Bir bakın lütfen:(

canım ltf dikkatle oku.senin şuanki ilişkinin daha fazlasını 4,5 yıl yaşadım.her ayrılmaya kalktığımda intihar ederim,seni başkasına yar etmem vs.. tehditler..ama bende sevdim onu ve bazen sevgimden bazen korkumdan ayrılamadım.hastalıklı bir sevgiydi onunkide,kıskançlık,komplex,kuruntular ne arasan vardı..şuan nemi oldu?8 ay önce ayrıldık ve 3 aydırda başka bi kadınla beraber yaşadığını öğrendim.ve bu 8 aylık süre içindede sürekli peşimdeydi düşün yani.erkek milleti diye bunun için diyolar demekki.daha dün bile gelmiş özür diliyor,benim yerimi yeni kadının tutamıycanı beni unutmayacağını söyleyip ağlıyo..ben ne yaptım? tersleyip ağzıma geleni söyleyip tavrımı koyup çekip gittim..evet şuan çok üzgünüm ama sdc boşa geçen 4,5 yılıma üzülüyorum.ve daha kötüsü benide kendisi gibi hasta ruhlu yaptı.psikolojim bozuk ve resmen sinir hastasıyım,şuan kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum olmazsa dr desteği alcam..sana tek tavsiyem kesinlikle duygusal davranma ve olayı kesin ve kati suretle bitir.tlf no değiştir.onun ailesinden,seni rahatsız ettiğinde şikayet edebilceğin birinin tlf nosunu yanından ayırma.o gelip sana yalvaracak ağlayacak af dileyecek,sakın kanma.bir an evvel başından atmaya bak.yoksa benim gibi 4,5 yıl sonunda sinir hastası ve tek başına olarak ortada kalırsın.şimdiden geçmiş olsun canım..

havlayan köpek ısırmaz canım, korkma.
yapacak olan adam çoktan yapardı, yok ölüyüm, yok ölcem. geçsin bu işleri :)

yapsaydı benimki yapardı.kaç kez elinden bıçak aldım,kendini bıçaklamaya kalkışıyodu göya..ama bak şmd yeni bir sevgili bile buldu kendine.hiç çekinme korkma canım.önemli olan sen ve senin mutluluğun gerisini boşver..

teşekkür ederim arkadaşlar. başlarda seviyodum evet dışardan çok efendi bi insan görünüyodu böyle şeyler yapcağı aklıma gelmezdi ozamanlar. kendini öldürmese bile beni orda çok rahatsız ediceğini düşünüyorum oyüzden cesaret edemiyorum şuan ayrılmaya okul bitince kesin bırakıcam ama kararsızım yinede 3 hafta daha beklemek doğrumu diye

ama ayrıldıktan sonra onu hiç görmek istemiyorum aynı bölümdeyiz çünkü bide

sürekli bahane bul onun yanında durma

işim var ,arkadaşlarımla buluşacağım, ders çalışacağım, uyuyacağım, dinleneceğim....

bu üç haftayı da böyle atlat bari

fırsat bulma fırsat oluştur ondan uzaklaşmak için

Kendimi öldürürüm, keserim, biçerim vs.
İnanma böyle şeylere, o kadar kolay mı zannediyorsun?
Tamamen sen kendini kötü hisset diye yapıyor bunları,
sen acı çek diye.
Arkadaşlar yazmış zaten doğru olan kendini ondan kurtarmak,
ne demek yahu yol ortasında kolundan çekecek, arkandan kaşarsın sen diye bağırmak.
Böylesine erkek bile denilmez.

İyi düşün bence, neyi bekliyorsun ki anlamadım.
Düzeleceğini umuyorsan yanlış düşünüyorsun,
sana şimdi kaşar diyen ilerde ne yapar telafuz bile etmek istemiyorum.

Hayırlısı olsun hakkında.

açıkçası arkadaşım kendini öldürür mü napar bilmiyorum ama isterse öldürsün ne yani benle evlenmezsen kendimi öldürürüm dese evlencekmisin o hastayla, intihar etmekle tehdit etmekte şiddete giriyormuş, bence ne yaparsa yarsın sakın dönme ona bunları yapan sana da zarar verir

size o lafı söylüyor herkesin ortasında siz hala neyapım diye soruyosunuz hayret bişeysiniz yapacağınız şey belli zaten.bide boş tehditlere kulak asmayın erkeklerin tek silahı öldürürüm kendimi demektir

düzeleceğine iananmıyorum arkadaşlar sevmiyorumda ayrılacağım kesin sadece 3 hafta okul var orda buda var yani daha kötü şeyler olmasın diye 3 hafta daha idare ediyim diyorum sonra zaten bana ulaşamıcak artık bende bırakıcam onu

canım merhaba, ben de bahsettım bak konu actım 7 yıllık bı ılıskım vardı. senınkı gıbı hakaret bagırma falan yoktu ama yanında hep tetıkteydım kızacak mı sımdı buna dıye. ayrıldım ben, cok rahatım sen de ayrıl demıyorum ama sunu dusun o hayatından cıksa daha mı mutlu olursun, eksılerını ve artılarını dusun eksılerı fazlaysa bır dakıka durma cunku farkında degılken sen hayat gecıp gıdıyor...

evet canım eksileri çok fazla artısı çok nadir ayrılacağım kesin zaten bununla birlikte olmaya fazla devam edersem ben intehar eşiğine gelicem yada aklımı kaybedicem o kadar kötü yani ama dediğim gibi işte bu 3 haftalık dönemi geçirmem gerektiğini hissediyorum nedense korkkaklığımdan sanırım

tedavi olması için ikna etsen keşke.yani ilişki anlamında devam etme tabiki ama.tedavi olması için uğraş bence.elinde değildir bu davranışları belki.

Diğer konularada baktımda,bu ilişkiyi uzatmak senin zararına...

resmen hakaret etmiş
blöf yapıyo bellki
sende nefret ediyosun madem ayrıl!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…