• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakarmısınız kızlar =//

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rebekah mikaelson

Queen
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
220
105
303
Diğer
kızlar merhaba
ben kısa ve öz sorunumu anlatcam fikirlerinize ihtiyacım var:32:
erkek arkadasımla 1 yıldır cok güzel süren bir ilişkimiz var Allah bozmasın
görüştük bulustuk gezdık dolastık derken ünv vaktı geldi
Sevgilim şuan başka bir şehirde yanına gtmem gerek çünkü 3 aydır görmüyorum
ama ailem bilmiyor daha söylemedım onlara erkek arkadasımı erken diye.gıdıp onunla beraber dönmeyı dusunuyoruz ama nasıl olcaka onu bılmıyorum
arkadaslarımda kalcam bahanesıyle gtsem arkadaslarımn cogu baska şehirlerde calısıyorlar öyle bir imkanım yok :43:
başka türlü nasıl gıdebılırım

aileni kandırarak yola çıkma allah korusun başına bi iş gelse
bu iş gün yüzüne çıkmaz mı?
yıllarca birbirini görmeyenler var
birazdaha sıkın dişinizi tatilde o gelince görüşün

Bu çok riskli bir talep.. size burada aklı başında kimsenin kaçamak planınıza dair yorum yapacağını sanmıyorum.

kimse sorumluluk almak istemez sanırım.. ya başınıza birşey gelse ??

Bence onun gelmesini bekleyin..

anladım tesekkür ederım cevaplarınız ıcın
bende gelmesınden yanayım cok da ıstemıyorum dogrusu ama
bı saatten sonra dusundum ıste
en mantıklısı galıba azcık daha sabır:71:

aileni bi şekilde kandırıp gitsen bile birihtimal dha var.ailen seni çağrsa bi sebeple yada nerdesin alalım seni dese nasıl kuş olupta uçacaksın ..en önemliside yollar tekin deil hem erkekler bu fedakarlığa değnezler cnm :))

Son düzenleme:
tesekkür ederım herkese
zaten çok zor hala ihtimallere kalarak dusundugum bırseyı aktardım sizlere de
evet en önemlısı de o zaten
ailemden habersz bsey yapmak ıstemıyorum güvenlerını hıc sarsmadım cunku bu güne kadar
kararsız kalarak sizede danısmak ıstedım
haklısınız galiba
bıraz daha sabretmek en ıyısı galıba

ben gözü kara bir insan olarak yapardım herhalde. (yaptım da) ortaya çıktı sonra. hatta geçenlerde bi konum var, sevgilimin yanına gitmeye kalktım günü birlik. aldığım biletin onay mesajını annemin telefonuna gönderdim yanlışlıkla. tabiki gitmedim sonra.
ama akıllandım mı? hayır. benim başıma gelecek var. yine gitme planları içindeyim. daha önce öğrenildiğinde annemler bana 2 seneden fazla hiç güvenmediler. daha yeni yeni güvenleri yerine geldi. ama ben yine azıtıyorum tabiri caizse.
tavsiyem pişman olacağın şeyler yapma.
malesef ki ben yapıyorum...
bi kere gözünü karartınca devamı geliyor.

ben gözü kara bir insan olarak yapardım herhalde. (yaptım da) ortaya çıktı sonra. hatta geçenlerde bi konum var, sevgilimin yanına gitmeye kalktım günü birlik. aldığım biletin onay mesajını annemin telefonuna gönderdim yanlışlıkla. tabiki gitmedim sonra.
ama akıllandım mı? hayır. benim başıma gelecek var. yine gitme planları içindeyim. daha önce öğrenildiğinde annemler bana 2 seneden fazla hiç güvenmediler. daha yeni yeni güvenleri yerine geldi. ama ben yine azıtıyorum tabiri caizse.
tavsiyem pişman olacağın şeyler yapma.
malesef ki ben yapıyorum...
bi kere gözünü karartınca devamı geliyor.

belki bıraz güven eksıklıgı yaşatsam aileme şüphede bile kalmadan gıderdım
ama bu zamana kadar hıc yasatmadım
diğer kardeslerımde olustu güvensızlık ama bende asla olmadı öyle bir durum
o yüzden bukadar kararsız kaldım galiba
galiba sen bayağı bir gözü karartmıssın cok sevıyosun umarım sevgine bir ömür layık olur
hıc deılse tek deılmısım yanlız benım düşünmedıgımı anladım bu konuyu:97:
tesekkürler

erkek arkadaşınız gelsin,siz kız başınıza çıkmayın yola falan
başınıza bir şey gelir ALLAH korusun sonrası daha kötü olur
bence erkek arkadaşınız gelsin kısa ve öz:))

Son düzenleme:
erkek arkadaşınız gelsin,siz kız başınıza çıkmayın yola falan
başınıza bir şey gelir ALLAH korusun sonrası daha kötü olur
bence erkek arkadaşınız gelsin kısa ve öz:))

finallerden sonra gelecek zaten ama işte gelırse 1 gün kalabılecek
daha fazla zaman gecırırız dye böyle dusundu ıste ztn gtsem bırlıkte dönecektık bır günde burda gecırcektık
ama bu gidişle sanırım yanlız o gelcek:)

bu konuda şeytan arada benide dürtüyor itiraf etmek gerekirse:):1:bazen bende coşuyorum böylee:):):):52:durumum senin durumunla aynı.o gelirse 1-2 gün anca görüşeceğiz ben gidersem daha fazla...bazen sınav falan var desemde gitsem mi diyorum ama cesaret edemiyorum malüm kış mevsimindeyiz ne olur ne olmaz.arkadaşların dediği gibi onun gelmesi daha mantıklı.finallerden sonra gelecek benmkiside.Allahım nasip kısmet ederse inşallah.sabretmekten başkada çare yok zatenn...

bu konuda şeytan arada benide dürtüyor itiraf etmek gerekirse:):1:bazen bende coşuyorum böylee:):):):52:durumum senin durumunla aynı.o gelirse 1-2 gün anca görüşeceğiz ben gidersem daha fazla...bazen sınav falan var desemde gitsem mi diyorum ama cesaret edemiyorum malüm kış mevsimindeyiz ne olur ne olmaz.arkadaşların dediği gibi onun gelmesi daha mantıklı.finallerden sonra gelecek benmkiside.Allahım nasip kısmet ederse inşallah.sabretmekten başkada çare yok zatenn...

:1::1: aynı durumdayız sabretcez desene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X