- 8 Nisan 2017
- 57.238
- 305.462
- 698
Bence birşey çıkmaz bu kadınlar büyük tehditlerle tutulabiliyor bazen o yüzden kolay kolay anlatmazlar diye düşünüyorumÇalıştığı mekanı biliyorum o konu da netim kendisi gibi başka kadınlar da var
Polise şikayet etsem baskın vs olur mu yoksa hiç mi bişey çıkmaz
Bence birşey çıkmaz bu kadınlar büyük tehditlerle tutulabiliyor bazen o yüzden kolay kolay anlatmazlar diye düşünüyorum
eğer kendisi istekli değilse hiç bulaşmayın derim, boşa yorulur üzülürsünüz.İşte durum bu özelini paylaşmam da hata affedin ama konsum dedi başta sonra eskort çıktı özele de çıkıyormuş mekan dışında mekanla sözleşmem var diyor
Ama bazen tutarsız yalan mı söylüyor onu da anlayamıyorum çalıştığı mekan vs belli
Kons vs işini de bilmem ki
Ve ayrıca alıştım parasına başka iş yapamam diyor uyuşturucu da var
Bir arkadaş da bulaşmayın başınıza iş açar böyleleri diyor ama vicdan da el vermiyor
eğer kendisi istekli değilse hiç bulaşmayın derim, boşa yorulur üzülürsünüz.
Sen bu kişiyi nerden tanıyorsun ki?
İyi niyetli ve yardım sever birine benziyorsunuz ancak kendi kesin isteği olmadan siz bir şey yapamazsınız ki çok da istekli gibi görünmüyor. Bence siz de net olun seçtiği hayatı yaşamaya devam edecekse daha fazla anlatmamasını söyleyin. Belki biraz vicdansızca gelecek ama bu kişi yaşadıklarına rağmen harekete geçmiyor, hala parası iyi gibi şeyler söylüyorsa yaşadıkları müstehak. Yapacak bir şey yok. Boşuna kendinizi yıpratmayın.
Öyle bir durumdaki bşr insanın psikolojisini ben hayal bile edemem. Mor çatı vs gibi bir yerle iletişime geçseniz. Yanınızda böyle bir dernek vs olursa ancak kadın kurtulabilir. Bireysel başvuru zor olur. Siz böyle yerleri arayıp konuşun. Avukatları vs oluyor, daha önceki deneyimlerinden de yararlanır ve yol yardımı alırsınız. Belki bu şekilde bir hayata tutunursunuz. Madde bağımlılığı ve korku da bu şekilde dengesizliğe neden olur. Kolay gelsin.
Netten tanışmıştık kendisi ile
Netten tanışmıştık kendisi ile
Netten tanıştığınız bir insana ne kadar güvenebilirsiniz.
Yüz yüze görüştünüzmü hiç.
Gerçekten çok ilginç...Netten tanıştığın ve gece hayatında çalışan birine yardım etmeye çalışıyorsun.
Netten neden bir bayanla ve ne amaçla tanıştın ki?
Seni de bazı istenmeyen olaylara da çekebilir bu durum bunu düşünemiyor musun?
Çok mu safsın anlatmadığın bişiler mi var?
Netten tanıştığınız bir insana ne kadar güvenebilirsiniz.
Yüz yüze görüştünüzmü hiç.
Sanki bunları yazan bir erkek ve onun vicdanına oynamaya çalışan bir kadın gibi geldi. Yani tutarsızlık var bu hikayede.
İşte durum bu özelini paylaşmam da hata affedin ama konsum dedi başta sonra eskort çıktı özele de çıkıyormuş mekan dışında mekanla sözleşmem var diyor
Ama bazen tutarsız yalan mı söylüyor onu da anlayamıyorum çalıştığı mekan vs belli
Kons vs işini de bilmem ki
Ve ayrıca alıştım parasına başka iş yapamam diyor uyuşturucu da var
Bir arkadaş da bulaşmayın başınıza iş açar böyleleri diyor ama vicdan da el vermiyor
Ya belki vicdansizlik diyeceksiniz ama bence hiç bulaşmayın kurtulmak isteyene yardım etmeye gerek bile yok. Kenara biraz para atar sonra kaçar devlete sığınır, çocuk değil ki bu sonuçta yol yordam bilmesin.
Ben kesinlikle bulasmazdim bizim orda bir söz var böyle kadınların 40 köyneği olur birisini de sana giydirir diye, bir bakarsınız sizi de kötü bir ortama soku vermiş.
Bu yorumumu da bu tür kişileri gördüm çalıştığım yerlerde ve kesinlikle konuşmadım çünkü mağdur edebiyatı yapıp, yapacaklarından geri kalmıyorlar aslında vicdanınıza oynayarak manevi olarak sizi kullanıyorlar genelde. Çıkmak isteyeni 2020 yılında kimse zorla tutamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?