bir bebek sorunsalı

çok yardım etmek istiyorsa ve eğer gece uykusuz kalmışsan gündüz gelir sen uyurken bebeklerle durur. bi kere bebeğe süt vermekle bitmiyor ki iş. senin kokunu arar miniminnacık bebecik. sağlıkla kucağına almanı dilerim ve bu vesileyle dua istiyorum Eylül'de tüp bebek tedavim var. Rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin ..
Bende tup bebekle hamile kaldim insallah sizde kalirsiniz hemencecik. Isteyen herkesede nasip etsin insallah

hem burda eski bi uyemiz vardi onunda ikizi vardi birini kv iyice sahiplendi hatta bunu ben buyutcem memlekete goturcem diye kizin sinirlerini bozdu arkadas hatta oyle bisey yaparsaniz polise giderim diye korkuttu sonra ne oldu bilmiyorum.kv iyi niyetli olabilir ama bebek dogduktan kiminle cok zaman gecirirse ona da alisir.evvelAllah yetisirsiniz bi duzen oturtana kadar kv size gelir yardimci olur ama ayri cati altinda kendinizden mahrum etmeyin gunahtir.saglikla mutlulukla buyutun insallah..

Kizlar kv ve kp cok iyidir altli ustlu oturuyoruz ve suan ikizlerime hamileyim zorlancagimi dusundukleri icin kv diyor ki emzirme sutu sag biberonla veririz ben gece birini yanima.alirim diyor ama ben istemiyorum tabiki emziricem dedim fakat her gordugu kisiye bebekler dogsun emzirirse beraber bakarz emzirmezse ben alr bakarm birini oda rahat uyur falan diyo ama ben vermem bebeklerimi uyumam gerekirse ama ben asagda biri yukarida yatiramam olmaz nasil iyi anne olurum o zaman ben. Yardim icin diyo ama ben istemiyorum simdilik oyle dediginde hic bsey demiyorum kirilmasin diye ama kirmadan nasil bir tepki verebilirim.
Hayirlisiyla dogsun bebeklerin o zaman değişir hersey şuan ikinizde bebeklere bakmanin zorluğundan habersizsiniz:)ikiz annesi olarak soyluyorum bunu:)kv de bebegi alip yukarida yatamaz eger tempodan kaçıp gitmezse şükredin:)

Kizlar kv ve kp cok iyidir altli ustlu oturuyoruz ve suan ikizlerime hamileyim zorlancagimi dusundukleri icin kv diyor ki emzirme sutu sag biberonla veririz ben gece birini yanima.alirim diyor ama ben istemiyorum tabiki emziricem dedim fakat her gordugu kisiye bebekler dogsun emzirirse beraber bakarz emzirmezse ben alr bakarm birini oda rahat uyur falan diyo ama ben vermem bebeklerimi uyumam gerekirse ama ben asagda biri yukarida yatiramam olmaz nasil iyi anne olurum o zaman ben. Yardim icin diyo ama ben istemiyorum simdilik oyle dediginde hic bsey demiyorum kirilmasin diye ama kirmadan nasil bir tepki verebilirim.

Canim ben ikizim. Tabii ki bebekligimi hatırlamıyorum ama söyle bir şey var. Kardeşim ile beraber biz birbimizi daha annemi tanımadan tanıdık. Çok içte çok derinde ona karşı hissettiğim duygular bir kardeşe hissedilenden çok daha farklı. Cok daha derin. Sakın ayırma o yüzden. Özlemi çok daha farklı olur. Büyüyünce zaten hayat ayırıyor.

Kv gelsin sizin evde kalsın bir müddet siz düzeninizi oturtan kadar madem. Obur türlü çok saçma. Sanki kv 2. Annelik yaşamak istiyor. Bebeği bana ver ben bakayım ne demek. Hem anneden hem kardeşten ayrılır mi bebecik. Yazık ileride psikolojik boyutu çok farklı olur. Her ikiz annesi benzer sorunları yaşıyor. Evi asagida diye çocuklardan birini niye alacakmis anlamadım. Gelsin sizin evde kalsın.

