- Konu Sahibi REYYAN
a.s. günümüzde çalışan bayanlar çok sıkıntı çekiyor bayanssulusmile . eğerki anlayışlı bir eşe sahip değilse vay ki vay haline . akannehir ev iş çocuklar derken bir koşturmaca sormayın . kaydirigubbakcemile
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz .bana göre eğer ihtiyacı yoksa bir bayan çalışmamalı zaten evde yeteri kadar çalışıyor .kafamçokkarıştı
diyelim çalışıyor :hulya:
aldığı maaşı çocuk bakıcısı ev temizleyici kendi ihtiyaçları derken bitiriyor çalışıp koşturunca eline birşeyde geçmiyor eee neden bu kadar yorulsunki sorarım size kaydirigubbakcemile5
çalışan kadının kocası da özveride bulunmaya mecburdur.
kadın hem evde hem işte çaışıp, erkek akşam gelince ayaklarını uzatıp yatamaz.
hem neden günlük dşünüyoruz? mesela şu anda tek maaşl geçinen bir çift yaş ilerleyince tek emekeli maaşıyla geçinebilecek mi? neden birikim yapabilmek için çalışmayı kadına haksızlık olarak görüyoruz.
ben çalışıyorum, mecburum. bazı sebeplerden dolayı oğlumla evde 12 gün birlikte kalabildim ve işe başladım. maddi sorunum olmasa belki çalışmazdım.
ama gene de zamanında gittiğim üniversitede yer işgal ederdim, başkasının hakkını alırdım.
çünkü yarın ne olur bilemem. kocamla problemimiz olursa aakta dimdk karşısında durup ona muhtaç olmamak için elimde mesleğim olmalı..
baska topiklerde konu bu calisma - calismama meselesine gelince kavga cikmisti, aman diyeyim...
kadinin calismasini kadina yapilan en buyuk haksizlik olarak goruyorum
bende çalıştırılmamayı kadına yapılan haksızlık olarak görüyorum.
çalışmaktan keyif alan insanlar var; eğer bu ellerinden alınırsa asıl haksızlık o olur.
evli olsun olmasın her kadın ayrı birey. kendi insiyatifince karar vermeli.
kimse kendine haksızlık yapacak bir karar vermez sonuçta..