Kırmızı kalem yedim de gecikmelerim den dolayı k.bakma yardımcı olamıyorum de geç ,çok üsteliyor yada alınıyor baktın ben ailemden bile yardım isteyemedim çekindim de laf gideceği yere gider zaten...Yarama bastınevli değilim çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızı kalem yedim de gecikmelerim den dolayı k.bakma yardımcı olamıyorum de geç ,çok üsteliyor yada alınıyor baktın ben ailemden bile yardım isteyemedim çekindim de laf gideceği yere gider zaten...Yarama bastınevli değilim çünkü
Kiz kardesi devlette dogursun.Kızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
Önceki meblağı ödedin,bunuda ödeyeceğine şüphem yok ama ben özel sebeplerden artık kefil olmak,kredi kartı vermek vb durumlara giremiyorum,deyin. Size gelene kadar isteyebileceği başka birileride vardır muhakkak. Bir kere yapmışsınız zaten kırılmaya hakkı yok.Benim çevremde de kötü örnekler var o yüzden kefil olmak istemiyorum ben, ama yüzüne karşı ben kefil olmam sana guvenmiyorum der gibi oluyor o yüzden bişey uydurup çıkmak istiyorum bu işin içinde
Direk kefil olamam demek istemiyorsanız,kredi kartımı bir kaç geç ödediğim için kredi puanım düşmüş benim de kefilliğimi kabul etmiyorlarmış deyin.Kızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?