Bir bakıyorsun hayatta yapmam dedigin şeyin başrolündesin..

Eski konumu okuyanlar bilirler. eski sevgilim gecersiz nedenlerden dolayi beni terketmisti
Bugun onunla konustuk, baska bir kizi seviyormus, onu unutamamis, bende daha fazla ümitlenmeyeyim diye bitirmis, yani daha fazla biseyler yasayip canimi acitmak istememis
Bana bunu soyledigi icin inanin takdir ettim onu
Cunku bazi erkekler bunu soylemeden kacinip, acik kapi birakip, hatta kizi haksiz yere suclayip gidiyorlar. Ama o oyle yapmadi
Ve ben onu suclamiyorum, unutmak insanin elinde degil cunku biliyorum, ona karsi butun hislerim bitti, ben sadece onunla arkadas kalmak istiyorum
İnanin sadece bunu istiyorum. Buna yuzum yok dedi, kendini suclu hissediyor cunku. Eskiden olur mu oyle sey eski sevgiliden arkadas olunur mu derdim ama olunuyormus. Bir derdi bir sıkıntısı oldugunda bana koşsun istiyorum, sevgili olarak denedik olmadi, en azindan arkadas olarak kalmaya devam edersek hersey eskisinden cok daha iyi olur eminim buna.
Ama o simdi hislerimin sonlandigindan emin degildir kesin, hatta bu kiz ne diyor bile demistir belkide. Ben bunlari ona da soyledim, istedigin zaman konusabiliriz diye. Ama o kendini sucluyor ve buna yüzüm yok diyor. O cok iyi bir insan buralara kadar gelip sonumuzun boyle olmasini eminim ki o da istememistir.
Neyse kizlar cok uzattim kusura bakmayin.
Bu hafta sonu bulusucaz onunla hirkam ve parfumum onda kaldi onlari vericek bana. Ama ben onunla arkadas kalmak istedigimi, benimle artik gecmisi unutup 2 yakin arkadas olmamizi, yani benim buna hazir oldugumu ona nasil kanitlarim. Yani nasil davranmaliyim ona, kendini cok sucluyor
Senin istegin onunla cidden arkadas olmak degil. Ona asik oldugun icin hayatindan cikmasin istiyosun bu yolu bulmussun kendine. Sevgilisine yazik degil mi peki? Senin sevgilin eski kiz arkadasiyla gorusse ne hissederdin? Empati yap biraz

Ne kadar inkar da etseniz arkadaş olarak kalmak yine bir açık kapı bırakmaktır içten içe sevgi beslemektir yine bir araya gelebilir miyiz ümidi taşımaktır çünkü aşık olduğun o gözle baktığın birini asla artık dost olarak göremezsin ne paylaşacak seninle kız arkadaşıyla yaşadıklarını mı aslında sen en iyi dostu olarak hayatında olmak istersen yaşadıklarından hayatından haberdar olmak istiyorsun uzak olursan bir şeyden haberin olmaz diye ama bu çok yanlış artık unutup geleceğe bakmalısın çünkü arkadaş olarak bile olsa o hayatındayken başkası olmayacak o da bu durumdan rahatsız olacak sana bunu diyemediği için yüzüm yok diyor ama arkadaş olarak kalmak istemiyor ayrıca hayatında olan kız da bunu istemez kim ister ki eski çıktığı kız ile sevgilisinin görüşmesini. Bence alacaklarınızı alın ve tam anlamıyla ayrılın kendinizi kandırmayın. Bir anda zaten unutmuş olmanız mümkün değil ama o kişide ay ne kadar güzel anlaşıyormuşuz meğer deyip size geri dönmeyecek yok öyle bir dünya ve biriyle elbet bir gün sözlendiğinde nişanlandığında için daha çok yanacak unutmak için uzak olmalısın.

Bu fikri kafandan cikar kesinlikle sekerim.

Adam sana kibarca istemiyorum , git demis. Hala hayatinda olmaya calsimani zayiflik, zavallilik olarak gorur.

Kendini kucuk dusurme lutfen.

Eski sevgiliden hiçbir zaman arkadaş olmaz bana göre... bence siz hayatınızdan onu çıkarmayı kabullenemiyorsunuz, o yüzden arkadaş bahanesiyle görüşmek istiyorsunuz. Bırakın gitsin yoluna bence, aksi takdirde canınız daha da yanacak...

Tamam da şimdi ki sevgilisini düşünerek hareket etsen nasıl olur? Kız istemeyecektir heralde senin sevgilisiyle arkadaş olmanı. Masumane? de olsa konuşmanız onu rahatsız edecektir

Ay benim geçtiğim yollar onlar sakın yapma! Bende eski sevgilimden ayrıldım aynı sen gibi arkadaş oluruz diyorum. Ama için için itiraf etmesem de anlar döner bana nasılsa diyormuşum. Ta ki ortak bir arkadaşımızla buluştuğumuzda yanıma yeni sevgilisiyle gelene kadar. Çok canım acıdı. Ben onu arkadaş görüyorum diyordum o ana kadar. Değilmiş! Bildiğin kendimi kandırdığımı anladım ve çok ama çok üzüldüm.
Kendi canını acıtıyorsun bilmeden. Her ayrılık da sanırım bu yola girmek istiyoruz ama sonu daha çok gözyaşı oluyor.
Yapma sil at hayatından daha kolay unutur, daha çabuk mutlu olursun.

