• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Yani senin bunları öğrenmende de bir sebep var. Allah şaşırtır işte böyle derler. Yanlış yunluş işler yapılırken ayağını dolandırıverir. Allah bize akıl fikir vermiş. Bu beden ondan emanet. Bu kadar üzen bir insan için hem ruhunu hem bedenini bu kadar zorlamana değmez. Sonunda sinir hastası isyankar biri olur çıkarsın.

Haklısın tatlım.
Kalbim nasıl temizse artık her olayı yakaladım, allahım karşıma çıakrdı elhamdülillah.
Allah allah diyeni yarıda koymazmış.
Hep ona sığındım.
Kendimde o gücü görüyorum toparlanıp ayaklarım üstünde duracağım inşallah.

şuan evden gidip senin vicdan yapmanı onu arayıp affettiğini söylemeni bekliyor.. çünkü onu ne kadar çok sevdiğini biliyor bence biraz sabret şuan acın çok taze biraz zaman geçsin üzerinden sen tepkisiz kaldıkça seni kaybetmenin acısını daha çok anlayacak ve gerçek yüzünü gösterecek bence sessiz kal.. evden gitmesi isabet olmuş kafanı topla hiç kimseylede görüşme ailen dışında işine git gel o daha sürünecek merak etme senn ama biraz sabır lazım sana. biliyorum yaşadığın çok zor ama kendini yıpratma..

Aralari okumadim, nasil ögrendiniz bilmiyorum ama tek kelimeyle Igrenc bi durum... Evden yollamissiniz zaten, en iyisi simdilik bu, bi kendinizi toparlayin, güvendiginiz bi arkadasiniz varsa cagirin dertlesin, iyice toparlaninca ne yapicaginiza karar verirsiniz... Aaaa ben olsam büyük konusmayim ama affetmem, sizi resmen aptal yerine koymuslar, bi güzel gönül eglendirmis, pisman olduguna inanmiyorum, heralde kizdan sIkIldi birakti simdide pismanim ayagina yatiyor, yarin öbürgün hamilekende yapar böyleleleri, nasil güveneceksiniz... Tabii sizin hayatiniz sizin karariniz, ilk önce bi uzak durun bi toparlanin bakalim...:KK14:

Haklısın canım.
Şu anda senin dediğin gibi düşünüyorum tam tamına.
Affetmeyi düşünmüyorum.
Allahım bana güç kuvvet versin ne diyim.
İstediklerini elde etmişler 1 bucuk yıl sonra ben duymuşum.
Allah ıslah etsin.

Evet haklısın.
Mantıklı düşenmiyorum tek istediğim unutabilmek o fotoğrafları yazıları.
Kaldıramadım çünkü :KK43:

şimdi çok zor bir süreç seni bekliyor hazırlıklı ve güçlü ol
eşinin yalvarmaları ağlamaları artacak seni kandırabilme umudu ile
gözünü boyamaya çalışacak seviyorum ölüyorum adına sakın kanma
seni kandırmasına izin verirsen hiç bir şey değişmeyecek eşin o kadınla ilişkisine aynen devam edecek ve
ummadığın bir anda elindeki avcundakini tamamını alınca o seni boşayacak
sakın kanma evden at onu
sen işine düzenine devam et mümkünse
altınların paran varsa hemen bankaya kasaya koy
mesajları sakın silme
o resimleri nerede gördüysen kendine bir kopyasını al
mahkeme kararı ile telefon hattının incelenmesini iste vs. vs.
bir avukat ile görüş o seni yönlendirir
ve kendin ile gurur duy o alçağa o alçaklığa boyun eğmediğin-güçlü olduğun-kendini kullandırmadığın ve kandırılmaya izin vermediğin için

Nasıl ki kimse kimsenin sevgisinden eminim dememeli bu durumda, eşiniz de pişman olmayacağınızın garantisini veremez. Ha neyin garantisini verebilir size kendini affettirmek için elinden geleni yapacağına dair söz verebilir. Ama insanoğlu dırdırı uzunca süre çekemez. Karşı taraf haklı bile olsa huzur ister. Size de bir kaç ay affettirmeye çalışır belki ama sizin o resimleri unutmanız çok uzun sürerse gün gelir eee yeter be affettiysen affettin ben de bıktım artık açma şu konuyu diyebilir. Demiş örnekleri var kkda.

