Bir bakın lütfen..

Arkadaş henüz hazmedememiş, şuan inkar evresini yaşıyor. İnşallah tekrarlanmaz ne diyelim. Sohbeti yakaladıktan hemen sonra boşandın mı buarada yarım kalmış :)

bekara karı boşamak cok cok kolay ama doğacak bır cocugun varsa gıdecek yerın yoksaa vee çaresızsen kabul edersın ama için sızllaya sızlayaa ben eşinin senı sevdıgını düşünmüyorum cunku seven ınsan konuşsa bıle bukdr uzun sürdürmez allah sabır versn

Birincisi sadece nişanlılıkta aldatmamış. Evliyken de sürmüş bir şey.
İkincisi eşine facebook şifresini vermiyor ama o kadında sahte facebook şifresi var. Bu pek gerçekçi değil. Gerçekse de çok acı.
Üçüncüsü aldatma affedilecekse bile hani o aldatma olayı dışında çok iyi biridir ve ondan sonra da kendini affetirmek için bir şeyler yapacaktır belki. Ama zaten sorunlu bir ilişkide değmez bence.

Bugün öğrendim herşeyi.
Şu an beynim uyuşmuş durumda.
Nasıl eve gidecem, ne yapacağım eve gidip.
Bilmiyorum

Arkadaş henüz hazmedememiş, şuan inkar evresini yaşıyor. İnşallah tekrarlanmaz ne diyelim. Sohbeti yakaladıktan hemen sonra boşandın mı buarada yarım kalmış :)

Ben internetteki konuşmaları (bir çok kadınla seks konuşması) yakaladım mesaj attım gidiyorum diye eve geldi yalvar yakar affettim. Sonra hayatının %90 ı internet oldu bilgisayara cep telefonuna şifreler koydu kameralı sohbetler yapıyordu beni sokmuyordu odaya bir gün bornozla girdim diye kıyamet koptu. Bu arada işinden aniden çıktı oradaki sekreterle de sanırım oldu bişeyler. Hiç affetmiyordu internetten de aynen devam ve siliyordu sürekli explorer geçmişini. Bir sene dayandım boşadım. Zaten aşk sevgi falan kalmamıştı. Biz boşandık üç ay sonra sözlendi altı ay sonra da evlendi. Muhtemelen hazırdı çünkü beni yıldırmak için elinden geleni yapıyordu.

Ben hayalkırıklığı yaşamadım zaten beni sevmediğini biliyordum ama bu konuya karşı inanılmaz hassasım. Kimse hak etmez bunu.

Merhaba canım kötü yorum yapmak istemem aslında. Pişman olduğunu, seni sevdiğini söylüyorsun ama şunları da düşün;
Gerçekten pişman olsaydı sen öğrenmezdin, o sana anlatırdı bu durumu. (ne kadar zorda olsa, vicdan azabı çekseydi kendi anlatırdı)
Evliliğin ilk zamanları en güzel zamanlarından, o halde bile 1 yıl devam etmiş. Madem böyleydi seninle evlenmeseydi.

Sekerim, uzulmenizi istemem ama bence bu adam sizi sevmiyor.

Simdi ben sunu anlayamadim, madem sizi sevmiyor, baska birinden hoslaniyor , sizinle neden evlenmis? Cok hoslaniyorsa bu kizla evlenseymis.

Ben beni sevmeyen bir erkekle olmak istemezdim.

Evet
Çok ezdiriyorum ama hep sevgim ağır bastı.
Mantığım ön plandaydı.
Şu an ne yapacam nasıl baba evin dönerim ne yaparım, herkese ne derim

Sekerim, uzulmenizi istemem ama bence bu adam sizi sevmiyor.

Simdi ben sunu anlayamadim, madem sizi sevmiyor, baska birinden hoslaniyor , sizinle neden evlenmis? Cok hoslaniyorsa bu kizla evlenseymis.

Ben beni sevmeyen bir erkekle olmak istemezdim.

Bende onu anlamadım ki.
Beni ailesi istedi en başta.
Ama istemiyorsa o kadar zorluğa neden katlandı.
Kız arayınca açmış evliyken, ben aramadım diyor :

Yanı bu durum sıze bağlı ben unuturum ve eşimdende emınım bırdaha yapmaz dıyorsanız bı sans daha verebılırsnız eşinize o da cocugnuz hatrına bence . Ama kabullendikten snrada bu durmu ıkı tarafta unutmalı tekrardn devm edın sureklı bunu konusrak bı yere varamazsınız. Ben olsam unutamazdım sahsen ve kabullenemezdim ama bu benım .

Herkesin ne diyecegi degil senin ne kadar bunu hazmedebileyecegin?
Unutabilecek misin
Yillar sonra bugun belki bu adami birakmadigin icin pisman olmayacaginin garantisini verebilir misin kendine

Sizin için kurtuluş olmuş. İşte arkadaşın böyle örnekleri göz önünde bulundurması lazım, affedince değişen birşey olmuyor. Hatta çoğu erkek 1 kere affeden yine affeder mantığıyla devam ediyor.

Evet affetmek istemiyorum, eminim de.
Ama o kararı almam için beni birinin ittirmesi ayağımın üzerinde durdurması lazım.
Dayanamıyorum, beynim yok sanki.
Hiçbirşey yiyemedim midem kaldırmadı

Boşanma kararı çok zor bir süreç. Benimkisi çok farklı bir durumdu eşim aşırı anneci ve evliliği kaldıramadı bana düşman olmuştu iyi günümüz hiç olmadı ama yine de şak diye gidemiyor insan. Anladığım kadarıyla konu sahibi de seviyor işi daha zor ama bir kez bunu yapan hep yapar maalesef bu bambaşka bir durum. Benim affedebileceğim şeyler arasında yok.

Hiç oturmazdı boş zamanlarını benimle geçirmeye çalışır her akşam evine gelirdi.
Ki kız bizim yaşadığımız ilde değil diyedir belkide.
o zaman gündüz mü konuşmuş FB üzerinden?cepten falan da konuşmuyor hiç? gerçi farklı şehirdeyse kızın ne beklentiis var ki evli olduğunu da biliyor.
maddi durumu nasıl eşinin?

Simdi su olaydan birde sen mi utaniyorsun. Herkese ne derim diyosun. Sn ck duygusal bi kzsin braz gercekci ol. Bu adam evliliginizn en gzl gunlernde dahi halt karistrmis. Yarn br gun bazi seyler siradanlasp monotinluga binince uslu duracak mi? Mesajlarn icerigi nasil peki? Yani askmli, cicim li, seni unutamadm li filan mi nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…