- Konu Sahibi rebekah mikaelson
-
kesinlikle böyle bir işe kalkışma.....o gelsin....neme lazım ortalık kötü insan kaynıyor...
ben gözü kara bir insan olarak yapardım herhalde. (yaptım da) ortaya çıktı sonra. hatta geçenlerde bi konum var, sevgilimin yanına gitmeye kalktım günü birlik. aldığım biletin onay mesajını annemin telefonuna gönderdim yanlışlıkla. tabiki gitmedim sonra.
ama akıllandım mı? hayır. benim başıma gelecek var. yine gitme planları içindeyim. daha önce öğrenildiğinde annemler bana 2 seneden fazla hiç güvenmediler. daha yeni yeni güvenleri yerine geldi. ama ben yine azıtıyorum tabiri caizse.
tavsiyem pişman olacağın şeyler yapma.
malesef ki ben yapıyorum...
bi kere gözünü karartınca devamı geliyor.
erkek arkadaşınız gelsin,siz kız başınıza çıkmayın yola falan
başınıza bir şey gelir ALLAH korusun sonrası daha kötü olur
bence erkek arkadaşınız gelsin kısa ve öz:))
bu konuda şeytan arada benide dürtüyor itiraf etmek gerekirse:)bazen bende coşuyorum böylee:):):) durumum senin durumunla aynı.o gelirse 1-2 gün anca görüşeceğiz ben gidersem daha fazla...bazen sınav falan var desemde gitsem mi diyorum ama cesaret edemiyorum malüm kış mevsimindeyiz ne olur ne olmaz.arkadaşların dediği gibi onun gelmesi daha mantıklı.finallerden sonra gelecek benmkiside.Allahım nasip kısmet ederse inşallah.sabretmekten başkada çare yok zatenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?