Bir bakın lütfen:(

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
...................................................................................

Son düzenleme:
size o lafı söyleyen birisinden ne bekliyorsunuz.yada okadar yüz göz olmuşsunuzki siz hakaret edebiliyor o kim oluyor.isterse gebertsin kendişni bırakın gitsin..

Tehdit de etse blöf de yapsa yollarını ayır derim ben .

Onun psikolojik sorunlarının olması sana kaşar diye hitap etmesini gerektirmez kesinlikle.

Gurur denilen şey böyle insanlar için iki paralık oluyor işte.:mymeka:

Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var. erkek arkadaşımla ilişkim beni çok sıkmaya başladı dayanamıyorum artık çok kıskanç beni çok bunaltıyo internete girmeyi bile yasakladı dışarı çıktığımda yanlız başıma hemen eve dönmememi istiyo rahat rahat dolaşamıyorum alışverişimi zor yapıyorum sürekli msj atıyo hergün uyuduğmuz zamanlar hariç sürekli msjlaşıyoruz ve çoğunlukla tarrışıyoruz onun hastalık derecesindeki kıskançlığı yüzünden. bana güvenmediğini soruyorum, hayır ben başkalarına güvenmiyorum ve sana deli gibi aşığım oyüzden diye cevaplar veriyo. ve gerçek şuki ben ona aşık değilim duygusal olarak bişey hissetmiyorum onu sadece insan olarak yani kişiliğini seviyorum iyi dürüst bi insan o ama aşık değilim ne yapayım ve bu yaptıkları beni çok zorluyo ayrılmak istediğimi ona söylüyemem ona kıyamıyorum bazen tartışmalarımızda intihardan bahsediyo korkuyorum ayrılırsak okuluda bırakıcanı söylüyo ve ağlıyo yanımda dayanamıyorum vicdan azabı çekmek istemiyorum sonra kızlar yardım edin ya ne yapsam ben

Bu önceki konunmuş...

Asmakla kesmekle yürümez arkadaşım bu işler.Kendini ne zaman kurtarırsan bu hastadan o kadar iyi

ailene anlatsana
üstesinden sen gelemiyosan onlar gelirler
bu ne terbiyesizliktir ya!
gitsin öldürsün kendini hiç tınlama bence, daha bile iyi olur kurtulursun
buna sen değil, o mecbur ediyor kendini hastalıklı psikopat[
yarın öbür gün senin canını alırsa Allah korusun o dahamı iyi?

şimdiki çektiği mesaja bakın "ben artık ölüyüm. cenazeme gelme!" bide onu affetmediğim için onu hiç sevememişmişim binlerce kez özür dilemesine rağmen bidaha olmucak demsine allahım ya

Yuh ya sevdigi kiza kasar dermi bir adam!!
Kasarsam ne geliyorsun pesimden, sende ozaman ib..'sin deseydin.
Ayrilmak istemiyorsan, burnunu sürttür bunun, yoksa iflah olmaz!!
Hemen 2 günde kabul etme özürünü, 2 ay bile az buna!
Neden ayrilamiyorsun sebeb ne peki seviyormusun?

şimdiki çektiği mesaja bakın "ben artık ölüyüm. cenazeme gelme!" bide onu affetmediğim için onu hiç sevememişmişim binlerce kez özür dilemesine rağmen bidaha olmucak demsine allahım ya

İstediği mesajı atsın.

Psikolojinin bozulmaması için direk okumadan sil bence :umursamaz:

Blöf mlöf, bu O'nun sorunu. Sen kendi sorununla, nasıl kurtulacağınla ilgilen.

Son yazdığı mesajını da ilgini çekip, öfke duygunu azaltmak için göndermiş olmalı.

bence de de seni de hasta eder bu adam. normal insanın yapacagı seyler degil bunlar. devam ettirio de ne yapacaksın. omur boyu mu cekeceksin. yol yakınken kurtul bence bu cocuktan.. saha saglıklı ve mantıklı ınsanlarla karsılasmanı dilerim..

hiç yormiycam valla kendini şöyle yap böyle yap diye.büyük ihtimalle dinlemiceksin çünkü

şu kadar söyliyim,ayrılmazsan dayak yiyceğin günler yakındır..

aynı okul aynı yurt sabahtan akşama kadar yanımda yani hafta sonları eve gelebiliyorum kendine bişey yapsa başıma bela olurmu okulun bitmesine 3 hafta kaldı okul bittikten sonra ulaşamaz bidaha çok kafam karışık ya şimdi affetmesem başıma neler gelicek bilmiyorum belki bana bişey yapamaz belli olmaz ama huzurum kaçıcak gibi geliyo 3 hafta dayansam sonra tamamen kurtulabilirim bana ulaşamaz artık ne yapsam kararsızım

Başkasına acıma acıncak duruma düşersin arkadaşım... Kaç kurtul bir an önce... okulu bırakıcak aman ölürüm diye ağlayacak diye sen kendi hayatını mı mafediceksin ya gençliğin tadını çıkar bir kere geliyoruz dünyaya..

konum aşk hikayelerimize taşınmış aşkla ilgisi yok aslında konumun bende aşk diye bişey yok sevmiyorum onu onunkide sevgimi saplantımı bilmiyorum insan sevdiğine böyle davranmaz heralde

Canım o zaman okulun bitmesine kadar idare ediceksin konuşmamaya çalış piskolojik sorunları war kesin onun bence grüşme Allah yardım etsin canım

hayatım sevmiyorum aşık değilim diyorsun da bu adamın hayatında ne işi var o zaman ? nerden buluyor bu hakkı kendinde ? seviyordun da sevgin mi bitti onun psikopatlıkları yüzünden ? benim de başımda vardı bi tane ama ben seviyordum, çok seviyordum, çook da efendi bi çocuktu önceleri.. sanıorum ki senin erkek arkadaşın da dışarıya karşı çok efendidir, çok saygılıdır. hatta aranız iyiyken çok iyi çok romantik bi sevgilidir.. ama ufacık bi kıskançlıkta hayatı sana zindan edecekk derecede bi anda değişir maskesini çıkarır. bi arkadaşımız da söylemiş el de kaldırır ya da kaldırıyordur muhtemelen.. bu arada kendini öldürmez böyleleri merak etme. bileklerini keser geçer karşına ağlar baaaak naaptın bana diye. hastaneye götürür 2 dikiş attırır hayatından çıkarmaya kalkarsın evi yıkar başına..böylelerinden ayrılmak cidden zordur.. ama imkansız değildir.. biraz başın ağrıyacak ayrılırken ama mutlaka ayrılmalısın. yani eğer sen de hasta ruhlu bi insan olmak istemiyorsan..

Bu çocuk normal değil belli, tam bir hastalığı varmı acaba merak ettim. Benimde oldu böyle görüştüklerim... anında kestim görüşmeyi, evet bir müddet rahatsız edecektir seni ama sonra peşini bırakacaktır. Kendini öldüreceğini söylemesine ihtimal verme, gerçekten intihar meğilli olan kişiler bunu çevresine söylemezler, direkt uygularlar.

Sana "Kaşar" Tabirini Yakıştıran Bir Adamın Kendini Öldürebileceğini Düşünebiliyomusun?

Tatlıdır Onun Canı.. Senin Canını Yakmaktanda Zevk Alıyor Belli ki..

Bence Kendin Halledemiyorsan Bu İşi Ailenden Yada Bi Aile Dostunuzdan Yardım İstemelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…