• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bataklığın içindeyiz çırpındıkça batıyoruz

Hadi bugünden itibaren oturun konuşun kararlar alın.
Aldığınız kararları da uygulayın.
Kendiniz söylüyorsunuz eşim çabaladı ama ben unutamadım diye.
Ne yapacaktı ki eşiniz. Sonsuza kadar nazınızı çekemezdi.
Keşke bitiriverseydriniz.
Anneniz kötü konuşurken onun ailesi birşey demedi mi. Yani sadece sizin anneniz mi kötü konuştu?
Sünger çekmeye çalışın sorunlarınızın üstüne konuşarak.
Hatalı olduğunuz konuları söylemeniz sizi küçültmez. Bunu gurur olarak nitelendirmeniz hiç de akıllıca değil. Gururlu olmak bu değildir çünkü.
Eşinizi tırnaklıyorsunuz, çabalarına karşılık vermiyorsunuz ve bu durumda hatalı taraf siz oluyorsunuz.
Gerçekten de sinirliyken susuverseniz. Zamanla utanır bağırmaz o da belki..

Annem ben öyle konuşmadım diyor bilmiyorum onun ailesi erkek babası olarak babası kükreti annem ile tarışmaya girdi bizi suçladı annemi suçladı kızın geri annesininevine giderse onu evine yollucaktın sen evde tutmucaktın dedi ve çok sinirli bi şekilde bağra bağra evi terketti hiç yapıcı konuşmadı bizim birleşmemiz içinde konuşmadı gene olucak dedi hep ailemi suçladı siz kucak açmıcaksınız dedi bana göre babası annemden hatalıydı o erkek babasıydı yapıcı olmalıydı ve ben bunu hiç eşime söylemedi o annemi suçlayınca söyledim

Annem ben öyle konuşmadım diyor bilmiyorum onun ailesi erkek babası olarak babası kükreti annem ile tarışmaya girdi bizi suçladı annemi suçladı kızın geri annesininevine giderse onu evine yollucaktın sen evde tutmucaktın dedi ve çok sinirli bi şekilde bağra bağra evi terketti hiç yapıcı konuşmadı bizim birleşmemiz içinde konuşmadı gene olucak dedi hep ailemi suçladı siz kucak açmıcaksınız dedi bana göre babası annemden hatalıydı o erkek babasıydı yapıcı olmalıydı ve ben bunu hiç eşime söylemedi o annemi suçlayınca söyledim

of olan olmuş o ona bağırmış bu buna kükremiş olabilir artık insanları bıraz geri plana alıp sadece ikiniz için sen birşeyler yapmalısın adam tükenmiş ve işte anlasana seni seviyor bırakmak istemiyor bunların hiç mi hatırı yok ? kinci biryapın var ama kime faydası var?ya herkes der ki eşim beni sevmiyor.senin adam seviyormuş işte azcık sussan ne olur bağırsın çağırsın rahatlasın ama o bir söylüyorsa sen 2 söyleyince ne oluyor..illa aman altta kalmamalıyım dıye mı yaşamalı insan azcıkda altta kalıver ne olucak...bence bu evliliği kurtarabilirsin ama tabi gerçekten istiyorsan...

eğer birşey yapmazsan adamı da suçlayamazsın.geçmişe bi sünger çek...hiç birşey olmamış gibi sanki ilk günlerinizi yaşıyormuş gıbı tek bır gun geçirin bakalım adam ne yapacak ? gurur aypma ilerde en azından elinden geleni sonuna kadar yapmış olursun ve sonuç olumsuz bıle olsa vıcdan azabı çekmezsin keşke acaba demezsın kendı kendıne

fevri davranma..kocan bence senı sevıyor...her zaman gurur olmaz

Ailen ve evliliğin arasındaki dengeyi koruyamamışsın bence. Nasıl olsa onlar arkamda diye tam 3 kere evi terk etmişsin.
Eşini seviyorsun ama yine onun adım atmasını bekliyorsun. Adam demiş işte seni öyle görmeye dayanamıyorum diye, daha ne desin.
Eğer evliliğini kurtarmak istiyorsan gururunu bi kenara bırak. Ailen hep yanında zaten, hiçbir yere gitmeyecekler.
Ama bu kadar da müdahil olmalarına izin verme.

bu şekilde evliliklerine herşeyde ailelerinizi karıştırmayınnnnn benceeçok kötü olaylar yaşamışsınızzz evett ama evi terketmek çözüm değildirr hiç bir zaman üstelik saat 11 de bunu yaptığınızı sölüyorsunuz bence çok yanlış yapmışsınızz çocuğunuz yok sanırım bence uzatmayınn madem sevginiz bitmiş ikinizde fazlasıyla yıpranmayın:45:

Benim anladığım tek sorun anneniz ve annenizden kaynaklanıyor... Üstüne basa basa söylüyorum.. En büyük hata sizin.. Özveriyi ilk adımı eşinizden bekliyorsunuz.. Sürekli kendinizin ne hissedeceğini düşünüyorsunuz. Kendinizi o kadar çok dinliyorsunuz ki eşiniz ne durum da ne düşünür ne hisseder anlayamamıyorsunuz.. Sakin bir kafayla yazdıklarınızı okumuş olsanız yada bunları siz değil başkasının yazıp okuduğunuzu düşünseniz inanın ne kadar hata yaptığınızı anlarsınız..

ya aslında eşinin senden istediği çok zor bişey değil ki ben sinirlenince sus diyor.bu yapılamayacak bişey değil elbet her evlilikte tartışmalar olur.biri sinirlenince öbürü susmazsa ya da onu sakinleştirmeye çalışmalı.eğer o bağırıyo diye sende bağırırsan o zaman ortalık talan olur.ayrıca kavganızı ailenize yansıtmanız bile hata.evi terketmeseydiniz ailelerin haberi bile olmazdı belki bi kaç gün içinde eski hayatınıza dönerdiniz.biraz gururunızdan taviz verip evliliğnizi kurtarmaya çalışın bence

sız boyle her tartısmanızı aılelere yansıtırsanız
boyle hıcbıryere varamazsınız

sız 3 5 gun sonra barısır ama aıleler unutmaz...ve bu hos bır durum da olmaz...
Ayrıca gurur dedıgın sey cok guzel bır ozellık ama yerınde kullanıldıgında...

