısı olayı geldi, bacağım şişmiş, beş kuruşum yok, mecburen ailemi çağırdım, geldiler ve babam o gün dedi ki, 'artık bıktım,yakamdan düş' ben de dedim ki ben senin yakanda değilim ki, o da dedi ki'başına bak bu geldi ve beni çağırıyorsun', yani kapkaç saldırısına uğramışım, onun derdi benim acımdeğil, 30 yaşında hala yanıma gelmesi, 100 lira para istedim annemden, tümparam gitmişti, babam dediki 'senden ne parası istiyormuş,parası yokmuymuş'ben çok kırıldım, ve dedim ki'baba senden istemicem de kimden isticem, tüm param gitti' öyle deyince verdi 100 lira...
şimdi halen unutamıyorum bunu, nasıl diyim bir baba boşluğu var, kapatamıyorum bu boşluğu...temelde kötübir adamdeğil ama babam beni evde yük olarak görüyor, bir misafirolarak görüyor, gelir ve gider misali, bunu anlayamıyorum...neden?

Maalesef herkes ANNE olamadığı gibi
Herkes BABA da olamaz

mizaç meselesi olabilir mi? benim babamda bana der "inmedin bi sırtımdan" diye belki şaka yapıyordur.
evliliğiniz onların onayı dışında mı oldu onun için tepkili olabilir mi çünkü siz onun evinde değilsiniz neden sizi masraf görsün ki...

Evliymişsin zaten,daha neyini yük olarak görüyor.İlginç.Onlar ayrı yaşıyor ,ekmeğini eşinle kazanıyorsun eee sorun

mizaç meselesi olabilir mi? benim babamda bana der "inmedin bi sırtımdan" diye belki şaka yapıyordur.
evliliğiniz onların onayı dışında mı oldu onun için tepkili olabilir mi çünkü siz onun evinde değilsiniz neden sizi masraf görsün ki...
bekarken daha çoktu bu düşünce, evlenince de evine gidince böyle davranıyor, misafirmişiz gibi, hatta bir seferinde ne zaman gidiyorsun diye sordu

canım bence baban senin güçlü olmanı istediği için böyle davranıyor. yani seni her güçsüz gördüğünde muhtemelen kendi canı yanıyor ve o yüzden acısını yine senden çıkarıyor. benim çıkardığım sonuç bu. ve tam birebir olmasa da ben de benzer şeyler yaşadığım için biliyorum ama bence burada yapılması gereken onu mutlu etmek için güçlü olmak. aslında bu hem onu mutlu edecek hem de seni güçlü yapacak hayata karşı. özüne bakıldığında aslında baban senden çok da kötü birşey istemiyor. olaya bu açıdan bakmanı tavsiye ederim ki o bir baba, yani anne kadar duygularını belli edemediği için yaptığı davranış dışarıdan böyle gözüküyor bence.
ek olarak şunu da söyliyim mesela çalışıyorsan babanı, anneni ailece yemeğe götür, hediyeler al, paraya ihtiyacınız var mi diye falan sor. o zaman kendi ayakları üzerinde durduğunu görünce mutlu olacaktır.

bu yaştan sonra adamı değiştiremeyeceğine göre çok da takmayacaksın.
o sana ne kadar acımasızca davranıyorsa sen de o kadar sevecen olacaksın evladına ve evine..
gerisi de çok önemli değil..

canım benım,bu sokakta gördüğümüz duyduğumuz,kötüler varya,onlar bırının anansı babası,dayısı,kocası,yanı anne baba mukammel olcak dıye bişey yok artık,ana baba sıfatına yakışmayan insan dolu,ananlık babalık ne bılmeyen,senın payına böle bir baba dşmüş,benımkıde ben 30 yaşından sonra çıkan gelen bır adam ve bana bakacaksınız dyen rahat bır adam çıktı,kımınkınede saçının telıne kıyamayan bır adam düşer,ben hiç babasızlık hissetmeıdm,insan bılmedığı dugunun yokluğunu nasıl hissederki,sen sil geç inan buna,lafa bak yaa,yükmüş,kapkaç gelmiş başına bılmem ne,

Back
X