Bir bakın lütfen.

Hamile olupta mide bulantsi veya belirtisi olmyanlarda var.Kisiden kisiye degisiyor belki vardir.Ama dedigin gibi bnde ümitlenmek istemiyrm.Beklicez ins hamileyiz
İnşallah canım. İnşallah belirti olmadan hamile kalmışızdır

Evde ovulasyon testi vardı deneyeyim dedim silik çıktı. Gebelikte pozitif çıkıyormuş sanırım

ben regl oldum malesef bu ay da hüsran

Canım benim yaaa Sana bi ilaç önermek isterim, eğer hamile kalmak istiyorsan bunun faydası olabilir belki. Çünkü bende eşimle evlendikten 2 ay sonra çocuk istedik. Aralıkta başladık ve bu aralığını sonunda da inşallah minnoşumu kucağımıza alacağız allahın izniyle... :)

ben regl oldum malesef bu ay da hüsran
Ben yurt dışında kaldığım için doktorum bana bu hapı vermişti. Türkiye'de "Hayıt Otu Tohumu" diye geçiyor sanırım. Doktor veya eczaneye bu hapı göster bakalım. "Düzenli olarak sabah kalktığında kahvaltıdan önce hergün aynı saatte sadece günde bir kere al" demişti. Tabii, ben bir gün unutuyordum, bir gün almıyordum.. Içerisinde 30 hap vardı, ben sadece 10 tanesini içmişim, ona rağmen hamile kaldım. Ben MART ayında bu hapı kullandım, adet oldum, ve hemen sonrasında hamile kaldım. .

anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallah. valla pazartesiye doktor randevusu aldım bakalm ona bi gideyim. ona göre bi yol çizeriz artık. eşime de aldık randevu, ona da bi bakılsın dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…