- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.964
- 598
Zor ve karışık bir konudan yırttıkAstronot?
Daha da zorlastir ma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor ve karışık bir konudan yırttıkAstronot?
Dünya emojisi varmış yanında da harf olunca dünyam demek istemiştir. Mantık kurdum kendimceSiz baska bi dunyadan mi bildiriyosunuz karşılıklı olarak nasi anlastiniz boyle aninda?![]()
Tanidigim biri yokkTanımadığınız insanlardan nasıl etkileniyorsunuz?![]()
Bilmiyorum ki var mi yok muSevgilisi varmı yoksa
Sana diyor
Vişşşş hayatimda bu derece dedektif zekasi gormedim, biyendim amaDünya emojisi varmış yanında da harf olunca dünyam demek istemiştir. Mantık kurdum kendimce![]()
Ne kadarda romantik misDünya emojisi varmış yanında da harf olunca dünyam demek istemiştir. Mantık kurdum kendimce![]()
O zaman tanışTanidigim biri yokk
Bilmedigin birinin profilindenBilmiyorum ki var mi yok mu
Erkek olması tek kriteriTanımadığınız insanlardan nasıl etkileniyorsunuz?![]()
Ahahah tesekkurlerVişşşş hayatimda bu derece dedektif zekasi gormedim, biyendim ama![]()
Abartmayin ya o kadar mi yokluktayim sankiErkek olması tek kriteri
Senin boşlukta olmadığın herhangi bir an var mı?Kizlar dunya emojisi var profilinde sevgilisi var midir? Benim konusasim var bosluktamiyim yine sizce
Durup dururken neden harf koysun bi anlamı vardır mutlakaNe kadarda romantik mis![]()
Boşluk en güzel yanlışları yaptırır insana çokta uğraşmayın bence. Zaten doğru bir ilişki olsa bitmezdi. Bakmayın arkanıza kendinize bir uğraş bulunKizlar dunya emojisi var profilinde sevgilisi var midir? Benim konusasim var bosluktamiyim yine sizce
Profil resmi görmesi bile etki alanına giriyorTanımadığınız insanlardan nasıl etkileniyorsunuz?![]()
Kizlar dunya emojisi var profilinde sevgilisi var midir? Benim konusasim var bosluktamiyim yine sizce
Dünya kadar sevgilisi var da olabilirKizlar dunya emojisi var profilinde sevgilisi var midir? Benim konusasim var bosluktamiyim yine sizce