• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bakın..

a_seyma

İki prenses annesi
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
3.583
85
358
arkadasla konusuyoduk da merak ettık..

yeni bırıyle tanıstnız veya aylar gecırdınız... veya evlendınız... kadınlar genelde erkeklerın gecmıste yasadıkları ılıskılerı merak ederler.. arkadasım acaba eskı sevgılısını unutmusmudur dıye bı soru sordu? bende dogalolarak ben ne bıleyım kızım dusuncelerını mı okuyom dıye cevap verdım... bır erkegın eskı sevgılısını unutup unutamadıgını nasıl anlarsınız bununla ılgılı ıpuçları varmıdır sızce???

Bence her kadının aklına bir kezde olsa gelmiştir böyle bişey. Gerçi şimdi "yoo benim gelmedi hiç, neden benle evlensinki o zaman " diyen olacaktır. Onların gelmemiştir o zaman bilemem.

Bir arkadaşım vardı, evli bir çocuğu var, karısını çok seviyor, bir gün çok dalgın,üzgün gördüm onu, oturduk sohbet etmeye başladık, benim sürekli " ya noldu anlat" ısrarlarımla anlatmıştı.. Eskiden aşık olduğu ama evlenemediği kızın o hafta evleneceği haberini almış... "Dengem bozuldu" dedi, "ben onu çok sevmiştim" dedi, gözleri doldu. "Eşini sevmiyormusun" dedim, "çok seviyorum" dedi, "benim için yapmadığı fedakarlık kalmadı, onu kimseyle değişmem" dedi. "Ee ozaman" dedim, sustu... gözleri doldu.. ağlamamak için zor tuttu kendini. Sadce buraya yazamayacağım(anlatacak cümle yok çünkü) ama içindekileri anlamama yardımcı olacak, başıyla bir hareket yaptı...
Kaldım öyle, içim acıdı. bir yandan da adamın eşine üzüldüm, muhtemelen o hafta şuursuz şuursuz dolaşmıştır eşi evin içinde, karısıda bir anlam verememiştir.

Bende özellikle evliliğimin ilk yıllarında bu konuştuklarımı hatırlayıp psikopata bağlamıştım, eşim bir şarkı dinlese "ne düşünüyorsun, sen bu şarkıyı niye seviyorsun" diye sorular sorardım. gerekirse birde güzel ağlardım:)...

Eğer güzel şeyler paylaşmışlarsa,güzel günler geçirmişlerse tamamen unutması mümkün olmayabilir..Ama bu değildirki sizi sevmiyor..Sadece o günlere özlem olabilir ama tabi birde gerçekten unutamamak vardır.ıçinde biryer hala onu ister,her onu hatırladığında kalbinde bir sızı olur o zaman bir tehlike anlamına gelebilir.Zaten anlarsınız gayet kolay;size olan ilgisinden,davranışlarından,olaylara verdiği tepkilerden..Doğamızda var böyle bir durumda kıskanmamak elde değil mümkün oldukça az zararla atlatmak gerekir:)

maalesef bunun bir ipucu yok, çünkü maalesef unutmak diye bir şey yok...
sevilen gittiğinde bir benzerini sevenin gönlünde bırakır... ve o benzer ne yaşlanır ne değişir sonsuza dek aynı kalır...
ben bu sözü çok severim...
unutmak diye bir şey olmasa da o hatırayla yaşamak diye bir şeyde yok... o bir yerde durur, bizde saklıdır, bir köşede...
işte o saklı yere saygı duymak en güzeli bence... benimleyse benimle olmak istediği içindir deyip ötesini çok kurcalamamak en iyisi...

eskileri bilmek adettendir, bilirsin sankı eskısı kapanmıs oldugunu kabullenmıs gıbı konu acar konusursun sonra kapatırsın
cunku eskıden affedemedıgı seyler olabılır bunu çözmek lazım bence, ben acıp ugrasıp kaparım. tabııı paylasıyorsa

vallaaa bende sevgilimin eskilerini çok sorarım,benden önce iki sevgilisi olmuş biri 4 sene digeri 2 sene sürmüş bayada uzun yanii..bide kızlar ayrılmış sevgilimden..dogal olarak aklıma kızlar ayrıldıgı için hala seviyomu unutamadımı giib şeyler geliyor..allahtan o iki kızda evli şimdii o açıdan içim rahat..

