İnşallah canım. İnşallah belirti olmadan hamile kalmışızdırHamile olupta mide bulantsi veya belirtisi olmyanlarda var.Kisiden kisiye degisiyor belki vardir.Ama dedigin gibi bnde ümitlenmek istemiyrm.Beklicez ins hamileyiz
Gebelik testi yaptın mı pekiEvde ovulasyon testi vardı deneyeyim dedim silik çıktı. Gebelikte pozitif çıkıyormuş sanırım
Bu sabah yaptım. NegatifGebelik testi yaptın mı peki
Peki Regl oldun mu , eğer olmadıysan bir kez daha yap benceBu sabah yaptım. Negatif
olmadım, bir iki gün daha bekleyeceğim artıkPeki Regl oldun mu , eğer olmadıysan bir kez daha yap bence
Hadi inşallah hamilesindir :) benimde 9 kaldı sence devam etsem mi çalışmalara yumurtlama dönemim bitti aslındaolmadım, bir iki gün daha bekleyeceğim artık
2 günde bir devam et ne olur ne olmaz :)Hadi inşallah hamilesindir :) benimde 9 kaldı sence devam etsem mi çalışmalara yumurtlama dönemim bitti aslında
Yoruldum vallahi2 günde bir devam et ne olur ne olmaz :)
ben regl oldum malesef bu ay da hüsran
Ben yurt dışında kaldığım için doktorum bana bu hapı vermişti. Türkiye'de "Hayıt Otu Tohumu" diye geçiyor sanırım. Doktor veya eczaneye bu hapı göster bakalım. "Düzenli olarak sabah kalktığında kahvaltıdan önce hergün aynı saatte sadece günde bir kere al" demişti. Tabii, ben bir gün unutuyordum, bir gün almıyordum.. Içerisinde 30 hap vardı, ben sadece 10 tanesini içmişim, ona rağmen hamile kaldım. Ben MART ayında bu hapı kullandım, adet oldum, ve hemen sonrasında hamile kaldım. .ben regl oldum malesef bu ay da hüsran
anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallah. valla pazartesiye doktor randevusu aldım bakalm ona bi gideyim. ona göre bi yol çizeriz artık. eşime de aldık randevu, ona da bi bakılsın dedikEki Görüntüle 1898398
Ben yurt dışında kaldığım için doktorum bana bu hapı vermişti. Türkiye'de "Hayıt Otu Tohumu" diye geçiyor sanırım. Doktor veya eczaneye bu hapı göster bakalım. "Düzenli olarak sabah kalktığında kahvaltıdan önce hergün aynı saatte sadece günde bir kere al" demişti. Tabii, ben bir gün unutuyordum, bir gün almıyordum.. Içerisinde 30 hap vardı, ben sadece 10 tanesini içmişim, ona rağmen hamile kaldım. Ben MART ayında bu hapı kullandım, adet oldum, ve hemen sonrasında hamile kaldım. .
Hadi yaben regl oldum malesef bu ay da hüsran
Yarın olmazsan bir test daha yap benceDün sabah test yaptım negatif çıktı yarın ilk regl günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?