bir bakar mısınız?

Eşiniz gerçekten karaktersiz ve adi bir insanmış. Kusura bakmayın tabir için ama 3 kuruş paraya kendi nikahlı eşini satmış ben olsam kesinlikle böyle hadsiz bir adama boşanma davası açarım çünkü böyle bir karaktersizle değil aynı evi yatağı aynı havayı bile solumak istemem.

Ne insanlar var ya para için yaptıkları çok mide bulandırıcı sizde eşinizin sizden gizli para aldığını ve bu yüzden şikayet geri çekilsin diye baskı yaptığını kabul etmeyince nikahlı eşimin bana iftira atacağını şöyle aileni de mümkünse şahit yazdır.
Karaktersiz satmış beni bugünkü tepkisiyle anlamış oldum ustune aleyhine konuscam deyince iyice emin oldum avukat arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Konu hakkında bilgim yok ancak davacı çekince, aradan zaman geçince bu kişinin size zarar vermeyecegi ne malum esinizlede ilişkinizi sorgulayin bence adamın namusuna göz dikilmiş sanırsın bakkalda ekmek kalmamis, biz kadınlar daha kaç çeşit erkek görüp tanıyacağız bukelamun gibiler al birini vur ötekine.

Bir bayan iş arkadaşım işyerinde tacize uğradı dava açtı.. Baskılar aynı sizinki gibi oldu ve davasını tüm çekmemesi yönünde ısrarıma rağmen geri çekti.. Sonra taciz eden adam karşı dava açtı iftira davası ve kazandı. Arkadaşım tazminat ödedi. Bilginiz olsun.
Oha oha oha

Ya hic cikmiycan bu yola ya da sonuna kdr gideceksin

Konu hakkında bilgim yok ancak davacı çekince, aradan zaman geçince bu kişinin size zarar vermeyecegi ne malum esinizlede ilişkinizi sorgulayin bence adamın namusuna göz dikilmiş sanırsın bakkalda ekmek kalmamis, biz kadınlar daha kaç çeşit erkek görüp tanıyacağız bukelamun gibiler al birini vur ötekine.

zaten eşimle gelgıtlı evliliğimiz ama o dun ku lafından sonra emın oldum para aldıgına dair

Hayor sen zan Altın'da kalmazdın ama sana iftira atmaya çalışabilirler .
Evet 3 Kuruş için yaptığı eşinin ne İşrenç bir hareket.
Bu arada mahkeme konusu ne tam olarak ? Seni takip etmesi mi rahatsız etmesi mi ?

Hayor sen zan Altın'da kalmazdın ama sana iftira atmaya çalışabilirler .
Evet 3 Kuruş için yaptığı eşinin ne İşrenç bir hareket.
Bu arada mahkeme konusu ne tam olarak ? Seni takip etmesi mi rahatsız etmesi mi ?

ya benı takıp ettı ama mahkeme bunu tacız olarak cınsel tacız olarak açmış

Yolda giderken falan mı takip etmiş yani tanıyor musunuz bu Kişiyi bariz bir rahatsızlık verdi mi ?
Mahkeme buna göre karar verir ve delil Şahit var mı ?

ilk basta yazdıgım gıbı gercekleştı olay ve ben bu kışıyı tanımıyorum ben buyksehırde yasıyorum sonradan ögrendıkkı mahkeme surecınde o kuçuk bır ılde yasıyor kaçgun huzursuz oldum tedirgın oldum ustune b de eş bozuntusunun bu hareketlerı eklenınce çok sınırledım dun tehdıt ettı benı aleyhıne tanıklık yapcam dıyo bana sen ceza al bana dıyor ALLAHA havale ediyorum şuan beklemedeyım mahkeme hazıranda eğer para aldıysa aleyhıme konuşcak zaten bende benı uç kuruşa sattıgını anlıyacam

ilk basta yazdıgım gıbı gercekleştı olay ve ben bu kışıyı tanımıyorum ben buyksehırde yasıyorum sonradan ögrendıkkı mahkeme surecınde o kuçuk bır ılde yasıyor kaçgun huzursuz oldum tedirgın oldum ustune b de eş bozuntusunun bu hareketlerı eklenınce çok sınırledım dun tehdıt ettı benı aleyhıne tanıklık yapcam dıyo bana sen ceza al bana dıyor ALLAHA havale ediyorum şuan beklemedeyım mahkeme hazıranda eğer para aldıysa aleyhıme konuşcak zaten bende benı uç kuruşa sattıgını anlıyacam
Para Alıp aleyhine konuşursa bu Evliliği de daha fazla devam ettirme derim ben .
Adam ben o yoldan geçiyordun da diyebilir . Yani somut delilin yoksa işin zor

Para Alıp aleyhine konuşursa bu Evliliği de daha fazla devam ettirme derim ben .
Adam ben o yoldan geçiyordun da diyebilir . Yani somut delilin yoksa işin zor

mahkemeyi göruyum bır eş bozuntusu napacak? benı takıp etmış buyuksehırde en işlek yolda karşıma çıktı ılk aradan ıkı gun gectıkten sonra evıme 50 m mesafede yıne karşıma çıktı aynı aracla ve ogun şikayet ettım sen benı takıpmı edıyosun dıye ... ogun halen karakoldan çıkışta eşimde yanımdaydı kayınvaldelere gıderken o aracı ve kişiyi tekrar görduk eşim yanına gıttı ben o sırada arabadan çıkınca adam bı gaza bastı kaldırım taslarına çarpa çarpa kaçtı gıttı eşimde arkasından aracaımızı alarak gıttı ama çoktan kaçmıştı . sonra ben bu arac ve kişiyı yıne işlek yolda aracla yolcukuk ederken yanımdan gectı fotolarını çektım hepsını mahkemeye verdım

hazır mahkemeye gitmişken o adamıda atıver yanından.para almak ne demek.adamın ağzını yuzunu dağıtacağına .

