- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
-
Buyuselerde birşey değişmiyor.sadece arada 5-6 saatlik annesini uyutup dinlendiriyor.benimkide 19 aylık ama dün gece 4 kalktı arada ağlama krizi var saat 6 geri yattı.bu arada 3-4 kere uyutma denemelerimiz oldu ama ise yaramadilar.simdi işte benimde gözler kapanıyorKonuyu sanki ben açmışım ama benim kızım 13 aylık
Bize Dr 1 yaşından sonra bıraktırdıAy sakın gaz damlası kullanmıyorum deme
Canım senin için demedim ama sende artık rezene kimyon gibi şeyler verebilirsin bence. Aslında şu an baya hareketlidir neden acaba hala gaz sorununuz var ilginçBize Dr 1 yaşından sonra bıraktırdı
Neden ki zararlı mı ya?Ay sakın gaz damlası kullanmıyorum deme
Bahart daha tattirmadim.bizim Besin alerjimiz var herşeyi veremiyorum malesef.bizim şimdiki gaz sancimiz %90 dış kaynaklıCanım senin için demedim ama sende artık rezene kimyon gibi şeyler verebilirsin bence. Aslında şu an baya hareketlidir neden acaba hala gaz sorununuz var ilginç
Kullanıyorum okumuşum kusura bakmaNeden ki zararlı mı ya?
Dış zamanida cok gaz oluyor.disleriniz ne alemdeKullanıyorum okumuşum kusura bakmaartık yorgunluktan kullanıyorum tabi ki neler neler kullandık yetmedi şuruba başladık
Bizim yarın 40ımız çıkcak daha dişlere çok varDış zamanida cok gaz oluyor.disleriniz ne alemde
Bağırsaktaki gaz canım işte o. Pirtini rahat yapamiyor. Masajlar yapmalisin. Bebe yağı ile bikmadan usanmadan masaj yap. İmkanın varsa her gün banyo. Çok rahatlatiyor bebisleri. Ahhh ahhhh analık... En az 6 ay canım pirtini 6 ay civari rahat rahat yapmaya baslar rahatlarsin insallah.Kucakta yatınca ya da başka şekilde ağlıyor ağlıyor, sadece memede susup rahat ediyor fakat Bi anda güzel güzel emerken Bi anda memeyi bırakıp kızarıp kaşlarını ve yüzünü buruşturup çığlık atmaya başlıyor. Zıplatınca ve ya sallayınca sakinleşiyor. Bu gaz mı sizce?
Allah yardımcınız olsun. Inşallah tez zamanda normale dönerler.Buyuselerde birşey değişmiyor.sadece arada 5-6 saatlik annesini uyutup dinlendiriyor.benimkide 19 aylık ama dün gece 4 kalktı arada ağlama krizi var saat 6 geri yattı.bu arada 3-4 kere uyutma denemelerimiz oldu ama ise yaramadilar.simdi işte benimde gözler kapanıyor
Ay karıştırdım ben.bi 13 aylık bebisi olan arkadaş vardı.onun için yazmıştım.evet malesef dış zamanida oluyor gaz ve bizde malesef daha bitmedi.40 dediler sonra 3 ayı sonra 6 ayı sonra yaşı gelsin geçer dediler.nerdeyse 2 yaşına geldik ama hala devam.ama dediğim gibi bizim alerjiyede bağlı gaz sancısı.aklima şimdi geldi.bide aktarlardan acı elma yağı (adaçayı yağı) alıp ayak tabanlarına sürünce oda rahatlatıyor.Bizim yarın 40ımız çıkcak daha dişlere çok varsizin diş zamanı mıydı? Diş zamanı da mı gaz oluyo ya of hiç bitmiycek mi bu gaz
Peki 2 yaşında gaz sancısı çekerken süreç nasıl oluyor? Çocuğunuz ne yapıyor nasıl davranıyor? Sürekli ağlıyor mu yoksa ıkınıp sıkılıyor mu?Ay karıştırdım ben.bi 13 aylık bebisi olan arkadaş vardı.onun için yazmıştım.evet malesef dış zamanida oluyor gaz ve bizde malesef daha bitmedi.40 dediler sonra 3 ayı sonra 6 ayı sonra yaşı gelsin geçer dediler.nerdeyse 2 yaşına geldik ama hala devam.ama dediğim gibi bizim alerjiyede bağlı gaz sancısı.aklima şimdi geldi.bide aktarlardan acı elma yağı (adaçayı yağı) alıp ayak tabanlarına sürünce oda rahatlatıyor.
Ağlama olayı çok olmuyor.genlde kucak istiyor.kucakta olsa bile mizirdaniyor.ilk aylar gibi olmuyor yani.hic geçmeyecek gibi gelsede okadar çabuk geçiyor ki zaman.Peki 2 yaşında gaz sancısı çekerken süreç nasıl oluyor? Çocuğunuz ne yapıyor nasıl davranıyor? Sürekli ağlıyor mu yoksa ıkınıp sıkılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?