• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bahane lazım bana

Bahaneye gerek yok. Açıkça söyleyin..
1 kez yaptım o hatayı bana 8000 TL'ye mal oldu...
5 sene oldu hala ödeyecek.
Sosyal medya'da gezme tozma gırla ama...
Paylaşımlarına " ne güzel gez canımmm gez. biz arkadaşların borcunu harcını ödemekten bir yere çıkamıyoruz anacım " diye yorum yazmam an meselesi:KK62:

Kızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
evliyseniz eşim istemiyır deyin

Back
X