Bir bebek meselesi.

Hayırlı geceler bu saatte benim gibi uyuyamayanlara.Evleneli 2 ay olacak nerdeyse henüz çok yeniyiz ve eşim çocuk istiyor.
İnanılmaz derecede baskı yapıyor ilk günlerde söylüyodu şaka sanıyodum ama değilmiş.Ben şuan çocuk istemiyorum daha evime alışamadım evliliğimiz çok güzel gidiyo eşimden yada ailesinden yana hiçbir sıkıntım yok fakat bir çocuğun sorumluluğunu şuan üstlenemem ve tadını çıkarmak istiyorum evliliğin.
Eşim anlaşma yapalım 2 ay sonra yapalım diyor sanki ısmarlama oluyo da tövbe yarabbim.
Rabbim kimseye yokluğunu gösterip aratmasın ama doğru zamanda istiyorum ben çocuğu bunu güzellikle de anlatamıyorum yahu daha ben çocuğum be adam :dondurma:
Niçin evleneli sadece 2 ay olmuşken bu kadar çocuk ısrarı? Birbirinize doyun biraz, birlikte zaman geçirin hayatın tadını çıkarın gezin- tozun, cinselliği yaşayın. Bu kadar ısrarcı olması sanki çocuk için evlendiğini düşündürüyor sadece.

Aslında haklı bence niye biliyomusun belkide senin olmiycam ben 3 yıllık evliyim bizde hiç korunmadik hepte istedik ama olmadı benim eşimde senin gibiydi ama sonra bende pko çıktı dağıldık zor toparlandık şimdiyse o hastaneden bu hastaneye savrulup gidiyoruz demem o ki esini kırma 😣😣😣😣
Siz ne kadar begenmesenizde böyle şeyler var kusura bakmayın siz bencilsiniz durmayın linç takımı devam edin lafımdan dönmem siz kocalarinizi kullanmaya almışsınız bu kadar net kusura bakmayın evlilik böyle bişey değil eşit kararlar demektir ulan ben 3 yıldır istiyorum rabbim bana vermiyor ama sizin gibi bencillere veriyor işte rabbimin takdiri ne diyim neyse siz lince devam bay bay canlarım 🤣🤣🤣🤣🤣👍👍

Siz ne kadar begenmesenizde böyle şeyler var kusura bakmayın siz bencilsiniz durmayın linç takımı devam edin lafımdan dönmem siz kocalarinizi kullanmaya almışsınız bu kadar net kusura bakmayın evlilik böyle bişey değil eşit kararlar demektir ulan ben 3 yıldır istiyorum rabbim bana vermiyor ama sizin gibi bencillere veriyor işte rabbimin takdiri ne diyim neyse siz lince devam bay bay canlarım 🤣🤣🤣🤣🤣👍👍
Ben de 2 Yıldır istiyorum bana da vermedi daha, bunu mu tartışalım şimdi neye göre oluyor diye? Burdan Bencillere veriyor vs yazmak ne kadar doğru? Allahın takdiri, hoş yorum olmamış.

Sizin bedeniniz sizin kararınız. Erken olduğunu düşünüyorsanız hayır demekte ısrarcı olun. Ben anne olmak istemiyorum henüz demekte serbestsiniz. Şahsen bütün kadınların bedenleri üzerindeki haklara sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyorum. Bir insan anne olmak istemeyebilir veyahut tek çocuğa bakabileceğini düşünebilir. Böyle düşündükleri için hiçkimse baskıyı haketmiyor bence

ya denediğimde olmazsa diye düşünüldüğü kadar ya dener denemez olursa diye de düşünmek lazım.
değil 2 ay 2 seneden önce bence çocuk yapılmamalı. inanın çok zor.

Koca kullanmak? Öncelikle çocuk yapmamak bir bencillik değildir bunu söyleyeyim. Her birey evlenir evlenmez çocuk yapmak zorunda değil. Evliliğinin oturmasını bekliyordur, kocasına güvenmiyordur, maddi sorunlar vardır gibi gibi. Hazır olmadıkları için mi kocalarının kullanıyor oluyorlar. Herkes sizin gibi 21 yaşında evlenip hemen çocuk doğurmak istemek zorunda değil.
Rabbim bana vermiyor sizin gibi bencillere veriyor? Demek. Allahın zoruna gider, kelimelerinizi iyi seçin, herşeyin bir zamanı vardır.

Hayırlı geceler bu saatte benim gibi uyuyamayanlara.Evleneli 2 ay olacak nerdeyse henüz çok yeniyiz ve eşim çocuk istiyor.
İnanılmaz derecede baskı yapıyor ilk günlerde söylüyodu şaka sanıyodum ama değilmiş.Ben şuan çocuk istemiyorum daha evime alışamadım evliliğimiz çok güzel gidiyo eşimden yada ailesinden yana hiçbir sıkıntım yok fakat bir çocuğun sorumluluğunu şuan üstlenemem ve tadını çıkarmak istiyorum evliliğin.
Eşim anlaşma yapalım 2 ay sonra yapalım diyor sanki ısmarlama oluyo da tövbe yarabbim.
Rabbim kimseye yokluğunu gösterip aratmasın ama doğru zamanda istiyorum ben çocuğu bunu güzellikle de anlatamıyorum yahu daha ben çocuğum be adam :dondurma:
Bencede haklisin bir süre yapma

İstemiyosan Dr a gidip muayene olup gizlice koruna bilirsin. Ki hazır hissetmiyosan bunu kesinlikle yap. Erkeklerin baba olma isteği bebek doğana kadar. Sonra bı bakiyosun bütün sorumluluk sende. Pko olunca zor oluyo diyenlere de bakma alakasız kiminin senelerce olmuyo kimide zor olcakmis zaten diye korunmayı bıraktığınin 2. ayı hamile kaliyo. Ben hiç dusunmedigim dönem de gittiğim Dr senin doğal yollarla asla çocuğun olmaz dedi diye kendimi kahredip korunmayı bıraktım 2.ayda hamileydim. Doğumdan sonra farklı bı Dr a gittim kadın baktı baktı sende pko çok ağır senin tedavisiz çocuğun olmaz biliyorsun demi dedi. He biliyorum doğurdum bı tane oradan çok iyi biliyorum dedim inanamadi. Yani diycem o ki nasibinde ne varsa onu yaşarsın olup olmiycagi senin suanki istememene bağlı olmaz. Hazır değilsen kesinlikle yapma.

Kafan güzelmiş, güle güle kullan canım

bnm 1 yıl önceki halim :))))))))))

Back
X