Bir Bebeğimiz daha Dünyaya Merhaba dedi:)

BenNazKsK

Çiçek&Böcük:)
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
3.943
9
316
İzmir
Kızlar eskilerde bilir Esramızı (EsraCadi) yenilerde az önce konuştum kendisiyle bebeğimiz dünyaya gelmiş kendiside anesteziden yeni uyanıyordu 3500 kilo doğmuş tosuncuk ikisininde sağlığı yerinde tahminen az sonra bebeğini alır kucağına Esracım..:1hug:

Rabbim analı babalı hayırlarla büyütmeyi nasip etsin inşallah..Darısı bekleyen tüm annelerimizin başına..Allahım sağlılkla hepimizi kurtarsın ...:Saruboceq:

Küçük bebeğimiz hoşgeldin dünyamıza Allahım sana sağlıklı,huzurlu,başarılı,sevdiklerinle bir ömür nasip etsin inşallah :emir_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cok guzel bir haber ;tebrik ederim esracadi'm a.s.

Allah anali babali buyutsun :1hug:

bebekr.jpg

allah analı,babalı büyütsün...
hayırlı,uğurlu bir evlat olsun...
:ecrin_bebek:

pr_01_28_max.jpg

gözleri aydın çok gecmişler olsun alkisalkisalkis

analı babalı büyüsün, rabbim hayırlı evlatlardan eylesin esracadı,sağlıcakla büyüt tatlım.opuyorumnanaktan

hoşgelmıs kucuk mısafır sefalar getırmıs..
dılerımkı hayırlı bı evlat olur...annesınıde tebrık ederım...

Tebrikler esra Allah analı babalı büyütsün işallah Darısı diğer anne adaylarımıza olsun

Tebrik ediyorum,
Allah analı babalı büyütsün inşallah...
doğumu bekleyen sana Nazlıcım ve bütün hamile arkadaşlarımıza
sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum...
Rabbim anne olmak isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
sevgiler...

Ablacım Tebrik Ediyorum..

Darısı Başına İnşallah..

Allah anali babali buyutsun sekerim, hayirlisi ile buyut bebegini insallah, konusmazsan bile hala canin sag olsun ...

hayata hoşgelmiş bebeğin allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına aminnnn...

Hayırlı olsun...Rabbim analı-babalı uzun ömürler versin inşallah....Esracımı da çokk öpüyorum....Nazlım sana da hayırlı doğumlar tatlıM kıymatlıM.....

Kızlar eskilerde bilir Esramızı (EsraCadi) yenilerde az önce konuştum kendisiyle bebeğimiz dünyaya gelmiş kendiside anesteziden yeni uyanıyordu 3500 kilo doğmuş tosuncuk ikisininde sağlığı yerinde tahminen az sonra bebeğini alır kucağına Esracım..:1hug:

Rabbim analı babalı hayırlarla büyütmeyi nasip etsin inşallah..Darısı bekleyen tüm annelerimizin başına..Allahım sağlılkla hepimizi kurtarsın ...:Saruboceq:

Küçük bebeğimiz hoşgeldin dünyamıza Allahım sana sağlıklı,huzurlu,başarılı,sevdiklerinle bir ömür nasip etsin inşallah :emir_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:ecrin_bebek:tebrik ederim esracım ALLAH analı babalı büyütsün.:nazar:

Nazlım bitanem çok sagol beni duygulandırdın gercekten sizin gibi arkadaslarım oldugu ıcın çok mutluyum.nazlım sanada Allah bebegını saglıkla kucagına almayı asıp etsın bitanem.bebegımi kucagıma hemen alamadım 5 gün sonra aldım kucagıma.Çünkü karnımda mikrop kapmıs dedıler ciğerlerinde su kalmıs dedıler..öyle küvözde kaldı bebişim.5.günden sonra hastaneye emzirmeye gittim..ameliyatım cok güzel gecti ama bebegımi kucagıma alamadıgım için üzgündüm.ama sonucta dedımki onun saglıgı sonucta dedım kendimi teselli ettim.Allaha şükürler olsun şimdi iyi :nazar: Onu ve eşimi ÇOk seviyorum onlar benim herşeyim.gercekten çok güzel bir duygu Allahım olmayanlarada versin inşallah.a.s.

cok guzel bir haber ;tebrik ederim esracadi'm a.s.

Allah anali babali buyutsun :1hug:

bebekr.jpg

sagol zepp im canım benim

tebrikler allah analı babalı büyütsün
sağlık ve mutlulukla

teşekkürler amin

allah analı,babalı büyütsün...
hayırlı,uğurlu bir evlat olsun...
:ecrin_bebek:

amin canım çok sagol

Allah anali babali buyutsun
saglikli ve mutlu bir omur diliyorum :nazar:
sagol canım

pr_01_28_max.jpg

gözleri aydın çok gecmişler olsun alkisalkisalkis

analı babalı büyüsün, rabbim hayırlı evlatlardan eylesin esracadı,sağlıcakla büyüt tatlım.opuyorumnanaktan

çok sagol canım

Allah analı babalı büyütsün . sağlıkla büyüsün.

amin canım

gözün aydın allah analı babalı büyütsün

amın cok sagolun

hoşgelmıs kucuk mısafır sefalar getırmıs..
dılerımkı hayırlı bı evlat olur...annesınıde tebrık ederım...

kar ım canım cok sagol bitanem amin

Tebrikler esra Allah analı babalı büyütsün işallah Darısı diğer anne adaylarımıza olsun

amın canım cok sagol

Tebrik ediyorum,
Allah analı babalı büyütsün inşallah...
doğumu bekleyen sana Nazlıcım ve bütün hamile arkadaşlarımıza
sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum...
Rabbim anne olmak isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
sevgiler...

sagol canım benim amin

Ablacım Tebrik Ediyorum..

Darısı Başına İnşallah..

amın ablacım cok sagol

Allah anali babali büyütsün inşallahhopuyorumnanaktan

amin canım mucks

Rabbim analı babalı hayırlarla büyütmeyi nasip etsin inşallah

amin canım

Allah anali babali buyutsun sekerim, hayirlisi ile buyut bebegini insallah, konusmazsan bile hala canin sag olsun ...

amın canım cok sagol.ne demek konusmazsan sacmalama..sen ciddiye almıssın yakın zamanda görüşelim mucks

hayata hoşgelmiş bebeğin allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına aminnnn...

amin canım

Hayırlı olsun...Rabbim analı-babalı uzun ömürler versin inşallah....Esracımı da çokk öpüyorum....Nazlım sana da hayırlı doğumlar tatlıM kıymatlıM.....

amin sibel ablacım Allahım bu günleride gösterdi ya binlerce kez teşekkürler

babyangel.gif
Hoşgeldin Bebek sağlıkla güzelliklerle büyümen dileğiyle.........

amın canım cok sagol

:ecrin_bebek:tebrik ederim esracım ALLAH analı babalı büyütsün.:nazar:

amin canım sagol

Hepinize çok teşşekür ederım beni yanlız bırakmadıgınız için

Back
X