Merhaba, kırıcı yorumlar bekleme sebebiniz aslında sorunuzun cevabını biliyor olmanız. Ben yine de uyarınızı dikkate alarak bir şeyler söyleyeceğim.
1. Seven insanlar aldatmaz. En basitinden beceremez yani, içi almaz. Sizin kocanız bir istisna olsun ve sevdiği halde aldatıyor olsun mümkün olmasa da, bunu bu kadar sürdüremez. Sürdürdü diyelim, gideceği yeri bile söyleyecek kadar hesap verdiği birini sevmiyor olamaz. Engellediği kişiyi, yani sizi ise seviyor olamaz,üzgünüm. Mümkün değil.
2. Kocanız bunu size gelip itiraf etmiş falan değil. Siz ağlamasından, tövbe etmesinden, sizi çok sevdiğinden bahsediyorsunuz. 5 yıl sonra öğrenseniz 5 yıl sonra yapardı bunları, ne bekliyordunuz ki? Bunun dışında bir davranış sergileyen koca herhalde yüzde 1 falandır. Yüzde kaçının sevdiğini ise uyarınız yüzünden yazmamayı tercih ediyorum.
3.Hayatta her seçimimizi kendimiz yapmalıyız,ideali bu. Eğer seçim gerçekten sizinse, iki seçeneğiniz var.
Birincisi kocanız tarafından ve kendiniz tarafından asla sevilmemeyi garantilemek ve affetmek. İkincisi ise saygıdeğer biri olduğunuzu gösterip affetmemek. Yani bu affedilme meselesi bile yapılacak bir konu bile değil aslında, kocam beni sevmiyor affetmeli miyim? demek gibi bir şey.
Yani bilmiyorum, kocanız sizi sevmiyor, sevmemesini affetmeli misiniz?