- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
mutala vermiştir sen anlamamışsındır bence
akşamları falan hiç pc ye oturmuyor muydu?
Arkadaş henüz hazmedememiş, şuan inkar evresini yaşıyor. İnşallah tekrarlanmaz ne diyelim. Sohbeti yakaladıktan hemen sonra boşandın mı buarada yarım kalmış :)
Kendi maaşım var ayaklarım üzerinde fazlasıyla durabilirim.
Çocuğum da yok.
Evet bugün öğrendim.
Ama kararsızım ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.
Ne desen haklısın dedi, ağladı ayaklarıma kapandı..
İyi değilim.
Bence bu üstü örtülecek bişey asla değil. Boşan boşanma diyemem. Ama boşanmayacaksan da çk fena süründürmelisin. Yoksa, yüksek ihtimal ilk fırsatta tekrarlanacaktır. Kendini çk ezdiriyorsun bu adama da ailesine de. Seviyor diyorsun ama bu ne biçim sevgi.
Sekerim, uzulmenizi istemem ama bence bu adam sizi sevmiyor.
Simdi ben sunu anlayamadim, madem sizi sevmiyor, baska birinden hoslaniyor , sizinle neden evlenmis? Cok hoslaniyorsa bu kizla evlenseymis.
Ben beni sevmeyen bir erkekle olmak istemezdim.
Sizin için kurtuluş olmuş. İşte arkadaşın böyle örnekleri göz önünde bulundurması lazım, affedince değişen birşey olmuyor. Hatta çoğu erkek 1 kere affeden yine affeder mantığıyla devam ediyor.Ben internetteki konuşmaları (bir çok kadınla seks konuşması) yakaladım mesaj attım gidiyorum diye eve geldi yalvar yakar affettim. Sonra hayatının %90 ı internet oldu bilgisayara cep telefonuna şifreler koydu kameralı sohbetler yapıyordu beni sokmuyordu odaya bir gün bornozla girdim diye kıyamet koptu. Bu arada işinden aniden çıktı oradaki sekreterle de sanırım oldu bişeyler. Hiç affetmiyordu internetten de aynen devam ve siliyordu sürekli explorer geçmişini. Bir sene dayandım boşadım. Zaten aşk sevgi falan kalmamıştı. Biz boşandık üç ay sonra sözlendi altı ay sonra da evlendi. Muhtemelen hazırdı çünkü beni yıldırmak için elinden geleni yapıyordu.
Ben hayalkırıklığı yaşamadım zaten beni sevmediğini biliyordum ama bu konuya karşı inanılmaz hassasım. Kimse hak etmez bunu.
Sizin için kurtuluş olmuş. İşte arkadaşın böyle örnekleri göz önünde bulundurması lazım, affedince değişen birşey olmuyor. Hatta çoğu erkek 1 kere affeden yine affeder mantığıyla devam ediyor.
o zaman gündüz mü konuşmuş FB üzerinden?cepten falan da konuşmuyor hiç? gerçi farklı şehirdeyse kızın ne beklentiis var ki evli olduğunu da biliyor.Hiç oturmazdı boş zamanlarını benimle geçirmeye çalışır her akşam evine gelirdi.
Ki kız bizim yaşadığımız ilde değil diyedir belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?