Cokk tesekkur ederim,Hepiniz cok cokk haklisiniz
O adi herife 4 ayımı verdigime yaniyorum suan, bide arkadas kalalim diyordum. Sizlerin sayesinde bu yanlistan döndüm nasil tesekkur edicegimi sasirdim sizlere :)
Elimde kesin kanit yok, ama ayriligimizi bile yalanla bitirdi sanirim.
Ayrildiktan hemen sonra sevgili buldu demeyeyim diye, baska bir sevdigim var dedi.
Hatta belkide biz ayrilmadan 4 gun once fotograflarimizi kaldirdiginda vardi yeni sevgilisi bilmiyorum
Bu kanita nerden geldin diyceksiniz
Dedigim gibi kesin bir sey yok elimde
Ama hic sevmezdi whatsappa, facebooka girmeyi. İşteyken bana bir mesaji atarken bile cok yogun oldugunu zor yazdigini soylerdi. Ama simdi sabah 6.30dan gece saat 1e kadar surekli acik. Cok cok nadir girmedigini goruyorum. O da en fazla son gorulmesi 1 saat once oluyo o kadar.
Bir insan tek basina ne yapabilir ki o kadar saat. Sevgilisiyle konusuyodur diye dusunuyorum, onun icinde bana arkadas kalma fikrimi gecistirdi.
Ya suan bile kendime ne kadar salakmisim diyorum inanin, o gun arkadas kalalim bile dememeliydim
Ama iyi yonunden de bakmak lazim, siz olmasaydiniz gercekleri goremeyip, arkadasiz biz diyerek pesinden dolanicaktim, o da artik arkamdan neler neler diycekti.
Cok yalanciymis cok. Sevgiliyken ufak tefek yalanlarini yakaliyordum ama cok uzatmiyodum, malum o donemlerde hersey toz pembeydi. Burdan size de tavsiye olsun, yalani ufakta olsa o insan yalanciymis meger. O bizim ufak dedigimiz yalanlardan sonra bizlere ne yalanlar soyluyormusta haberim yokmus. Göz yummayin yalanina, ben yandim siz yanmayin.
Parfum ve hirkamida ona kargoyla gondermesini istiycem, gondermezse de oyle bir adiden 4 ayda kurtuldugum icin basimin gozumun sadakasi olsun derim artik napiyim :)

Cokk tesekkur ederim,Hepiniz cok cokk haklisiniz
O adi herife 4 ayımı verdigime yaniyorum suan, bide arkadas kalalim diyordum. Sizlerin sayesinde bu yanlistan döndüm nasil tesekkur edicegimi sasirdim sizlere :)
Elimde kesin kanit yok, ama ayriligimizi bile yalanla bitirdi sanirim.
Ayrildiktan hemen sonra sevgili buldu demeyeyim diye, baska bir sevdigim var dedi.
Hatta belkide biz ayrilmadan 4 gun once fotograflarimizi kaldirdiginda vardi yeni sevgilisi bilmiyorum
Bu kanita nerden geldin diyceksiniz
Dedigim gibi kesin bir sey yok elimde
Ama hic sevmezdi whatsappa, facebooka girmeyi. İşteyken bana bir mesaji atarken bile cok yogun oldugunu zor yazdigini soylerdi. Ama simdi sabah 6.30dan gece saat 1e kadar surekli acik. Cok cok nadir girmedigini goruyorum. O da en fazla son gorulmesi 1 saat once oluyo o kadar.
Bir insan tek basina ne yapabilir ki o kadar saat. Sevgilisiyle konusuyodur diye dusunuyorum, onun icinde bana arkadas kalma fikrimi gecistirdi.
Ya suan bile kendime ne kadar salakmisim diyorum inanin, o gun arkadas kalalim bile dememeliydim
Ama iyi yonunden de bakmak lazim, siz olmasaydiniz gercekleri goremeyip, arkadasiz biz diyerek pesinden dolanicaktim, o da artik arkamdan neler neler diycekti.
Cok yalanciymis cok. Sevgiliyken ufak tefek yalanlarini yakaliyordum ama cok uzatmiyodum, malum o donemlerde hersey toz pembeydi. Burdan size de tavsiye olsun, yalani ufakta olsa o insan yalanciymis meger. O bizim ufak dedigimiz yalanlardan sonra bizlere ne yalanlar soyluyormusta haberim yokmus. Göz yummayin yalanina, ben yandim siz yanmayin.
Parfum ve hirkamida ona kargoyla gondermesini istiycem, gondermezse de oyle bir adiden 4 ayda kurtuldugum icin basimin gozumun sadakasi olsun derim artik napiyim :)

Harikasin, aynen bu olmali! Kac yasinda bu adi bu arada canim?

belki başkasını yoktu, ama kesin bir kaçış yolu bu olmuş olabilir onun için..
ayrıca siz ona arkadaş olmaktan ziyade, mükemmel kadını oynayarak başrolü kapmak istiyorsunuz,
hadi hadi itiraf et:KK59:

Adı üstünde eski sevgili. Bide bunu yeni sevgilisi açısından düşün derim. Kızı kıskançlık krizlerine sokmaya hakkın yok.

Ben arkadaş kalma taraftarı biriyim, eski sevgililerimle de hala görüsürüm, hicbi iliskim öyle büyük kavgalarla da bitmedi zaten.
Ama siz arkadaş kalmak degil de ona karşı duygularınızı ismini degistirerek devam ettirmek istiyorsunuz. Yine size koşsun da adı aşk degil arkadaşlık olsun beklentisindesiniz bence. Size arkadaşlıgını istediginizde yüzüm yok diyen adam düz türkceyle düş yakamdan demek istiyordur büyük ihtimal. Sizin durumunuzda arkadas kalma teklifinde bulunması gereken kisi o cünkü siz degilsiniz.
Ki sevgili olmadan önce uzun bi arkadaşlıgınız yoksa aranızda çok samimi bi arkadaşlık olamaz zaten. En fazla selamı sabahı kesmez, dogum günlerinizde birbirinize mesaj falan atarsınız.

Back
X