Bir bahane gerek

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Yeni tanistigim bir arkadasim var gelecek ay evleniyor. Gun asiri telefon ediyor nikahimda yanimda ol yalnız birakma diye. Akrabalari ile arasi bozukmus. Acikcasi nikaha gitmek istemiyorum. Oyle birseyler soyluyo ki asiri duygusal laflarla ille beni etkilemeye çalışıyor. Ama ben nikahina katilmak istemiyorum . Nasil bi bahane bulabilirim?
Not: soranlar olur diye yaziyorum, ben bekarım yani bu arkadas benim herhangi bir organizasyonuma katilma durumu olmadı
Soranlar oldu gitmek istememe ana nedenim: mesela onu arardım tlf da duzgun dinlemiyor cok mesgul izlenimi veriyor ve yaninda o an kim varsa onlarla sohbet ediyor. Yani konusmam havada kaliyor dinlemiyo dogru duzgun

Son düzenleme:
Ay yazık üzüldüm kıza ya kimsesi yok belli ki bi aylık arkadasa yalvardıgına göre
Valla cok acil bişeyinize bişey olması lazım veya gemileri yakmak suretiyle dürüstce gitmek istemediğinizi söyleyeceksiniz

Bazi hareketleri guven vermiyor, mesela ben onu ararim sohbet etmek icin dinlemiyor. Mesela yaninda birileri varsa onlarla konuşuyor cok mesgul gibi davraniyor, haliyle konusma havada kaliyor
Ozaman bahaneye gerek yok aslında, dürüst olun. Hem sizi sallamıyor hem de acitasyonlu emrivaki yapıyor.

Nikah dediğiniz taş çatlasa yarım saatlik iş, o kadar ısrar etmişse gidiverin ne olacak ki
Nedeni su:
Bazi hareketleri guven vermiyor, mesela ben onu ararim sohbet etmek icin dinlemiyor. Mesela yaninda birileri varsa onlarla konuşuyor cok mesgul gibi davraniyor, haliyle konusma havada kaliyor

AngelicaPickles AngelicaPickles 'a katiliyorum. Alt tarafi yarim saat. Git, gelin odasında eslik et
Altin falan takma cik gel yani.
Belli ki kizin kimsesi yok, sana dileniyor.
Sen ertesi gun hatırlamayacaksin bile oraya gittigindeki zahmeti ama insanlar nikahlarini unutmazlar. O bir omur hatirlar bos gelin odadinda bir basina oturdugunu

AngelicaPickles AngelicaPickles 'a katiliyorum. Alt tarafi yarim saat. Git, gelin odasında eslik et
Altin falan takma cik gel yani.
Belli ki kizin kimsesi yok, sana dileniyor.
Sen ertesi gun hatırlamayacaksin bile oraya gittigindeki zahmeti ama insanlar nikahlarini unutmazlar. O bir omur hatirlar bos gelin odadinda bir basina oturdugunu

Bunu dusunecegim. Ama benimki etkiye tepki sadece...aradigimda sallamiyor olusu vs...bilemiyorum...say beni sayiyim seni yani

