Bir bakın lütfen.

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.263
133
benim bugün adet günümdü fakat olmadım. ağrım da yok. ilişkinin üzerinden 11 gün geçti. hamile olma ihtimalim var mı? normalde 1 senedir olmuyordu o yüzden ümitlenmedim. ne zaman test yapayım ?

Bende bu ay sonunda test yapıcam. İnşallah hamilesindir canım. Neler hissettin hamile olabileceğini düşündüren şeyler oldu mu?

Bende bu ay sonunda test yapıcam. İnşallah hamilesindir canım. Neler hissettin hamile olabileceğini düşündüren şeyler oldu mu?
valla açıkçası hiçbir belirtim yok. adet belirtim de olmadı normalde 3 gün önceden karnım ağrır. bu sefer hiçbişey hissetmedim ,adet de olmayınca acaba mı diye düşündüm

Bende 1 haftadır deniyorum. Dün ve bugün sol kasığımda batma şeklinde ağrı oluyor ama heveslenmek istemiyorum. 2 ay önce demiştim sonuç negatif çıkınca üzülmüştüm. 1 ay ara verip şimdi tekrar deniyorum. Regl bittiği günün ertesi başladım Regl tarihime kadar devam bana kalırsa yarına kadar bekle ve erken gebelik testi al mümkünse idrarını bi süre tutup testi yap.

ilişki de yumurtlama döneminden 2-3 gün sonra olduğu için ümitlenemedim bile. biraz daha beklicem sanırım. senin şansın daha yüksek bence adetten beri denediğin için :)

Kısmet işi biraz çok düşündüğünde olmaz vs diye telkinler alıyorsun ya ister istemez kafamda deli sorular. Hayal kurmamaya ve düşünmemeye gayret ediyorum. Bugün Regl tarihin ise ve bir hareketlilik olmazsa mutlaka test alıp yapmalısın. :) gönlünce olur İnşallah :)

amin cümlemizin inşallah :) 2 gün daha beklicem sonucu yazarım :)

1 senedir olmayınca insan sabretmeyi öğreniyor galiba. Heyecan bile yok gibi. O kadar ümitsizlik var üstümde
Benim çevremde ki çoğu kişi en az 6 aylık bir süreçten sonra hamile kaldı. Günümüz de beslenme iş stresi hayat koşulları ne yazık ki bunlar hep etkisi altına alıyor. Ümitsizliğini anlıyorum ama tam olmuyor dediğin de bakarsın bir sürpriz yapar bilemeyiz :)
İlaç vitamin vs bişey kullanıyor musun?

Haşimatoluyum onun ilacını kullanıyorum işte. Tsh ım uzun zamandır ideal seviyede ama bebiş gelmedi..

benim bugün adet günümdü fakat olmadım. ağrım da yok. ilişkinin üzerinden 11 gün geçti. hamile olma ihtimalim var mı? normalde 1 senedir olmuyordu o yüzden ümitlenmedim. ne zaman test yapayım ?
Benimde bugun bat günum, ama adet olmadim adete bikac gün kala agrim olur.Ama tik yok bikac gun gecsin test ypcam ins hamilesin snde cnm

Benimde bugun bat günum, ama adet olmadim adete bikac gün kala agrim olur.Ama tik yok bikac gun gecsin test ypcam ins hamilesin snde cnm
Benim de ağrım yok. Ağrı olmayınca da ümitlenemiyor insan. Ben de bikaç gün bekleyecek gibiyim

Benim de ağrım yok. Ağrı olmayınca da ümitlenemiyor insan. Ben de bikaç gün bekleyecek gibiyim
Hamile olupta mide bulantsi veya belirtisi olmyanlarda var.Kisiden kisiye degisiyor belki vardir.Ama dedigin gibi bnde ümitlenmek istemiyrm.Beklicez ins hamileyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…