- 23 Ağustos 2012
- 51.174
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.212
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne guzel ben 40ındayım kızım 7 oglum 2.5 yasında daha..gec evlenirsen boyle olur Rabbıme sukur evlatlarım var aratmadı.Allah bagıslasın sizinkileri de.İnsan bebekten pişman olur mu kuzum
3 taneler rabbim esirgesin herkesin evladını benimkiler de olmak üzere
Hayatımın en büyük doğrusu Rabbime sonsuz şükürler olsun lütfetti 3 kız verdi bir defa pişman olmadım
19/16/9 yaşları bende 44![]()
Aaa benım esımı sakinleştirmek sakın ol hayatım demekte bana düşüyor cocuklarla ilgilenen biz sabırsız olan onlar.Ben de çok düşünmüştüm 5 sene yapmadım. Gezdim tozdum uyudum
Bebek yapmadan, yaptıktan sonra da kucağa almadan hazır olması mümkün olmayan birisi. İsteyip istemediğini de anlaman mümkün değil. Geldi mi selamın aleyküm diyorsun. Anca maddi hazırlık yapılabilir.
El kadar haliyle her şeyi çok da güzel öğretiyor. Kolay değil, zor. Manevi olarak iyi ya da kötü hissettirdiği de olabilir. Her şeyiyle sana muhtaç, kendini düşünmek mümkün değil. İlk sıra hep çocukta. Çok yorgun ve uykusuz kalacaksın. Ha eğer ki şartlarım el verse yine olsa yine yaparım çok seviyorum
Ha keşke eş kişisi azıcık ev işinden anlasaydı, beni sakinleştirmeyi bilen biri olsaydı. Yardıma arada abla gelse bile Evin bütün duygusal yükü tepemde ve bu beni çok yoruyor. En ufak bir olumsuzlukta vırvır tepemde, regülasyon sıfır. Ben kendimi çocuğu bırakıp onu sakinleştirmeye çalışıyorum.
Of çok dertliyim sormayın ama ben kendim yaptım aldım üstüne sorumluluğu aldıkça aldım. Tarif edinceye kadar kendim hallederim kafası, beni bu noktaya getirdi. anneliğin mesai saati de yok hep mesaideyiz, yatınca bile kafa hep meşgül. Büyüdükçe de sorumluluk artıyor gibi görünüyor. Ayağının tozuna kurban olurum orası ayrı. Analık deli işi. Delirtiyorlar insanıAaa benım esımı sakinleştirmek sakın ol hayatım demekte bana düşüyor cocuklarla ilgilenen biz sabırsız olan onlar.
Amannn olsun bee yaptık bır delilik cocuklar hayatımızın anlamları boşsverrr.Of çok dertliyim sormayın ama ben kendim yaptım aldım üstüne sorumluluğu aldıkça aldım. Tarif edinceye kadar kendim hallederim kafası, beni bu noktaya getirdi. anneliğin mesai saati de yok hep mesaideyiz, yatınca bile kafa hep meşgül. Büyüdükçe de sorumluluk artıyor gibi görünüyor. Ayağının tozuna kurban olurum orası ayrı. Analık deli işi. Delirtiyorlar insanı![]()
Evlendikten 7 sene sonra bebek istedim ilk istediğimde de oldu. Bence zamanıydı, 21 yaşında evlendim 28 yaşımın sonunda doğdu kızım. Önceden bir muayeneye gidip bir sorununuz var mı öğrenebilirsiniz. Böylece içiniz rahat olurBende bundan çok korkuyorum erteledim o kadar sonra olmazsa diye![]()
Yani pek kariyer planında yokMerhaba arkadaşlar aklım çok karışık,
4 yıldır evliyim .Çok şükür eşimle bir sıkıntımız yok evimizi aldık. Borcunu ödüyoruz , Eşim çalışmaktan gocunmaz bende çalıştım bir süre sonra ayrıldım işten çalışmak bana o kadar iyi geldi ki.Eşim evliliğimizin başından beri bebeğe aşırı istekliydi, maddi sıkıntılarımız da olunca ben istemedim dört yıl çok şükür baya toparladık. İyi bir baba olacağından şüphem yok ama çok korkuyorum.biraz da isteğim var 1 tane de olsa olsun çocuğum diyorum bir yandan pişman olur muyum giidip çalışsam mi diyorum lise mezunuyum bu arada böyle tereddütte kalıp ta sonra bebeği için pişman olan var mı fikirlerinizi bekliyorum :) yaşım 26
Sizin gibi arkadaşlarım yüzünden hemen çocuk yaptımBen çok gördüm başta istemeyen korkan sonradan olur biraz hayatı yaşayalım deyipte sonra yıllarca bebek için mücadele veren aldığı evi bile bebeğin uğruna satan sonradan isteyen ve bebeği olmayan çok gördüm
Merhaba arkadaşlar aklım çok karışık,
4 yıldır evliyim .Çok şükür eşimle bir sıkıntımız yok evimizi aldık. Borcunu ödüyoruz , Eşim çalışmaktan gocunmaz bende çalıştım bir süre sonra ayrıldım işten çalışmak bana o kadar iyi geldi ki.Eşim evliliğimizin başından beri bebeğe aşırı istekliydi, maddi sıkıntılarımız da olunca ben istemedim dört yıl çok şükür baya toparladık. İyi bir baba olacağından şüphem yok ama çok korkuyorum.biraz da isteğim var 1 tane de olsa olsun çocuğum diyorum bir yandan pişman olur muyum giidip çalışsam mi diyorum lise mezunuyum bu arada böyle tereddütte kalıp ta sonra bebeği için pişman olan var mı fikirlerinizi bekliyorum :) yaşım 26
Hiçbir iş, hiçbir makam,mevki anneliğin üstünde değildir, annelik duygusundan güzel ve tatmin edici değildir.
Yaşın genç. Eşinle gidip tahlillerinize baktırıp sorun yoksa 3-4 yıl daha bekleyebilirsiniz benceBende bundan çok korkuyorum erteledim o kadar sonra olmazsa diye![]()
sana kötü bir haberim var; annelik hayvanlarda ve insanlarda iç güdüsel, dürtüsel bir davranıştır
Makam, mevkii, ilahlık bir durum yok anlayacağın.
Sevgili zır cahil arkadaşım bu bilimsel bir durum aç oku araştır(okuduğunu anlayabilecek kapasiten mevcut ise tabi)Benim söylediklerim insanlar için, senin gibi hayvanlar alemiyle mukayese etmiyorum kendimi