Evlilerde tam böyle bakıyor işte.. tabii ki bu saatten sonra sevmediğim insanla yapamamİçine girince o kadar imrenecek bir şey olmadığını anlıyorsun. Evliliği sevdiğin insanla yapinca güzel onda da yine kayınaile sorunları vs derken insan bunalabiliyor. Demek ki zamanı gelmemiş. Evlenmek için evlenmeyi düşünmeyin.
Kurslar etkinlikler vs katılsanız çevre edinseniz belki bir faydası olabilirHerkes evini yuvasını kurdu çocuğunu büyütüyor ikinci çocuk planlarına geçti ben hala aynı yerdeyim izliyorum kenardan, kardeşlerim çocuklarını büyütüyor teyzeyim çocukları çok seviyorum. Niye bu kadar zor oldu nerede hata yaptım, pişmanlıklarım,,, imrenerek bakıyorum hala saçma sapan bi yerde oradan buraya savruluyorum sanki… kurulu düzenim emin olduğum kişiden bir çocuğum olsun isterdim çok isterdim,, nerde yanlış ilişki var oraya tutunuyorum.. bebek hayalim var bilmiyorum olur mu..yaş 34
Siz deyince baktım aynen boşanmışDaha önce bir evlilik yaşadınız mı?
Ben isteyip de evlenemeyen görmedim ya
Çok mu seçicisin acaba
Evlenmeyen obez arkadaşlarım var sadece onlardan da çoğu evlendi 1-2 tane kaldı
Herkes evlenecek diye bir şey yok, bebek için de aynısı geçerli. Biraz rahat mı bıraksanız kendinizi.Herkes evini yuvasını kurdu çocuğunu büyütüyor ikinci çocuk planlarına geçti ben hala aynı yerdeyim izliyorum kenardan, kardeşlerim çocuklarını büyütüyor teyzeyim çocukları çok seviyorum. Niye bu kadar zor oldu nerede hata yaptım, pişmanlıklarım,,, imrenerek bakıyorum hala saçma sapan bi yerde oradan buraya savruluyorum sanki… kurulu düzenim emin olduğum kişiden bir çocuğum olsun isterdim çok isterdim,, nerde yanlış ilişki var oraya tutunuyorum.. bebek hayalim var bilmiyorum olur mu..yaş 34
“Evlenmeyen obez arkadaş” nedir ya. İsteyipte evlenemeyen insanlardan dolusuyla var çünkü bu insanlar aman evleneyimde ne olursa olsun diyen kafasız tipler değil. Koca olsun diye köşe minderlerinin nikahına girmek istemiyorlarBen isteyip de evlenemeyen görmedim ya
Çok mu seçicisin acaba
Evlenmeyen obez arkadaşlarım var sadece onlardan da çoğu evlendi 1-2 tane kaldı
“Evlenmeyen obez arkadaş” nedir ya. İsteyipte evlenemeyen insanlardan dolusuyla var çünkü bu insanlar aman evleneyimde ne olursa olsun diyen kafasız tipler değil. Koca olsun diye köşe minderlerinin nikahına girmek istemiyorlar
Yaşın elli de olsa olurHerkes evini yuvasını kurdu çocuğunu büyütüyor ikinci çocuk planlarına geçti ben hala aynı yerdeyim izliyorum kenardan, kardeşlerim çocuklarını büyütüyor teyzeyim çocukları çok seviyorum. Niye bu kadar zor oldu nerede hata yaptım, pişmanlıklarım,,, imrenerek bakıyorum hala saçma sapan bi yerde oradan buraya savruluyorum sanki… kurulu düzenim emin olduğum kişiden bir çocuğum olsun isterdim çok isterdim,, nerde yanlış ilişki var oraya tutunuyorum.. bebek hayalim var bilmiyorum olur mu..yaş 34
Hala sözü dinlenmez bu aradaHalam bin evlenen pişman, bir evlenmeyen pişman ona göre derdibilmem anlatabildim mi?
Hala sözü dinlemedik velhasıl kelam
Ayy doktor muymuş bir de? :0Bu kadar garabet bir hayat görüşü ve avam yazımla bu üye nasıl doktorbu üyenin doktor olduğuna asla inanmyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?