mahkemeyi göruyum bır eş bozuntusu napacak? benı takıp etmış buyuksehırde en işlek yolda karşıma çıktı ılk aradan ıkı gun gectıkten sonra evıme 50 m mesafede yıne karşıma çıktı aynı aracla ve ogun şikayet ettım sen benı takıpmı edıyosun dıye ... ogun halen karakoldan çıkışta eşimde yanımdaydı kayınvaldelere gıderken o aracı ve kişiyi tekrar görduk eşim yanına gıttı ben o sırada arabadan çıkınca adam bı gaza bastı kaldırım taslarına çarpa çarpa kaçtı gıttı eşimde arkasından aracaımızı alarak gıttı ama çoktan kaçmıştı . sonra ben bu arac ve kişiyı yıne işlek yolda aracla yolcukuk ederken yanımdan gectı fotolarını çektım hepsını mahkemeye verdım
E adam resmen seni takip etmiş ortada b yanlış anlama falan yok bu durumda .
Inkar da etmiş suçu baskasına atmaya çalışmış .
Bence mahkemeden vazgeçme ama temkinli de ol . Ne olur ne olmaz .

eşine bizim buralarda bişey derler de ban yerim şimdi
karısı taciz edilmiş adam para almış sen ilave bir de boşanma davası aç

hanımlar kısaca şöyle anlatayım. benı takıp eden bır kışıyı şikayette bulundum .o kişi bu sucu çalışanına yukledı ve ılk mahkemede benı takıp eden kişi o çalışan değil diğer kişidir dedim.bunu uzerıne çalışan aklanmış oldu ve hakım bana şikayetçimisin diye tekrar sordu bende şikayetciyım dedım.bunun uzerıne tekrar mahkeme açılmış ve bu benı takıp eden kişinın bır yakını oldugunu söyleyen bırı bılmedıgım bır numaradan aradı benı ve davamı cekmemı istedi işte evli barklı çocugu var eşi ögrenırse kötu olur vs.. ve o sizden ve esınızden özur dılemek istıyor vs. maddı manevı karşılayalım dıyerekten bende o kişiyı azarladım ve kapadım telefonu .sonra bu tel nosunu eşime gönderdım .ve ertesı gun nasıl olduysa eşimin bır tanıdıgoının komşusuymus benı arayan sahıs... eşimin tanıdıgı işte kıızm öyle ınsanlar degıl şikayetını gerı al dedı.eşimde ısrarla gelıp özur dıleyecek senden sende davanı cek dıyor bana... ögrenmek istediğim şu ben eger davamı cekersem mahkemede şikayetcı degılım dersem ne olur ben zan altında kalmazmıyım ? nben çekme taraftarı degılım fakat eşimde o tanıdıgı araya koydukları için çekmemı istıyor.ben şikayetımı mahlkemede cekersem ceza alırmıyım? ve o kişileri asla tanımıyorum ben

Edit güncelleme 1mayis : öğleden sonra o aracilardan biri eşimin telini aradi edimde telin hoporlorunu açtı bn dinliyorum adam soruyor noldu diye şikayeti alacakmi diye esimde benim ağzımdan evet mahkemede cekecek şikayeti dedi şok oldum ne diyosun sen demeye kalmadan teli kapadi ve kıyamet koptu nasıl böyle birşey soylersin diye oda geçiştirmek için dedim falan dedi tartıştık kıyafetlerini topladı anasının evine gitti bende kendi babamı aradım böyle böyle oldu diye neyse bn e kayinvaldelere geçtim babasını babamla konuşturmak için ışte babası diyoki telde babama ....oğlum para almadı bende aldığını o yüzden bana böyle baskı yaptığını arkamdan is çevirdiğini söyledim. Işte babası gordinmu para alırken diyo ama zaten alanda ben es bozuntusu asla söylemez parayı sever tartıştık orda sonra bana diyoki mahkemede senin aleyhine tanıklık yapcak ışte bu olayı sizde bn planlamisum esimide sizde dahil etmisim ve bundan pişman olmuş muş ışte beni suclayacakmis sinir oldum duyunca üç kurusa satti beni ve bu söylediğini babamada demiş ve babam emin oldu para aldığından şimdi sorum su bn mahkemede sikayetimden vazgecmiyecem bu es bnm aleyhine konuşursa nolur bn ceza alirmiyim yada karşı taraf şöyle derse ışte biz para verdik hala şikayetini çekmedi diye söylerse ben zan altında kalıp ceza alirmiyim kafayı siyircsm nikahlı kocam diyo bunu bana ben napiyim şimdi özellikle avukat arkadaşlar yanitlarsa sevinirim

EDIT GUNCELLEME 9 MAYIS : Şimdi de benım aılemı aramaya başlamış sevgılı kocam aracıları söylemış .....benden dolayı şikayetınden vazgecmıyor dıye ... şimdi biizmkiler korktu yaşlı ınsanlar bana baskı yapıyolar hadı bıze çocuguna bısey yaparlarsa dıye ...şimdi ALLAH rızası için bir sürü sıkıntım stresım varken dava 19 hazıranda ben şimdi şikayetımı çekersem ceza alırmıyım zan altında kalırmıyım? ve illa dava gununu mu beklemem gerek atıyorum bugunde gidip şikayetımı geri çekebilirmıyım?neyapmam lazım avukat arkadaslar yardımcı olursa çok sevınırım

Back
X