Doğuma Hazırlık Bir bakıp yorum yapıp çıkabilirsiniz :) Ya da hep kalabilirsiniz :D

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ByNkoaLa

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
19.803
89.751
518
Evet iki erkek çocuğundan sonra bir prensesimiz olacağını öğrendik çok şükür bin sukur

Allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle :)

Gelelim soruna o kdr çok erkek ismi kafamda kurmusum ki kız ismine bir türlü karar veremiyorum

aklinizda olan hoşunuza giden güzel kız isimlerini su garip anacikla paylaşırsanız çok sevinirim

internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm :D

Evet iki erkek çocuğundan sonra bir prensesimiz olacağını öğrendik çok şükür bin sukur

Gelelim soruna o kdr çok erkek ismi kafamda kurmusum ki kız ismine bir türlü karar veremiyorum

aklinizda olan hoşunuza giden güzel kız isimlerini su garip anacikla paylaşırsanız çok sevinirim

internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm :KK70:
Annemin isminden esinlendim suan 😅 nazlı ismi ama benim önerim nazya ☺️

Nazya degisikmis :)

Bu bebek kendi nazindan besbucuk ayda gösterdi cinsiyetini smdi naz koyarsak nolur nazlibomba olur :KK70:
O zaman kesinlikle Naz koymalısın ☺️ Nazya da güzel aklımda bitane daha var ama kendi kuzuma saklıyorum 😅😅 oda daha orta da yok hadi onu da diyim bari umarım beğenirsin ☺️ YÜSRA nasıl ..bu isme bayılıyorum ya 😍😍😍

O zaman kesinlikle Naz koymalısın ☺ Nazya da güzel aklımda bitane daha var ama kendi kuzuma saklıyorum 😅😅 oda daha orta da yok hadi onu da diyim bari umarım beğenirsin ☺ YÜSRA nasıl ..bu isme bayılıyorum ya 😍😍😍
:D çok teşekkür ederm kendine sakladigin ismi bana bağışladığın için :) yusra ismini duydum çok beğendim ama etrafımda o kdr çok var ki :( ama ekliycem.bu ismi 💜

:KK70: çok teşekkür ederm kendine sakladigin ismi bana bağışladığın için :) yusra ismini duydum çok beğendim ama etrafımda o kdr çok var ki :KK43: ama ekliycem.bu ismi 💜
Hadi ya kız benim çevrem de kimsede yok ondan daha bir beğenmiştim 😅😅 neyse yaz bir kenara cnm bakarsın ek isim olarak koydun ☺️☺️ Ne demek ya bizde nasılsa tık yok bari senin işine yarasın dedim 🤗🤗

internete bakmaktan gozlerm şasi oldu hayır benmki önemli değil çocuğa geçer diye korkuyorm :KK70:
kızımın ismi nil ümran😄

Hadi ya kız benim çevrem de kimsede yok ondan daha bir beğenmiştim 😅😅 neyse yaz bir kenara cnm bakarsın ek isim olarak koydun ☺☺ Ne demek ya bizde nasılsa tık yok bari senin işine yarasın dedim 🤗🤗
Kızda tek isim dusunuyirm zaten tekini bile bulamıyorum ikinci ismi bul yakistir abowww o kdr zamanimz kalmadı :D
En zor iş isimmis Yaaa

İns seninde güzel bir kızın olur istediğin ismi koyarsan cnm 💜

Eylul , Duru, Defne, Nisa hamileyken ennn begendigim isimlerdi canim Nil de hosuma gidiyor ama akros efendi olmaz demis babalara isim kabul ettirmek cok zor bidaha hamile kalrsam direk ben koyacagm ismini 1.de o koydu ama benm de sevdgm ortak karar verdgmz bi isim aslnda ...

Back
X