- 25 Ağustos 2018
- 211
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi Julliannaa
Arkadaslar onceki konularimi bilenler bilir benim 5 ay suren bir iliskim vardi dolu dolu.. birbirmizi cok sevdigimiz ( daha dogrusu galiba sadece benim sevdigimmis onun ki hevesmiş ) neyse biz 13 gün önce ayrılmistik. Bana karsi ilgisiz oluşundan dolayi hastaligimi bile sormaya tenezzul etmeyisinden dolayi ben ayrilmistim ve bana soyledigi tek sey "pisman olacaksin" olmustu. 13 gun boyunca ne o mesaj atmsti ne ben.. ama icim icimi yiyorsu acaba haksizlik mi ettim neden kestirip attim askimiza yazik mi ettim gibi dusunceler beni yedi bitirdi. Bugun aradım dayanamadim acmadi, 2 saat oldu geri dönüş yapmadı. Mesaj attim belki konusacak biseylerimiz kalmistir diye aramistim dedim gordu yaziyor gozuktu sonra vazgecti mavi tik kaldi sonra ama tesekkurler. Yazdim ve yine cevap yok mavi tik.. benim icin herseyi yapacagini soyleyen asla vazgecmeyecegini soyleyen bir insan nasil mesajima bile cevap vrme tenezzulune girisemiyor anlayamiyorum gercekten bu insanlari anlayamiyorum ben artk . Insanlarin canini yakmak bu kadar basir birsey mi ya. Her tartismamizda o ilk adimi atiyordu dedim belki gurur yapmistir bu sefer ben adim atym dedim ama yok mesele gurur falan degilmis.. cok canim yaniyor kizlar. Cok icimde kaldi bazi seyler ben nasil atlaticam bunu bilmiyorum