Kesinlikle!
Evet huzuru isteyen bir adam ve sürekli bağırıp çağıran dün akşam dedim.
Bağırıp çağırdığında hiç mi aklına gelmedi vicdan yapmadın ben bu kızı aldatıyorum bari üstüne gitmeyim diyemedin dedim.
Allaha sığınıyorum.
Evet ben bir daha barışmak istemiyorum kararlıyım..

• Beğen
Reactions: 2k1
Aynennn canım aynen..
Şifreyi ele geçirmiş ordan kendi duvarına birşeyler yazıyormuş aşkımlar seni seviyorumlar vs..
Bırakma beni ellerine ekmeklerine yağ sürme dedi.
Yakalanacağını tahmin etmedi bir yanıma iş yerime gelişi var görmeniz lazım.
Kriz geçirmiş..
yerim anam ben onun krizini öğrenmesen daha ne kadar devam edecekti acaba

pişmanlıgını yedigim

Sizin istediğiniz bir koca olması için illa aldattığınızı öğrenmesi mi gerekiyormuş. Gerçekten vicdanlı olsaydı en azından aldatırken vicdan azabı çeker de size iyi davranırdı. Şimdi siz öğrendikten sonra fino köpeği gibi her dediğinize evet dese ne demese ne.

Demekki terbiyesiz şerefsiz.
Aynen hiç mi vicdanı sızlamadı o bağırıp çağırdığı zamanlarda onu merak ediyorum.
Ya ben merveyi aldatıyorum ama bari susayım sessiz kalayım hiç mi demedi.
Şimdi köpekler gibi pişman görüyorum yakalayamam zannetti ki beni engellemiş o facebook hesabından.
Allah ıslah etsin ne diyim.

şuan evden gidip senin vicdan yapmanı onu arayıp affettiğini söylemeni bekliyor.. çünkü onu ne kadar çok sevdiğini biliyor bence biraz sabret şuan acın çok taze biraz zaman geçsin üzerinden sen tepkisiz kaldıkça seni kaybetmenin acısını daha çok anlayacak ve gerçek yüzünü gösterecek bence sessiz kal.. evden gitmesi isabet olmuş kafanı topla hiç kimseylede görüşme ailen dışında işine git gel o daha sürünecek merak etme senn ama biraz sabır lazım sana. biliyorum yaşadığın çok zor ama kendini yıpratma..

Yıpratmamaya çalışıyorum arada ağlama krizleri geliyor gülüp geçiyorum.
Görüşmüyorum kimseyle herkesi sebep olan herkesi allaha havale ettim.
Çıkıştada kuaföre gideceğim kendimi iyi hissetme zamanı ama değil mi:cool:

Merhaba, kırıcı yorumlar bekleme sebebiniz aslında sorunuzun cevabını biliyor olmanız. Ben yine de uyarınızı dikkate alarak bir şeyler söyleyeceğim.

1. Seven insanlar aldatmaz. En basitinden beceremez yani, içi almaz. Sizin kocanız bir istisna olsun ve sevdiği halde aldatıyor olsun mümkün olmasa da, bunu bu kadar sürdüremez. Sürdürdü diyelim, gideceği yeri bile söyleyecek kadar hesap verdiği birini sevmiyor olamaz. Engellediği kişiyi, yani sizi ise seviyor olamaz,üzgünüm. Mümkün değil.

2. Kocanız bunu size gelip itiraf etmiş falan değil. Siz ağlamasından, tövbe etmesinden, sizi çok sevdiğinden bahsediyorsunuz. 5 yıl sonra öğrenseniz 5 yıl sonra yapardı bunları, ne bekliyordunuz ki? Bunun dışında bir davranış sergileyen koca herhalde yüzde 1 falandır. Yüzde kaçının sevdiğini ise uyarınız yüzünden yazmamayı tercih ediyorum.