İlişki uzunda sürse kısada sürse, belirli bir zaman dilimi paylaşılıyor iyili kötülü, bence unutulur ama unutulanlar kötü anlar olur, geride kalanlar ise unutulmaz güzel anlar oluyor.. Bu benim varsayımım. Yani unuttum diyorsa doğru söylemiyordur.. Tabi kişiden kişiye değişir.. a.s

Bence her kadının aklına bir kezde olsa gelmiştir böyle bişey. Gerçi şimdi "yoo benim gelmedi hiç, neden benle evlensinki o zaman " diyen olacaktır. Onların gelmemiştir o zaman bilemem.

Bir arkadaşım vardı, evli bir çocuğu var, karısını çok seviyor, bir gün çok dalgın,üzgün gördüm onu, oturduk sohbet etmeye başladık, benim sürekli " ya noldu anlat" ısrarlarımla anlatmıştı.. Eskiden aşık olduğu ama evlenemediği kızın o hafta evleneceği haberini almış... "Dengem bozuldu" dedi, "ben onu çok sevmiştim" dedi, gözleri doldu. "Eşini sevmiyormusun" dedim, "çok seviyorum" dedi, "benim için yapmadığı fedakarlık kalmadı, onu kimseyle değişmem" dedi. "Ee ozaman" dedim, sustu... gözleri doldu.. ağlamamak için zor tuttu kendini. Sadce buraya yazamayacağım(anlatacak cümle yok çünkü) ama içindekileri anlamama yardımcı olacak, başıyla bir hareket yaptı...
Kaldım öyle, içim acıdı. bir yandan da adamın eşine üzüldüm, muhtemelen o hafta şuursuz şuursuz dolaşmıştır eşi evin içinde, karısıda bir anlam verememiştir.

Bende özellikle evliliğimin ilk yıllarında bu konuştuklarımı hatırlayıp psikopata bağlamıştım, eşim bir şarkı dinlese "ne düşünüyorsun, sen bu şarkıyı niye seviyorsun" diye sorular sorardım. gerekirse birde güzel ağlardım:)...

Bu şarkı olayına bende takmıyo degılım... ne bileyım bı ınsan ıcındekılerı Ruhundakılerı yansıtmayan bı sarkıyı nasıl dınleyebılırkı... bende kustugum olmustu eşime neden dınlıyosun hala unutamadn mı falan diye::D

İlişki uzunda sürse kısada sürse, belirli bir zaman dilimi paylaşılıyor iyili kötülü, bence unutulur ama unutulanlar kötü anlar olur, geride kalanlar ise unutulmaz güzel anlar oluyor.. Bu benim varsayımım. Yani unuttum diyorsa doğru söylemiyordur.. Tabi kişiden kişiye değişir.. a.s

doğru, guzel dusuncelerı kalıcıdır.
:1ninca:

vallaaa bende sevgilimin eskilerini çok sorarım,benden önce iki sevgilisi olmuş biri 4 sene digeri 2 sene sürmüş bayada uzun yanii..bide kızlar ayrılmış sevgilimden..dogal olarak aklıma kızlar ayrıldıgı için hala seviyomu unutamadımı giib şeyler geliyor..allahtan o iki kızda evli şimdii o açıdan içim rahat..

burda konu aslında kızların neden ayrıldıgı? muhtemelen ıkısı de aynı seebeptenayrılmıstır
evlenmedıgı ıcın olabılır bır ıhtımal, ama her ayrılık genelde aynı sebepten oluyor erkeklerde. sana bır ıpucu versın ben boyle ele alıyorum erkeklerın eskı kız arkadaslarını. :jeyyar:

Bunu bilebilmek için erkek olmak lazım psikolojilerini bilemiyoruz ki
hepsini hatırlamıyordur yani ama iz bırakan varsa bilemem
insan sonuçta ordan bağlandım:)

ilk tanıştığım zamanlar bunu ben de merak etmiştim.
bununla ilgili sorular da sormuştum sevgilime.
ama aldığım cevaplar ve bana karşı olan davranışları gayet açık ve netti.
artık deşmeye gerek yok. :)

Back
X