Allah tamamına erdirsin cnm.
benim de ikizlerim var.:))
kv emzirirse beraber bakarız demiş.
sorun yapacak bişey yok .
daha çok erken bunları düşünmek için.
ne şanslısın ki yardım edecek bir kv var.
ileride kendin vereceksin kv 'ye anne birini al götür nolur diye:))
ama tabiki yeni doğduklarında yanındna ayırmaisırayla emzirirsin veya ikisini bir.

Oooo çok erken daha. Ne bu planlar. zamanı gelince öyle bir şey yapmaya kalkarsa "gerek yok "dersin olur biter. Zorla götürecek hali yok ya!

valla art nıyetlı oldugunu sanmıyorum su an vermem dıyorsun ama dogsunlarda bıakacak ınsan ararsın tek cocukla bıle helekı ılk gunlerde uykusuzluk acemılık stres ınsanı mahfedıyorken ıkı taneyle ugrasmak gercekten cok zor...
gecelerı sızınle kalır bebeklerınız, emzırınde tabı emerlerse ve sutunuz yeterlı olursa (benımkı emmedı hıc,sutumde cok azdı zaten)
ama gunduzlerı aralarda onlar baksın sızde uyuyun, dınlenın, evın ısını halledın..
tek basına cok zor...

Kırılsın ya da kırılmasın tabiki verme bebeğini minicik bebek anne kokusuna muhtaç nasıl ayrı kalacak senden. Hem zorlandığın noktalarda aynı ev içerisinde sana yardımcı olur çok istiyorsa, geceleri de eşinden yardım alırsın. Yardım delisi çok bilmiş kv ler beni çileden çıkarıyor

Bende zaten bakmasinlar demiyorum gunduz yorulurum veririm bak 2 saat uyu diye ama memeden kesip cocugu biberonla vererek baska bir evde uyumalarina izin verirmiydiniz

gece çocuğumu kimseye vermedim, tekti gerçi,
ikiz anneleri bu konuda daha yardımcı olabilirler,
ama forumda çok okudum belli süre sonra tamamen ikizlerine kendi bakan anne de çok.

sağlık sıkıntınız olmazsa gece zorlansanız da siz bakın, gündüz de aşağı inersiniz veya onlar yukarı çıkarlar, birlikte bakarsınız.

süt sağmak çok mu kolaymış 1 sene sağmak zorunda kaldım mahvoldum emzır sakın kımseye verme yardım edecekse gelsın yanına...

gece çocuğumu kimseye vermedim, tekti gerçi,
ikiz anneleri bu konuda daha yardımcı olabilirler,
ama forumda çok okudum belli süre sonra tamamen ikizlerine kendi bakan anne de çok.

sağlık sıkıntınız olmazsa gece zorlansanız da siz bakın, gündüz de aşağı inersiniz veya onlar yukarı çıkarlar, birlikte bakarsınız.
Bende bu dusuncedeyimm haklisiniz

canım sen merak etme. bir tanıdıgımız vardı ikizleri oldu sezeryan oldugu için 40 gün sütü gelmemiş ama ugrastı gelsin diye simdi bazen ikisini birden bile emziriyor aynı anda 2 yasına yaklastılar. bebeklerin anneyi emmesi onun kucagında ona dokunması kişilik karakter duygusal olarak gelişme saglıyor. bunu anlat .kırılmasın diye sen cocuklarını anne kokusundan güven duygusundan yoksun bırakma.kıtılırsada kırılsın duracagı yeri bilmeli

canım sen merak etme. bir tanıdıgımız vardı ikizleri oldu sezeryan oldugu için 40 gün sütü gelmemiş ama ugrastı gelsin diye simdi bazen ikisini birden bile emziriyor aynı anda 2 yasına yaklastılar. bebeklerin anneyi emmesi onun kucagında ona dokunması kişilik karakter duygusal olarak gelişme saglıyor. bunu anlat .kırılmasın diye sen cocuklarını anne kokusundan güven duygusundan yoksun bırakma.kıtılırsada kırılsın duracagı yeri bilmeli
Haklisiniz bende veremem ki gun gun icinde olur bakar 2 saat falan ama kocae geceyi bnm kokumla degil onun kokusuyla gecirmesine izin vermem

Çocuklar doğana kadar yorum yapma.Doğunca zaten şartlar farklı olacak.Yine aynı soruyla gelirse,bebek emiyor ve ben bebeğimden ayrılamam de geç güzel bir dille.

Back
X