Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkBir bakıp yorum yapıp çıkabilirsiniz :) Ya da hep kalabilirsiniz :D
Ben de Turna koymayı düşünüyorum kızımın ismini. Kulağıma hoş gelen bir isim ve saçma sapan türetilmiş sezon isimlerinden değil,var olan birşey en azından. Bilmiyorum ama şimdilik isteğim bu isimden yana
Ben de Turna koymayı düşünüyorum kızımın ismini. Kulağıma hoş gelen bir isim ve saçma sapan türetilmiş sezon isimlerinden değil,var olan birşey en azından. Bilmiyorum ama şimdilik isteğim bu isimden yana
Ben hiç kızım olacağını hayal etmemişim olursa su isim.olsun hiç demedim galiba o yüzden zorlaniyirm
Turna da güzel isim ins olur bir cimcime kızınız koyarsnz :)
Ben hiç kızım olacağını hayal etmemişim olursa su isim.olsun hiç demedim galiba o yüzden zorlaniyirm
Turna da güzel isim ins olur bir cimcime kızınız koyarsnz :)
Kızımız olacağını öğrendiğimizde eşim Ece, Ada, Işık, Güneş isimlerini istediğini söyledi. Ben de aklımda pek birşey olmadığı için tamam hangisini istersen o olsun dedim ama bir yerde Turna ismini gördüm ve resmen içim gitti bu isme ve Turna kuşunun hikayesini falan araştırdım, isim daha da güzel gelmeye başladı. Bakalım allahın izniyle bu isim olacak gibi duruyor :)
Canim merakimdan soruyorum.Nufusta sikinti cikarmiyorlar mi?Bu tarz yabanci isimlere..Eskiden daha sıkıydi diye biliyodum.Komsumuz 90 li yillarda kizinin adini ilayda koymak icin baya ugrasmisti..Orjinal bir isim olmus.Saglikla buyutun insallah.
Kızımız olacağını öğrendiğimizde eşim Ece, Ada, Işık, Güneş isimlerini istediğini söyledi. Ben de aklımda pek birşey olmadığı için tamam hangisini istersen o olsun dedim ama bir yerde Turna ismini gördüm ve resmen içim gitti bu isme ve Turna kuşunun hikayesini falan araştırdım, isim daha da güzel gelmeye başladı. Bakalım allahın izniyle bu isim olacak gibi duruyor :)