- 8 Haziran 2021
- 274
- 653
- 18
- 27
İsteseydi yazardı bence. Peşine düşmeyin derim.Hayir onceden görüyordum okadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsteseydi yazardı bence. Peşine düşmeyin derim.Hayir onceden görüyordum okadar
Ne yazabilirim ki baskaDikkatini çeken bir şey yazın cevap verir ne o öyle kuru kuru merhaba:)) Aa bir kadın merhaba dedi bana diye atlayacak mı sandınız hemen de moraliniz bozuldu. Atlasa sorun ederim ben
Bi önceki konunda çekiniyordun bak merhaba diyebilmisin bundan sonrası gelir.bu olmaz başkası merhaba diyecek yılma yolundan dönmeNe yazabilirim ki baska
Hey sen yakışıklı irkek merhaba mi deseydiDikkatini çeken bir şey yazın cevap verir ne o öyle kuru kuru merhaba:)) Aa bir kadın merhaba dedi bana diye atlayacak mı sandınız hemen de moraliniz bozuldu. Atlasa sorun ederim ben
Yakisiklida yaaHey sen yakışıklı irkek merhaba mi deseydi![]()
Ya ciddi misiniz abaza erkek gibi olmiyim sonraBi önceki konunda çekiniyordun bak merhaba diyebilmisin bundan sonrası gelir.bu olmaz başkası merhaba diyecek yılma yolundan dönme
Bilmiyorum da sosyal medyadaki gönderilerine, gittiği yerlere falan bakarak ilgisini çeken bir şeyi keşfedip yazabilirdi. Ya da heyy aşı olmayı düşünüyor musun deseydiHey sen yakışıklı irkek merhaba mi deseydi![]()
Tüh ne yapsak kiYakisiklida yaa![]()
Hiç onemseme hatta numarasini sil. Sil ki bidaha aramamak ve yazmamak için.Birine merhaba yazdim cevap bile vermedi kendimi boslukta hissediyorum. Ne yapmaliyim?
Alemsin kahkaha attımBilmiyorum da sosyal medyadaki gönderilerine, gittiği yerlere falan bakarak ilgisini çeken bir şeyi keşfedip yazabilirdi. Ya da heyy aşı olmayı düşünüyor musun deseydi![]()
Abaza erkek gibi olma sende yakışıklı alımlı kasli güçlü begendiklerine de merhaba diyeYa ciddi misiniz abaza erkek gibi olmiyim sonra![]()
Illa gormustur ama unutmustur belki baya zaman olduKendini tanıttın mı peki?
Kimden geldiğini bilmiyorsa cevap yazmaması normal sazan değilmiş demek ki.
Kim olduğunu biliyorsa cevap vermediyse yapacak bişey yok.
OffMesaj atanın olmadigi gibi mesajlarina da dönülmüyorsa senin iş yaş be rainyy
Erkekler tetikte bekler genelde ama hayret.
Belki sevgilisi vardir.
SormayinTüh ne yapsak ki
Hakkaten rainy bu kaçıncı giden
Emin misinizAbaza erkek gibi olma sende yakışıklı alımlı kasli güçlü begendiklerine de merhaba diye
yanlış anımsamıyorsam,zaten öyle yapmıyor musunuz?Her hoslandigimami yazayim![]()
Hayir.yanlış anımsamıyorsam,zaten öyle yapmıyor musunuz?![]()