Bir bakın lütfen..

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.

evlendikten sonrada devam etmiş yani. gerçekten çok üzücü bir durum
Biz ne desek boş. boşan desek boşanabilecekmisin veya unut bu olanları desek unutabilecekmisin
hayat senin karar senin umarım en doğru kararı verirsin

Allah yardımcın olsun

Valla tamamen karakterle alakalı bir durum.
İçinize sindiyse devam edin bunu burada sormak mantıksız yani.
Bana normal gelen sana normal gelmeyebilir.
Mesela ben kıskanç biriyim bunu kabul etmezdim yapıma ters.
Ama siz eşinizden eminseniz, bizim fikirlerimizin pek önemi kalmaz diye düşünüyorum.

Kendi maaşım var ayaklarım üzerinde fazlasıyla durabilirim.
Çocuğum da yok.
Evet bugün öğrendim.
Ama kararsızım ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.
Ne desen haklısın dedi, ağladı ayaklarıma kapandı..
İyi değilim.

Bugüne kadar yaşadıklarımı göz önünde bulundururdum. Az çok sözünde durup durmayacağını bilirsin.Ama sen de sözüne pek inanmadığın için eşinin ona güvenmiyorsun.İnanamıyorsun.
Mantığım senin yerinde olsam boşanmayacaksam eğer kendimi inandırmaya çalışırdım.
Ama gerçek hayatta senin yerinde olsam dır dır ile hayatı hem ona hem kendime zindan ederdim.

nasıl bir konu açıldı da anlattı? yoksa sen mi yakaladın? kayınvaliden geldimi görümcenle? hay allah tam hersey düzeldi derken.. kötü olmuş..

nişanlıyken sizi aldatmış. tek gecelik ilişkimi. yoksa uzun soluklu aşk gibi bişeymi?

1 yıl konuşmuşlar yazmış :) yuh ya adama bak yüzsüz..

O anlatmadı çok sağlam bir yerden kanıtlı gördüm, yazılanları gördüm, fotoğrafları gördüm.
Çakma bir facebooktan yazılar.
Hepsini inkar etmiyor ama azını doğruladı.
Kız dada şifresi vardı o yazmıştır çoğunu benim adıma dedi.
Ki telefonunu gizli gizli kurcalarım, normal faceinin şifresi bende yoktur ama herşeyini bilirim.
Didik didik ederim, o farkına bile varmaz....
Nasıl oldu, nasıl gözümden kaçtı hala inanamıyorum !!!

nasıl bir konu açıldı da anlattı? yoksa sen mi yakaladın? kayınvaliden geldimi görümcenle? hay allah tam hersey düzeldi derken.. kötü olmuş..

Bu haftasonu geliyorlar.
Hiç kimseyi görmek istemiyorum.
Gelmeleri işime gelmez ya bitiririm o zamana kadar yada bakacam başımın çaresine.

kadın evli olduğunu bilmiyormu ki? ya allahım kızmayın bana ama kadının kadından başka düşmanı yok gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…