Yeni tanistigim bir arkadasim var gelecek ay evleniyor. Gun asiri telefon ediyor nikahimda yanimda ol yalnız birakma diye. Akrabalari ile arasi bozukmus. Acikcasi nikaha gitmek istemiyorum. Oyle birseyler soyluyo ki asiri duygusal laflarla ille beni etkilemeye çalışıyor. Ama ben nikahina katilmak istemiyorum . Nasil bi bahane bulabilirim?
Not: soranlar olur diye yaziyorum, ben bekarım yani bu arkadas benim herhangi bir organizasyonuma katilma durumu olmadı
Soranlar oldu gitmek istememe ana nedenim: mesela onu arardım tlf da duzgun dinlemiyor cok mesgul izlenimi veriyor ve yaninda o an kim varsa onlarla sohbet ediyor. Yani konusmam havada kaliyor dinlemiyo dogru duzgun
Aklıma adı lazım değil bir arkadaşım geldi, 3 senelik yakın arkadaşımdı evleneceği zaman hergün mesaj attı 2-3 ay öncesinden Yakud-u Anka ne olur bacımsın sen benim ne olur gel akrabalardan kimse gelmiyor beni yalnız bırakma diye uzaktı mesafeler ama olsun dedim yine de gittim, gitmez olaydım... kuaförde saçlar yapılırken gelin başı yapıldıktan sonra beni aldılar koltuğa bende maşa yapın yeterli dedim. Adam saçıma maşa yaparken görümcesi geldi fransada yaşayan ay dedi bende masa istiyorum ama bu kadar uyduruk olmasın dedi. Kuaför de buna bozuldu bir uğraştı ki saçımla bayağı bi bekledi bu görümce, koltuktan kalktığımda yanına gittim o gelin haliyle çok abarttın dedi direkt bana. X dedim adamın mesleğine laf ettiler adam da beni koltukta tuttu dedim. Neyse salona gittik nikahla düğünü bir arada olacaktı, yüzüme bile bakmadı değil nikah şahidi yapmak. Bir tane bile fotoğraf çektirmedi benimle. Oynamadı karşılıklı. Şimdiki aklım olsa çekip giderdim o an bilememişim... ama en son salondan çıkılırken annesi ve babasıyla evlerine döndüm farketmedi bile beni nerdeyim. ertesi gün evden davul zurna ile çıkacaktı. Annesinin babasının hatrına birşey demedim bana çok iyilikleri olmuştu. Annesi dedi ki ara da nerde kalmışlar ordan çıkışta yemeğe gideceklerdi dedi. Bende aradım meşgule attı. Bi yarım saat sonra geldiler. Ağladım sinirimden, ben sabah gidiyorum dedim. Gelir gelmez de görümcesi altınlarını aldı yarın geri getiririz dedi, beni dinledi sonra ben o görümce için sana kötü davrandım o da benim altınlarımı aldı gitti değmezmiş falan dedi. Neye üzüleyim bilemedim. Öyle yakındık ki kardeş gibi. Neyse gelin almasına da kaldım güzelce sarıldım ağladım güzel dileklerde bulundum benim için vedaydı o artık yoktum kafamda bitti arkadaşlığımız. Sonrasında ne mi oldu aradan aylar aylar geçtikten sonra beni aradı eve dönmüş boşanacakmış, beni de çağırdı yine aynı olalım gel yine yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin eskisi gibi kardeş olalım o evlenen ben değilim sanki diye. Unutamadım o düğün gününü gidemedim de.. görüşemedim de.. olan arkadaşlığımıza oldu. Bunu da örnek vermek için yazdım, keşke gitmeseydim de gitmediğim için beni kötü bilseydi. Ama böyle birşeyi yaşamasaydım.

İçinizden gelmiyorsa gitmeyin hiç. Hani bazen insana gitse huzursuz olacakmış gibi gelir yada içinde kötü bir şey olacakmış gibi bir his olur. Sizinki de o hesap, akrabalarıyla falan da araları bozukmuş. Belki de nikahta sorun çıkacak, yeni tanıştığınız birisi için niye o strese giresiniz. Pollyannacı olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bahane de o gün ailenizden birinin doktor randevusu falan olduğunu yada şehir dışından misafiriniz olduğunu söyleyebilirsin.

Ay öle insanlardan nefret ederm. Hiç ciddi olmazlar, her önüne gelenle samimi olurlar... Vs vs vs. Koye memlekete gıtcem de bul bi banane😊

Bahaneye gerek yok. Gelemeyeceğim. Budur

Size vakit ayırmayan insanlara vakit ayırmayın.
Siz telefonda onunla konusmaya calısırken yanında laf yetıstırdıgı kim varsa nikahına da o gıtsın

Back
X