bir bakarmısınız acaba gebemiyim

htc_tfk

bize allah yeter
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
130
159
33
43
arkadaslar lutfen yardım edın yaklasık 3 aydır bebek calısması yapıyorum bana on gün var adet olmama ama bazı belırtıler var bende acaba dıyorum gebemıyım bugun yemek kokusu duyunca mıgde bulandı, bacak agrım var ara ara beyaz akıntı oluyor kokusuz , gögüslerim çok hassaslasdı acıyor dokunamıyorum , agzımda tükürüğüm çogaldı , su ıcerken suda metal tadı alıyorum acaba dedım sudanmı gıtdım hazır su aldım kapalı oda oyle geldı , cnaım durup duruken tatlı ıstedı dün hafıf kasık agrısı var ara ara kasık agrılarım oluyor o kadar cok ıstıyporum kı bebek size bu duyguyu kelimelerle ıfade edemem allah ısteyen herkese versın .. ne olur yardım edın bana kendımıde kandırmak ıstemıyorum ama ne bılem sankı dıyorum

İnşallah gebesinizdir ancak bu tür belirtiler için sanki daha çok erken. 10 gün var diyorsunuz. Sabırla biraz daha bekleyin.

9 gun kaldı on gun yazmısım yanlıslıkla heyecandan o kadar cok ıstıyorumkı rabbım saglıklı sıhatlı verırı ıns o sabır ah ah o sabırrr

Benim 5 gün varken normal idrar testinde hafif silikte olsa çizgi çıkmıştı biraz daha sabret tahlilde varsa mutlaka çıkar, ben sürekli uyku halimden suphelenerek yapmistim testi rabbim gönlüne göre versin

amın ıns senınde saglıkllı kucagına allah almayı nasıp eder ıns çok zor bir süreç beklemek ahh ahh

Bnce hamilesin cnm kendine dikkat et 2 gun kala bi test yap bakalim insaallah rabbim isteyen herkese nasip eder bn de yeni sayilirim 7 haftalik tahmini

Amin cnm insallah bende 10 yilin sonunda 2.bebegime hamile kaldim cok istiyordum ama cesaret edemedim yillarca 2.ci cocuga cok sukur karar verdik rabbimde nasip etti 13.haftamdayim ama hafif lekelenmelerim var istirahatteyim şimdi,insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin icnde sanada htc_tfk htc_tfk

ftm sydi bende hıssedıyorum aslında bılıyormusun bu agzımdakı metalık tat özellıkle ve tükürüğümün artması gebelik belırtısıymıs as ayy agzından bal damlıyor ıns rabbım bebegını kucagına saglıcakla almayı nasıp eder ıns benım ıcın dua edermısın azimeden dogma mustafan olma hatice yıldız saglıklı bebekler nasıp etsın dıye ne olurrrrrrrrrrrrrr

Amin cnm insallah bende 10 yilin sonunda 2.bebegime hamile kaldim cok istiyordum ama cesaret edemedim yillarca 2.ci cocuga cok sukur karar verdik rabbimde nasip etti 13.haftamdayim ama hafif lekelenmelerim var istirahatteyim şimdi,insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin icnde sanada htc_tfk htc_tfk
ooyy çok şükür allahım saglıklı sıhatle kucagına alırsın ıns

öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bende ikinciyi istiyorum ama olmadı henüz 8 aydır denemelerdeyiz

öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bende ikinciyi istiyorum ama olmadı henüz 8 aydır denemelerdeyiz
Bende 6.ayin sonlarinda hamile kaldim spiralle korunuyodum ben belki farkli bir korunma sekliyse o yuzden biraz gecikmistir hamile kalman. Rabbim herkese nasip etsin insallah suan kanama alani var rahimde hafif kajve lekelerim oluyo nasil endiseliyim rabbim korkularimizdan emin kilsin bizi

Bende 6.ayin sonlarinda hamile kaldim spiralle korunuyodum ben belki farkli bir korunma sekliyse o yuzden biraz gecikmistir hamile kalman. Rabbim herkese nasip etsin insallah suan kanama alani var rahimde hafif kajve lekelerim oluyo nasil endiseliyim rabbim korkularimizdan emin kilsin bizi
korkma canım hep iyi yanları düşün aklına kötü birşey getirme.bende hipotiroidi var ilaç kullanıyorum onun baskılayabileceğini söylemişti doktor normal değerlerde şuan aslında ama işte vardır bir vakti sanırım belkide hiç olmaz

Rabbim herkese nasip etsin inşallah ALLAH'IM kimsenin kucağını boş bırakmasın:KK46::KK46: inşallah hamile olanlarında tez vakitte kucaklarına almayı nasıp etsin sağlıcakla inşallah :KK200::anneadayı::KK46::KK46:bende 3 yıllım bitti dörtte girdik hamile kalamadım hamile olanların duası kabul olurmuş benim için ve benim gibi evlatta hasret olanlar için dua Eder mısınız ?:anneadayı::KK46::KK46::KK46:

Rabbim herkese nasip etsin inşallah ALLAH'IM kimsenin kucağını boş bırakmasın:KK46::KK46: inşallah hamile olanlarında tez vakitte kucaklarına almayı nasıp etsin sağlıcakla inşallah :KK200::anneadayı::KK46::KK46:bende 3 yıllım bitti dörtte girdik hamile kalamadım hamile olanların duası kabul olurmuş benim için ve benim gibi evlatta hasret olanlar için dua Eder mısınız ?:anneadayı::KK46::KK46::KK46:
Rabbim kimsenin kucağıni bos birakmason canım benim allahim tez zamanda gönlünuzum muradini versin @haticehakancebeci

Back
X