Merhaba bayanlar esimle ilgili bir soru soracagim. Esim sabah 8 aksam 6 calisan bir insan isi biraz yogun bir is. Ben ise. 8 aylik gebeyim zaten gebelikle beraber tum antidepresanlari cope attim obsesiftim.. size bir sorum olacak sizinde esleriniz vea abiniz vea siz bu sekilde oluyormusunuz. Esim eve geliyor gayet normal bir sekilde 10 dk. Sonra gozleri kipkirmizi oluyor konustugum kelimelere kendini veremiyor ve biraz tuhaf cevaplar veriyor neden boylesin diyorum neden tuhafsin bana cok yorgunum canim butun gun cok yoruldum diyor cikip gezip dolasiyoruz ama cocugun gozleri kip kirmizi olunca yada konusurken kelimeleri dolanmaya baslayinca ben diyorum kendi kendime ve ona sen bisey mi kullaniyosun bisey mi iciyosun vs. Cocuk bana diyo askim sen takintilisin gidelim istedigin de test yaptiralim sen gebelikten boylesin bi dogum yap hepsi gidecek ama bu sorun yaklasik 2 aydir falan var. Ev oturmasina gitsek uyku moduna gecio hemen esneme basliyo disarsada ayni heryerde.ayni birde dusunuyorum acaba vitamin eksikligimi var unutkanlik cok kendini adapte edememe cok vucunda bir eksoklik mi var meyve pek yemez sebze sinirli kirmizi et.hic sevmezbalik hic sevmez ne yedoreyim ne icireyim dinclessin nedor preoblem sizler yasiyormusunuz boyle birsey Allah korusun bi rahatsizlik falan ciasinda korkuyorim