• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bebek neden uyumaz? ÇILDIRACAĞIM.

Büyüme ataklari zamanlarina dikkatli bak. Belirli dönemlerde cok huysuzluk vurur.
Gecici oldugunu bilmek belki sizi zihinsel olarak rahatlatir.
Kendinize stres yapmayin, gececek bu dönemler. Benim kücügüm bir bucuk yasinda, 10. büyüme atagi dönemindeyim ayni yatakta yatirim emzirememe, koynumda tutmama ragmen uykusunda tepiniyor, kac gecedir sabaha kadar agliyor, üzerine grip oldum.
Gececek öyle düsünün, migreniniz de varmis, kendinizi cok mu kasiyorsunuz acaba? Cünkü ne zaman sinirlensem kendimi kassam basima vuruyor.
Onu bu dönem böyle kabullenin, basini oksayin, onu sevin bu hem size hem ona iyi gelecektir.
Bazen ne yapsan olmaz, bebek aglar, o zaman uykuluda olsam yorgunluktan bitsem de gel yavrum aglama yavrum annesi cok seviyor onu diyerek enerjimi pozitif yaparim.
Kelimeleri sizin söylemeniz bile size sifa gibi geliyor. Huzur veriyor. O an dünyada bir o bir siz varmis gibi saniyelerin aklamasina sahit olun dingin bir sekilde.
Az önce uyuttum, emzirmekten aciyor memelerim, huysuz zamanlarinda beni perisan ediyor. Ama büyüyorlar, sikinti cekiyorlar.
Evet cok zor, esim de agir calisiyor, üzerine bir kücük cocugum daha var ayri yatakta. Geleri o da rüya görüp uyaniyor. Gececek yeter ki sakin olun durumu kabullenin, bircok anne bu dönemden geciyor, yalniz degilsiniz.

Büyüme ataklari zamanlarina dikkatli bak. Belirli dönemlerde cok huysuzluk vurur.
Gecici oldugunu bilmek belki sizi zihinsel olarak rahatlatir.
Kendinize stres yapmayin, gececek bu dönemler. Benim kücügüm bir bucuk yasinda, 10. büyüme atagi dönemindeyim ayni yatakta yatirim emzirememe, koynumda tutmama ragmen uykusunda tepiniyor, kac gecedir sabaha kadar agliyor, üzerine grip oldum.
Gececek öyle düsünün, migreniniz de varmis, kendinizi cok mu kasiyorsunuz acaba? Cünkü ne zaman sinirlensem kendimi kassam basima vuruyor.
Onu bu dönem böyle kabullenin, basini oksayin, onu sevin bu hem size hem ona iyi gelecektir.
Bazen ne yapsan olmaz, bebek aglar, o zaman uykuluda olsam yorgunluktan bitsem de gel yavrum aglama yavrum annesi cok seviyor onu diyerek enerjimi pozitif yaparim.
Kelimeleri sizin söylemeniz bile size sifa gibi geliyor. Huzur veriyor. O an dünyada bir o bir siz varmis gibi saniyelerin aklamasina sahit olun dingin bir sekilde.
Az önce uyuttum, emzirmekten aciyor memelerim, huysuz zamanlarinda beni perisan ediyor. Ama büyüyorlar, sikinti cekiyorlar.
Evet cok zor, esim de agir calisiyor, üzerine bir kücük cocugum daha var ayri yatakta. Geleri o da rüya görüp uyaniyor. Gececek yeter ki sakin olun durumu kabullenin, bircok anne bu dönemden geciyor, yalniz degilsiniz.
Teşekkür ederim güzel ve faydalı yorumunuz için. Sabrım ne kadar tükense de eni sonu yine şefkatle dolup bağrıma basıyorum dayanamayıp. Dün gece de öyle oldu. Koynumda yatırdım saçlarını koklayıp öperek uyuttum ve hiç zorlanmadım. Belki de tek istediği bendim. :)

Bazen sebebi olmuyor ya da biz gerçekten bazen anlayamıyoruz. Dün de aynıydı bu defa sarılıp yatmak da çözüm olmadı. Günlerdir uykusuzluktan başım çatlıyor.
İki gündür toplam 4,5 saat uyudum. Dün gece bebeğim uyudu ama bu sefer de ben dis ağrısından uyuyamadım. Bir gün bir yerde cokecegim artık :(

İki gündür toplam 4,5 saat uyudum. Dün gece bebeğim uyudu ama bu sefer de ben dis ağrısından uyuyamadım. Bir gün bir yerde cokecegim artık :KK43:
Yardım etmiyor mu hiç eşiniz? Ben en azından işten gelince direk atıyorum üstüne yatana kadar o ilgileniyor. Hatta o uyutuyor. Ama yatağa girdikten sonra hayatta kalkıp bakmaz. Hak da veriyorum çok yoruluyor zaten yorucu bir işi var sabahın köründe kalkıp gidiyor.

Yardım etmiyor mu hiç eşiniz? Ben en azından işten gelince direk atıyorum üstüne yatana kadar o ilgileniyor. Hatta o uyutuyor. Ama yatağa girdikten sonra hayatta kalkıp bakmaz. Hak da veriyorum çok yoruluyor zaten yorucu bir işi var sabahın köründe kalkıp gidiyor.
Eşim de çok yoğun çalışıyor. Evdeyken ilgileniyor ama iki akşam da bir yalnızım ben nöbetçi olduğu için. Ertesi gün de hiç uyumadigi için uyuyor mecbur. Yine de yardım ediyor sağolsun.

Onu uyuturken stresli misiniz ? Bebekler anneyi hisseder ..Rahatlayın ve öyle ilgilenin .. Dua ederek başlayın sakin olun çocuğunuzun neden uyandığını siz daha iyi anlarsınız .. Aranızdaki bağ nasıldır ? Bilemiyorum

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Back
X