Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aramanız hata olmuş başlı başına.karşındaki kişiden benim de karşıma birkaç kez çıktı.şu an çoktan başkasıyla görüşüyor merak etme.sil engelle her yerden yoluna bak.
aramanız hata olmuş başlı başına.karşındaki kişiden benim de karşıma birkaç kez çıktı.şu an çoktan başkasıyla görüşüyor merak etme.sil engelle her yerden yoluna bak.
Yani anlamiyorum ki o kadar senden baskasi olmaz senle evlenirsem evlenirim yoksa kimseyle evlenmem sen ne zaman istersen gelelim isteyelim nisan yapalim diyen benimle evlenmek icin cabalayan aile buyukleriyle tanistiran bi insan nasil hemen baskasini bulabilir anlayamiyorum gercekten
Kızlar bu olaydan 2-3 hafta sonra bana instagramdan mesaj atti.. beni bi ararmisin diye . Bir de ekledi. Bu sefer ben cevap vermedim istegini kabul etmedim. Baska da bisey yapmadi. Gecen erkek bi arkadasimla (onun tanimadigi) sinemaya gitmistik cikista onla karsilastik .. ve hic sormadi bu kim vs diye oyle kaldi 1 hafta oldu.. ve ben hala unutmaya calisiyorum