kızlar beni bilen bilir oldukça sorunlu bir evliliğim vardı şükür bitti
sonrasındada çok kötü bir ilişki yaşadım ve daha yeni yeni toparlanıyorum ve çok soğudum erkeklerden türk erkeklerinden bu demek değil iki kötü ilişki mi soğuttu seni diyeniniz olur muhakkak tam öylede değil etrafıma bakıyorum ve abartsısız onlarca kötü ilişki evlilk sayabilirim okuduklarım duyduklarım hariç adamların anacı oluşları,şiddet bağımlısı olanları,aldatanları vs vs vs sizde bilirsiniz ki kk bile günde hiç açılmasa 5 6 tane kötü ilişki evlilk konusu açılıyor benim iki ilişkimde sana haram bana helal diyen egoları yüzünden kan kustuğum ilişkiler yumağıydı ve etrafıma bakıyorum mantık hep aynı türk erkeklerinde dejavu gibiler hepsi aynı al birini vur ötesine....bir arkadaşımla konuştum oda benim gibi düşünüyor ben aşk orucumu avrupa kökenli türk birini bulursam bozmayı düşünüyorum...
size saçma gelebilir ama ne alaka konuya bakın yahut oda türk diyebilirsiniz ama avrupa kökenli olunca egoları belki körelmiştir kıskançlık olmaz sana yasak bana değiil muhabbetleri ortadan kalkar (kıskançlık çok abartılı olanları kastediyorum)arkadaşımda benim gibi düşünüyor ben türk erkeklerinden çok soğudum tercihim bunu açmamım en büyük nedeni faceden bir arkadaşında yuvası ihanet yüzünden bozulmuş.....
o kadar çok duyuyorum ki böyle haberler ben artık türk erkeklerine inanmıyor güvenmiyorum avrupada yaşamış bir erkek egolarını körelmiş hayata daha dik durur gibime geliyor yoksa ömür boyu dul olarak yaşamımı sürdürcem..kızlar konuyu birazda meraktan açtım bir tek ben mi böyle cins düşünüyorum yoksa benim gibilerde varmı