bir bakarmisiniz lutfen

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
48
Diğer
Merhaba bayanlar esimle ilgili bir soru soracagim. Esim sabah 8 aksam 6 calisan bir insan isi biraz yogun bir is. Ben ise. 8 aylik gebeyim zaten gebelikle beraber tum antidepresanlari cope attim obsesiftim.. size bir sorum olacak sizinde esleriniz vea abiniz vea siz bu sekilde oluyormusunuz. Esim eve geliyor gayet normal bir sekilde 10 dk. Sonra gozleri kipkirmizi oluyor konustugum kelimelere kendini veremiyor ve biraz tuhaf cevaplar veriyor neden boylesin diyorum neden tuhafsin bana cok yorgunum canim butun gun cok yoruldum diyor cikip gezip dolasiyoruz ama cocugun gozleri kip kirmizi olunca yada konusurken kelimeleri dolanmaya baslayinca ben diyorum kendi kendime ve ona sen bisey mi kullaniyosun bisey mi iciyosun vs. Cocuk bana diyo askim sen takintilisin gidelim istedigin de test yaptiralim sen gebelikten boylesin bi dogum yap hepsi gidecek ama bu sorun yaklasik 2 aydir falan var. Ev oturmasina gitsek uyku moduna gecio hemen esneme basliyo disarsada ayni heryerde.ayni birde dusunuyorum acaba vitamin eksikligimi var unutkanlik cok kendini adapte edememe cok vucunda bir eksoklik mi var meyve pek yemez sebze sinirli kirmizi et.hic sevmezbalik hic sevmez ne yedoreyim ne icireyim dinclessin nedor preoblem sizler yasiyormusunuz boyle birsey Allah korusun bi rahatsizlik falan ciasinda korkuyorim

Çocuk dediğin eşin mi kafam karıştı orda, nokta virgül seven biri de değilsin zor anladım :)

Bi rahatsızlığı var kesin. Doktora gitsin bence her şey olabilir..

Yorgunluktanda olabilir hemen madde geyirme aklina vitamin takviyesi onerebilirim gunluk c vitaminini eksik etmesin yorgunluga birebir b 12 de kullanmali tabi su unutkanlik icin en iyisi bir doktora gidin

Yorgundur, uykusuzdur bence çok bir şey yok.. Benim babam da o şekilde yoğun çalışıyor bu ara, akşamları sürekli esniyor dediklerimize konsantre olamiyor
. Bir ses duyunca sessiz olun tüm gün zaten çalıştım az kafamı dinleyeyim diyor haklı da.. Ben de okula giderken ruh gibi olurdum trafik yol dersler bebek olduktan sonra kendine gelir havası değişir, isterseniz bir kan testi yapın nolur ne olmaz mevsim değişikliğinde böyle şeyler oluyor bazı bünyelerde ama panik olmayın :)

Tuhaf cevaplar ne ki?
Yorgunluk başka nasıl oluyor? Bütün gün ekrana bakıldıysa kızarmış göz, azıcık sussa da kafamı dinlesem biraz geçiştirici cevapları değil mi?

Çocuk dediğin eşin mi kafam karıştı orda, nokta virgül seven biri de değilsin zor anladım :)

Bi rahatsızlığı var kesin. Doktora gitsin bence her şey olabilir..
hersey olabilir derken ne gibi canim mesela bi hastalik mi ? Hastalik kelimesinden cok korkuyorum bu senenin basinda dedemi kaybettik 3 ayda bitti gitti o yuzden cok korkuyorum ne olabilir ki acaba

hersey olabilir derken ne gibi canim mesela bi hastalik mi ? Hastalik kelimesinden cok korkuyorum bu senenin basinda dedemi kaybettik 3 ayda bitti gitti o yuzden cok korkuyorum ne olabilir ki acaba

Yani gözlerinin kızarması devamlı olan bişeyse doktora gitmek şart. Belki vitamin eksikliğidir ama onu da doktor bilir. Bende korkarım hastalıktan allah korusun.. Peki izin gününde nasıl?

Yoğun bir işi var demişsinix.. bence yorgunluktan. . Çünkü ben de aynı oluyorum

Tuhaf cevaplar ne ki?
Yorgunluk başka nasıl oluyor? Bütün gün ekrana bakıldıysa kızarmış göz, azıcık sussa da kafamı dinlesem biraz geçiştirici cevapları değil mi?
tuhaf cevaplar derken mesela birsey anlatiyorum o ara dinlememis oluyor Anlamadim duymadim yada konuyla alakasiz cevap veriyor. Cunku dinlemiyor o an konsantre degil. Gozlerin neden kipkirmizi diyorum. Askim isten cikinca eve gelince rahatliyorum tum gun yoruluyorum diyor esnerken bana diyo bak canim simdi diyo esniyo ve gozleri kan canagi oluyo bide tuhafligini bana yansitmamaya calisiyo tam uyku moduna giriyo uykun mu geldi diyorum yook diyo ama tuhaf bakiyo yuzme bu olay yaklasik 2 aydir boyle. Ama ayni is yerinde 1 senedir calisiyo. Ama cok yoruldugunu biliyorum. Bana diyo bir an once artik dogur su dusumcelerin bitsin rahatla artik diyor

benim eşimde iş yorgunluğu aşırı oluyor maalesef ama şikayet edebileceğimiz bişey değil.o yorgunluğa çıkıp bide geziyorsa tebrikler valla eşine.o kadar yorgun adamı dışarı çıkarma,ev gezmesine götürmede dinlensin yazık.hafta sonu yap o tür planları.bence sen abartıyorsun,abartılı şüphelere girmişsin.