Ayrıca esın sınırlı ıken alttan almak bu kadar zor olmamalı...ama bana oyle gelıyorkı,sen evlılıgını kurtarma cabasında degılsın...bu yonde olsa ıdı dusuncen ne lazımsa yapardın...

Benım eşım herzaman der
Akıllı kadın,sınır anında susmasını bılen kadın dır dıye....evet evet cok dogru da söyler...

Sanırım seni asıl üzende birlikte ortamı düzeltelim derken .eşinin avukata gitmesi.ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama çok büyük problemler yaşamadan seni yalız bırakması ve bir avukata gitmesi affedilir gibi değil.bu kadar kolay olmamalı bitirmek.iyi düşün taşın enine boyuna sus sus nereye kadar onunla konuşmalısın.hemen bir sorunda avukata koşturmaktansa senin yanına koşup konuşmayı ortamı bulmayı denemeliydi.

aileleri bırakın bi kenara
anneci olabilirsin,herkes ailesine düşkündür.
ama bir yuvada kolay kurulmuyor.aileler girmiş araya iş uzamış
pişmanda olabilirsin.gurur yapma,işler yoluna girer
eskiden ben de haksızdım ama şimdi eşim haksız diyorsun
belki adamın patlama noktasına gelmiştir artık.sinirle kalkmayın
eşin bir şans vermiş en başta deneyelim diye,sıra sende
aileleri karıştırmak en büyük hata...

Anladığım kadarıyla senin ailen hep yapıcı olmuş.maddi ve manevi olarak arkanızda olduğunu belirtmiş.eşin ve ailesi acaba bunu mu içlerine sinderemiyorlar.eşinizin babası için ne kadar kolay herşey hangi devirde yaşıyoruz.çalışıyorsunuzda emek verip ev almışsınız.bunun tadını çıkarmaları gerekirken kırıcı olmuşlar.sen aklını başına al bekle bu aradada sakın çocuk yapma .daha yeni evlisiniz tarışmanız bu olmamalıydı.kendi ailesine nasılsa senin ailende öyle olması gerekiyor.senin içinde geçerli.senin eşin demek ki tam bir aile kuzusu.

Eşim dün akşam iş çıkışı beni aradı yemeğe gidelim dedi bende kabul ettim yemek yedik ve konuştuk benim ailem bu şehirden gidicek eşim benim burda kalamıcağımdan korkuyo aileme nekadar bağlı olduğumu biliyo açıkçası bende o konuda kendkimden korkuyorum çok mutlu olsam gözüm görmücek belki ama aramızda hep sorunlar olduğu için tedirginim net bi cevap veremedim o yüzden ve davayı geri aldığını söyledi sakin bi yemek oldu konuştuk ve evimize geldik galiba bişeyler düzeliyo benim istediğimde buydu zaten dava o açtı onun geri almasını istiyodum daha önceki yazılarımı okuduysanız ağlayarak açtı davayı ama inat etti iş yerinde olduğum için bu saate kadar yazamadım destekleriniz için teşekkür edelim bakalım bundan sonra ne olucak banada biraz iş düşüyo sanırım artık.

Eşim dün akşam iş çıkışı beni aradı yemeğe gidelim dedi bende kabul ettim yemek yedik ve konuştuk benim ailem bu şehirden gidicek eşim benim burda kalamıcağımdan korkuyo aileme nekadar bağlı olduğumu biliyo açıkçası bende o konuda kendkimden korkuyorum çok mutlu olsam gözüm görmücek belki ama aramızda hep sorunlar olduğu için tedirginim net bi cevap veremedim o yüzden ve davayı geri aldığını söyledi sakin bi yemek oldu konuştuk ve evimize geldik galiba bişeyler düzeliyo benim istediğimde buydu zaten dava o açtı onun geri almasını istiyodum daha önceki yazılarımı okuduysanız ağlayarak açtı davayı ama inat etti iş yerinde olduğum için bu saate kadar yazamadım destekleriniz için teşekkür edelim bakalım bundan sonra ne olucak banada biraz iş düşüyo sanırım artık.

işte bu güzel habere sevindim eşine karşı daha sıcak ol bence oda senin üstüne ozaman daha ço düşecek sen ailenden çok kendi kurtugun yuvanı düşün bence eşin seni sevmese bunların hiçbirini yapmazdı herşey gönlünce olsun inşallah herşey hada iyiye gider bizimle paylaş canım rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizinde

ayol sende nasil davranmissin adama:))ben benimkinin azcik canini yanlislikla acitsam ohhoooo kiyameti kopario ki yuzunu tirnaklicam kesin elinde kalirdim:)) erkekler sinirli malesef,alttan alinmazsa bu evlilik yurumez ki:((

Back
X