3.Hayatta her seçimimizi kendimiz yapmalıyız,ideali bu. Eğer seçim gerçekten sizinse, iki seçeneğiniz var.
Birincisi kocanız tarafından ve kendiniz tarafından asla sevilmemeyi garantilemek ve affetmek. İkincisi ise saygıdeğer biri olduğunuzu gösterip affetmemek. Yani bu affedilme meselesi bile yapılacak bir konu bile değil aslında, kocam beni sevmiyor affetmeli miyim? demek gibi bir şey.

Yani bilmiyorum, kocanız sizi sevmiyor, sevmemesini affetmeli misiniz?

geel kız öpücem seni...on numara yazdın valla

şimdi çok zor bir süreç seni bekliyor hazırlıklı ve güçlü ol
eşinin yalvarmaları ağlamaları artacak seni kandırabilme umudu ile
gözünü boyamaya çalışacak seviyorum ölüyorum adına sakın kanma
seni kandırmasına izin verirsen hiç bir şey değişmeyecek eşin o kadınla ilişkisine aynen devam edecek ve
ummadığın bir anda elindeki avcundakini tamamını alınca o seni boşayacak
sakın kanma evden at onu
sen işine düzenine devam et mümkünse
altınların paran varsa hemen bankaya kasaya koy
mesajları sakın silme
o resimleri nerede gördüysen kendine bir kopyasını al
mahkeme kararı ile telefon hattının incelenmesini iste vs. vs.
bir avukat ile görüş o seni yönlendirir
ve kendin ile gurur duy o alçağa o alçaklığa boyun eğmediğin-güçlü olduğun-kendini kullandırmadığın ve kandırılmaya izin vermediğin için

Canımsın aynen öyle düşünüyorum.
Dediklerini harfiyen yapacağım.
Hepisini mailime kopyaladım..
Unutmayayaım diye.
Kendimle de gurur duyuyorummm...

Haklısın tatlım.
Kalbim nasıl temizse artık her olayı yakaladım, allahım karşıma çıakrdı elhamdülillah.
Allah allah diyeni yarıda koymazmış.
Hep ona sığındım.
Kendimde o gücü görüyorum toparlanıp ayaklarım üstünde duracağım inşallah.
canım bu Allahın işareti bence maaş kartını iptal et birde onda durmasın sürünsün

Eşimde aynısını dedi onlar kazandı sağol dedi.
Kaç kere tehdit etmişler eşine söyleriz diye.
aMA Geçen hafta kaynanama gittiğini bilmesi bu tesadüf değil olamaz.
10 gün öncede konuşmuşlar yani :KK43:
canım yaa valla çok üzüldüm herşeyden önce kendini düşün bunu unutamycksan kendini yiyip bitirceksen boşan tabi bekara karı boşamak kolydır ama ne diyeceğim inan bilmiyorum özellikle şu aldatılma konusunda kendimde yaşadım evli değilim ama az çok aynı gibi hiç bişey senden önemli değil şu yalan dünyada herkes kendini düşünür nasıl mutlu olacaksan onu yap başkasının mutluluğu için kendini harcama Allah unuttursun ne diyeyim :(

canım yaa valla çok üzüldüm herşeyden önce kendini düşün bunu unutamycksan kendini yiyip bitirceksen boşan tabi bekara karı boşamak kolydır ama ne diyeceğim inan bilmiyorum özellikle şu aldatılma konusunda kendimde yaşadım evli değilim ama az çok aynı gibi hiç bişey senden önemli değil şu yalan dünyada herkes kendini düşünür nasıl mutlu olacaksan onu yap başkasının mutluluğu için kendini harcama Allah unuttursun ne diyeyim :KK43:

Amin bacım amin.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Hiç başıma gelmez derdim sonsuz güvenirdim kocama.
Ama öyle değilmiş işte.
En yakının seni vuruyormuş ne diyim ki.
Allah ıslah etsin.

Arama dökümüne baktım internetten.
Bugün 40 dakika annesi, 25 dakika annesi, 35 dakika annesi, 25 dakika 2 dakika......
Fırsat düşkünü kadın allahım ıslah etsin ne diyim.

Back
X