Bir bakabilirmisiniz ??

Hanzade Alya

Asaf'm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
66
11
18
36
Hanimlar konuyu kisaca yaziyorum
Benim yaklasik 20 gun once telefonum bozuldu ve bu sirada telefonsuz kaldim daha sonra esim kendine telefon aldi ve bana elindeki telefonu verdi ama elindeki telefonu bana verdiginde fabrika ayarlarindaydi telefon bende sinir oldum haliylee sizce telefondan silinen dosyalar fotolar konusmalar geri yuklemebilir mi bilgisi olan var mi arnizda... benm icin gercekten bu cok onemli cevaplarinizi bekliyorm...

Son düzenleme:
Fabrika ayarlarına döndürülmüş telefonlardan veri kurtarılabiliyor benim bildiğim ama bunun için özel yazılımlar var, onları kullanmak gerekiyor. Ya da bu işi yapan servisler var, onlara götürmek gerekiyor.

Ancak neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz? Eşiniz vukuatlı bir insan mı? Eğer güveninizi sarsacak bir olayı olmadıysa, bundan şüphelenmeniz yersiz. Eşimle birbirimizin telefonunu kullandığımız dönemler oldu, her seferinde fabrika ayarlarına döndürüp öyle verdik birbirimize. Amaç bir şeyler saklamak değildi ki. Yazıp çizdiğim her şeyi okuması, bilmesi hem gereksiz, hem de temiz bir sisteme kendi verilerini yüklesin. Eşiniz de böyle düşünmüş olamaz mı?

Fabrika ayarlarına döndürülmüş telefonlardan veri kurtarılabiliyor benim bildiğim ama bunun için özel yazılımlar var, onları kullanmak gerekiyor. Ya da bu işi yapan servisler var, onlara götürmek gerekiyor.

Ancak neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz? Eşiniz vukuatlı bir insan mı? Eğer güveninizi sarsacak bir olayı olmadıysa, bundan şüphelenmeniz yersiz. Eşimle birbirimizin telefonunu kullandığımız dönemler oldu, her seferinde fabrika ayarlarına döndürüp öyle verdik birbirimize. Amaç bir şeyler saklamak değildi ki. Yazıp çizdiğim her şeyi okuması, bilmesi hem gereksiz, hem de temiz bir sisteme kendi verilerini yüklesin. Eşiniz de böyle düşünmüş olamaz mı?
Bosanma asamasindayiz vee bunu ben normal gormuyorm cevaoladigin icin tesekkur edrm

Haaa, ilk yazdığınızda konunuzda belirtmemiştiniz sanırım. Sorduğunuz teknik bilgi isteyen bir soru aslında. Yani telefondaki verilerin cinsine, şifreli olup olmadıklarına göre bile değişebiliyor kurtarılıp kurtarılamayacakları. Bir veri kurtarma merkezine danışabilirsiniz.

Haminlar ozele girmedim sadece bilinki birseyler yolunda gitmemis inanin buluttan nem kapicak insan hic degilim 5 yillik evliyiz 3 yasnda oglumuz var ve 3 yil boyunca aldatildim delillere ihtiyacim var (simdiye kadar kullandigi telefonlarda hep sifre vardi )bosanma asamasindayiz derken cuma gunu memlekete gidyorm ve geri gelmeyi dusunmuyorum bunlari yazmaya gerek duymadim bu tur tepkiler alicagimi hic dusunmemistm

boşanma aşamasındasınız
adamla aynı evdesiniz
ve adam boşanacağı kadına elindeki tlf veriyor
:eek:
Alti ustu 5 6 satir bir yazi var degil mi orda siz bunlari mi algiladiniz ayni evde kaldigimizi nerden cikardiniz mesala veyaa telefonu bosanma asamasinda verdigini ben sadece sorumu sordum varsa bilgin cevapla yoksa yargilama

Alti ustu 5 6 satir bir yazi var degil mi orda siz bunlari mi algiladiniz ayni evde kaldigimizi nerden cikardiniz mesala veyaa telefonu bosanma asamasinda verdigini ben sadece sorumu sordum varsa bilgin cevapla yoksa yargilama

ben kımseyi yargılamıyorum yazdıgın konuya fikrimi yazdım
ister begen istersende begenme ,

eksik bilgiyle konu açılmazsa bizde kimsenın hışmına ugramayız demi ama

Back
X