elimde test yok malesef. bugün de malum pazar.Sabah ilk idrarla yapabilirsiniz.
Gerci bat gununuz oldugu icin gun icinde de cikabilir.
elimde test yok malesef. bugün de malum pazar.
teşekkürler :)Acilde kan testi yaptirabilirsiniz. Veya nobetci eczaneden test alabilirsiniz.
valla açıkçası hiçbir belirtim yok. adet belirtim de olmadı normalde 3 gün önceden karnım ağrır. bu sefer hiçbişey hissetmedim ,adet de olmayınca acaba mı diye düşündümBende bu ay sonunda test yapıcam. İnşallah hamilesindir canım. Neler hissettin hamile olabileceğini düşündüren şeyler oldu mu?
ilişki de yumurtlama döneminden 2-3 gün sonra olduğu için ümitlenemedim bile. biraz daha beklicem sanırım. senin şansın daha yüksek bence adetten beri denediğin için :)Bende 1 haftadır deniyorum. Dün ve bugün sol kasığımda batma şeklinde ağrı oluyor ama heveslenmek istemiyorum. 2 ay önce demiştim sonuç negatif çıkınca üzülmüştüm. 1 ay ara verip şimdi tekrar deniyorum. Regl bittiği günün ertesi başladım Regl tarihime kadar devambana kalırsa yarına kadar bekle ve erken gebelik testi al mümkünse idrarını bi süre tutup testi yap.
amin cümlemizin inşallah :) 2 gün daha beklicem sonucu yazarım :)Kısmet işi biraz çok düşündüğünde olmaz vs diye telkinler alıyorsun ya ister istemez kafamda deli sorular. Hayal kurmamaya ve düşünmemeye gayret ediyorum. Bugün Regl tarihin ise ve bir hareketlilik olmazsa mutlaka test alıp yapmalısın. :) gönlünce olur İnşallah :)
Ben senin kadar sabredemezdim . Mutlaka unutma merak ederim :))amin cümlemizin inşallah :) 2 gün daha beklicem sonucu yazarım :)
1 senedir olmayınca insan sabretmeyi öğreniyor galiba. Heyecan bile yok gibi. O kadar ümitsizlik var üstümdeBen senin kadar sabredemezdim . Mutlaka unutma merak ederim :))
Benim çevremde ki çoğu kişi en az 6 aylık bir süreçten sonra hamile kaldı. Günümüz de beslenme iş stresi hayat koşulları ne yazık ki bunlar hep etkisi altına alıyor. Ümitsizliğini anlıyorum ama tam olmuyor dediğin de bakarsın bir sürpriz yapar bilemeyiz :)1 senedir olmayınca insan sabretmeyi öğreniyor galiba. Heyecan bile yok gibi. O kadar ümitsizlik var üstümde
Haşimatoluyum onun ilacını kullanıyorum işte. Tsh ım uzun zamandır ideal seviyede ama bebiş gelmedi..Benim çevremde ki çoğu kişi en az 6 aylık bir süreçten sonra hamile kaldı. Günümüz de beslenme iş stresi hayat koşulları ne yazık ki bunlar hep etkisi altına alıyor. Ümitsizliğini anlıyorum ama tam olmuyor dediğin de bakarsın bir sürpriz yapar bilemeyiz :)
İlaç vitamin vs bişey kullanıyor musun?
Söylemek istediğim gebelik için vitamin vs kullanıyor musunHaşimatoluyum onun ilacını kullanıyorum işte. Tsh ım uzun zamandır ideal seviyede ama bebiş gelmedi..
bi ara kullandım 3 ay kadar. şuan kullanmıyorumSöylemek istediğim gebelik için vitamin vs kullanıyor musun
Benimde bugun bat günum, ama adet olmadim adete bikac gün kala agrim olur.Ama tik yok bikac gun gecsin test ypcam ins hamilesin snde cnmbenim bugün adet günümdü fakat olmadım. ağrım da yok. ilişkinin üzerinden 11 gün geçti. hamile olma ihtimalim var mı? normalde 1 senedir olmuyordu o yüzden ümitlenmedim. ne zaman test yapayım ?
Benim de ağrım yok. Ağrı olmayınca da ümitlenemiyor insan. Ben de bikaç gün bekleyecek gibiyimBenimde bugun bat günum, ama adet olmadim adete bikac gün kala agrim olur.Ama tik yok bikac gun gecsin test ypcam ins hamilesin snde cnm
Hamile olupta mide bulantsi veya belirtisi olmyanlarda var.Kisiden kisiye degisiyor belki vardir.Ama dedigin gibi bnde ümitlenmek istemiyrm.Beklicez ins hamileyizBenim de ağrım yok. Ağrı olmayınca da ümitlenemiyor insan. Ben de bikaç gün bekleyecek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?