Kendiniz yerine eşinizi dinleyin bence doğuma kadar.
Ceviz falan yedirebilirsiniz tabii bu arada.

Yani gözlerinin kızarması devamlı olan bişeyse doktora gitmek şart. Belki vitamin eksikliğidir ama onu da doktor bilir. Bende korkarım hastalıktan allah korusun.. Peki izin gününde nasıl?
Izin gununde saat 11 12 kadar uyudugu icin oyle olmuyo ama ne olursa olsun belli bir saaten sonra hep ayni hafta ici 7 den sonra oyle hafta sonu saat 10 dan sonra oyle hep ayni ama dedigm gibi ne sebze cok sever ne kirmizi et nede balik meyve desen sadece muz ve kivi sever ne yedirip ne icireyim ki vitmin takviyesi sart. Doktora hangi bolume gitmeliyiz acaba

Benim de beslenmem kötü o saydıklarını bende yemem. Ama çalışmıyorum o yüzden bi sıkıntım yok. Eşinin bunun üstüne yoğun çalışmasından olabilir.. Bilmem ki inan hiç anlamam bilen arkadaşlar cevap verir..

beni kirmamaya uzmemeye calisiyo ama dedigim gibi ben biraz takintiyim cok tuhaf seyler dusunuyorum yahu birsey mi kullaniyosun diyorum artik o kadar abartmis durumdayim ona bile bana diyo askim sen cok hastalik atlattin tam duzeldin sana ve bebegime zarar verecek hic bir kotuluk yapmam istedigin an bana hadi teste gidelim demen yeterli ben kendime guveniyorum sende bana guvenirsin gercekten bir sefer gitsek senin endisen ortadan kalkacak takintidan kurtulman icin sirf beynin rahatlasin diye hadi gidelim diyor bende ya bisey cikarsa ne yapacam diye endise ediyorim yami kendine guvenmese bi lafi demez herkalde ya

eşinden neden şüpheleniyorsun yani eskiden madde kullanmışlığı var mı?eşimin gözleri kızarsa uykulu olsa en son aklıma gelecek şey bile olmaz madde kullanması.eşine yakıştıramazki insan böyle bişeyi eğerki eskiden madde bağımlılığı yoksa

Aynen,

göz bebekleri 2 aydır iğne ucu gibi azıcık mantıklı bir sebebiniz yok ki ortada, ki o zaman doktora da giderdiniz gerçek sebebini öğrenmek için. İlaçlarınızı bırakmanız sebebiyle kuruntularınızı besliyorsunuz sadece.

Canim bende yakistiramiyorum zaten. Eskiden daha dogrusu cocuk denecek yasta 16 17 yasinda kullanmis biraz ama cocuk yasinda ben 19 yasindayken onun hayatina girdim o donem icmiyordu ben hic madde kullandigi anina denk gelmedim askere gitti geldi evlendik vs.Simdi o 26 yasinda ben 25 ama iste kucukken olmusya bende bunu biliyorum ya. Ee biz insanlarin enbuyukk zevkidir ustundden 100 yilda gecse yargilamak on yargidan kurtulamamak

Aynen oyle canim ilaclari biraktim dogum da yaklasiyor ya dogum korkusu zaten yasiyorum. Nereye saldiracagimi sasridim galiba. Ama boyle dusunceler dogumdan sonra bitermi devam edermi acaba rahatlamak istiyorum artik gercekten

işte tahmin ettiğim gibi eskiden kullanmış diye şimdide kullandığını düşünüyorsun.aklında yokken aklına sokma eşininde.şüphen varsa gidin doktora ama buda eşinin gururunu kırar her ne kadar gidelim desede ona güvenmediğini düşünür.hafta sonlarıda çalışıyor mu eşin?çalışmıyorsa hafta sonu nasıl gözleri,uyku durumu

düz Bi çizgi çekip üzerinde mı yurutsen ne..

kocamında gozleri kızarıyor aksam bu normal ama en ıyı sen anlarsın 2 aydır Bi değişik diyorsun..

günahını almak istemem,hafta sonu 10 dan sonra böyle oluyor dıyorsun..hafta sonu beraber mısınız..yani evdeyken oluyorsa problem madde kullanımı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…