Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünya emojisi sevglim var mi demek oluyor?Kizlar dunya emojisi var profilinde sevgilisi var midir? Benim konusasim var bosluktamiyim yine sizce
Rainyy gelinlik ile foto at niyetin belli olsunKizlar dunya emojisi var profilinde sevgilisi var midir? Benim konusasim var bosluktamiyim yine sizce
Kizlar dunya emojisi var profilinde sevgilisi var midir? Benim konusasim var bosluktamiyim yine sizc
Bir tanede harf var yaninda dunya emojisi sizce?dünya emojisi sevglim var mi demek oluyor?
what?Kizlar dunya emojisi var profilinde sevgilisi var midir? Benim konusasim var bosluktamiyim yine sizce
harf varsa tamamdır, sevgilisi de vardır neyi bekliyorsunuz yazın gitsiiinBir tanede harf var yaninda dunya emojisi sizce?
Hangisinin profilindeKizlar dunya emojisi var profilinde sevgilisi var midir? Benim konusasim var bosluktamiyim yine sizce
Sevgilisi var gibi geldi banaBir tanede harf var yaninda dunya emojisi sizce?
Sevgilisi var gibi geldi bana
Siz baska bi dunyadan mi bildiriyosunuz karşılıklı olarak nasi anlastiniz boyle aninda?Sevgilisi var gibi geldi bana
Diger yorumlarida oku anlarsin belki.Kimden bahsediyo? Ne demek istiyo? Dunyaya ne olmus? Kiz arkadas ne alaka dünyayla? Niye boyle oldu bu?
rainyy konuyu rica ediyorum biraz daha acik yazda, bizlerde ona göre yorum yapalim
Cografya ogretmeni degilHangisinin profilinde
Ne bilelim kaçıncı etkilendiğin kişinin profili
Belki coğrafya öğretmenidir
Diyor ki
Kime diyor sevgilisine miDiyor ki
Sen benim dünyamsın hülyamsim gördüğüm en güzel rüyamsın...diyor![]()
Astronot?Cografya ogretmeni degil