• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakın lütfen

drmavili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
62
36
33
31
kızlar yeni üye oldum.estetik olmak için üyelerin fotolarını görmek istiyorum kendilerine msj atıyorum arkadaş olunca foto görebiliyomuşuz sanıım kaç gündür sayfanın her yerini inceledim ama bulamıyorum arkadaş olarak nasıl ekleniyor ? üyelerden özel msjla rica ediyorum eklediklerini söylüyorlar bana ne bildirim geliyo ne istek.bu kadar mı teknolojik özürlüyüm anlamadım.o_O

Hangi dr a olmak istiyorsan, o doktorun sayfasına yazsaydın bu sorunu daha çabuk cvp alırdın :/ her dr un hasta yorumları var burda.. Direk oraya yaz :)

Kişinin profiline tıkladığınız zaman siyah büyük bi kutu çıkıyo, orada izle diye bi yer var. Ona tıkladığınız zaman kişinin fotoğrafları varsa görebiliyorsunuz.
Umarım anlatabilmişimdir. :)

Kişinin profiline tıkladığınız zaman siyah büyük bi kutu çıkıyo, orada izle diye bi yer var. Ona tıkladığınız zaman kişinin fotoğrafları varsa görebiliyorsunuz.
Kişinin albüm ayarına bakar o .. Ben görebilecekleri izlediklerim olarak ayarladım :)
Arkadaş yazmış zaten dr un hastaları dönecektir.. İlla gören olur

kızlar yeni üye oldum.estetik olmak için üyelerin fotolarını görmek istiyorum kendilerine msj atıyorum arkadaş olunca foto görebiliyomuşuz sanıım kaç gündür sayfanın her yerini inceledim ama bulamıyorum arkadaş olarak nasıl ekleniyor ? üyelerden özel msjla rica ediyorum eklediklerini söylüyorlar bana ne bildirim geliyo ne istek.bu kadar mı teknolojik özürlüyüm anlamadım.o_O
Estetik olmak için üyelerin fotoğraflarını niye istiyorsun?

An
laAnladim canim tesekkur ederim :)

Back
X