Bir ben mi boyleyim?

namzet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
408
934
33
38
2 tane küçük çocuğum var.su an çalışmıyorum.cocuklarima bakıyorum.buyuk kızım krese gidiyor her gün küçükle beraber onu goturup getiriyorum .kucuk kızım bensiz bir dk durmuyor sürekli kucakta.
Eskiden misafiri çok severdim hep çağırırdım.Karinca kararınca ikramlarim olurdu.
Fakat 2. cocuktan sonra misafiri sevmez oldum .zaten çocuklara zor yetiyorum.ekstra bir faaliyeti kaldiramiyorum. Annem şu an yanımda ve diğer kardeşlerim ve eşleri de gelecek toplam evde 7 kişilik misafirim olacak.annem ben yardım ederim diyor ama yine de zorsunuyorum ağırlamaya. moralim bozuluyor .
Sonra kendi kendime ne kadar gıcık bi insan oldum.hic sevmedigim insan tipi tembel ve misafir sevmeyen insan tipidir.kimseyle gecinemez kimseye tahammül edemeyen bir insan oldum.annemle babamla gecinemiyorum misafir sevmiyorum zaten kayinvalidemle hiç gecinemiyorum .bi tek eşime ve çocuklarıma sonsuz tahammülüm var başka kimseyi goresim yok.
Ya şimdi soruyorum size sayın kk hanımları bir ben mi böyleyim? Yani sorun ben de mi?

Arada ben de böyle oluyorum yani misafir gelsin ama ben koyup kaldırmaya üşeniyorum
Küçük az kendini kurtarsın rahatlarsın. Bi de dolaba bişeyler at hiç olmadı onları koyarsın

2 tane küçük çocuğum var.su an çalışmıyorum.cocuklarima bakıyorum.buyuk kızım krese gidiyor her gün küçükle beraber onu goturup getiriyorum .kucuk kızım bensiz bir dk durmuyor sürekli kucakta.
Eskiden misafiri çok severdim hep çağırırdım.Karinca kararınca ikramlarim olurdu.
Fakat 2. cocuktan sonra misafiri sevmez oldum .zaten çocuklara zor yetiyorum.ekstra bir faaliyeti kaldiramiyorum. Annem şu an yanımda ve diğer kardeşlerim ve eşleri de gelecek toplam evde 7 kişilik misafirim olacak.annem ben yardım ederim diyor ama yine de zorsunuyorum ağırlamaya. moralim bozuluyor .
Sonra kendi kendime ne kadar gıcık bi insan oldum.hic sevmedigim insan tipi tembel ve misafir sevmeyen insan tipidir.kimseyle gecinemez kimseye tahammül edemeyen bir insan oldum.annemle babamla gecinemiyorum misafir sevmiyorum zaten kayinvalidemle hiç gecinemiyorum .bi tek eşime ve çocuklarıma sonsuz tahammülüm var başka kimseyi goresim yok.
Ya şimdi soruyorum size sayın kk hanımları bir ben mi böyleyim? Yani sorun ben de mi?

Bence en önemli kısım eşe ve çocuklara sonsuz tahammül. Diğerleri zamanla, stres azaldıkça düzelir.

Sonuçta gelen kardeşleriniz ben gocunmazdım ya ama belli ki siz bi şeylerden bıkmışsınız artık. Depresyon olabilir bence.
Dün bi konu okudum kadın evine gelen misafirin nasıl utanmadan başkasının tuvaletine kakasını yaptığını soruyordu bi de sırf misafir kendi tuvaletine kaka yaptığı için insanlarda adabı muaşeret kalmamış diyordu ay siz yine iyisiniz :))

Küçük biraz daha büyüyünce geçer bu durumlar. Sadece mükemmel olmaya çalışıp da kendinizi hasta etmeyin. Olduğu kadar. Anneniz de var. Kardeşler zaten yardım eder. Sıkmayın canınızı gerilmeyin bu kadar. Hepimiz yaşıyoruz yaşadık aynı şeyleri..

Bakalım en son ne zaman misafir ağırladııım...
Çocuktan önce iyiydi güzeldi, arkadaşlarla sık sık toplanırdık.
Şimdi o stresi kaldıramıyorum.
Iyisiniz diyebilirim 2 çocukla yemekli misafir ağırlıyorsunuz.

Edit:Yemekli demişim ama siz yemekli dememişsiniz.
Fark etmez zaten.

Ben de böyleyim
İnsan swvmiyorum

Bakalım en son ne zaman misafir ağırladııım...
Çocuktan önce iyiydi güzeldi, arkadaşlarla sık sık toplanırdık.
Şimdi o stresi kaldıramıyorum.
Iyisiniz diyebilirim 2 çocukla yemekli misafir ağırlıyorsunuz.

Edit:Yemekli demişim ama siz yemekli dememişsiniz.
Fark etmez zaten.
Yemekli 2 gün kalacaklar

2. cocuk kucuk oldugu icin boyle hissediyorsun . cunku bende ayni seyleri hissediyorum.

ilk cocugum kucukkende boyleydim, buyuyunce rahatlamistim.simdi 2. ve ayni seyler.3. cocugu dusunemiyorum.2 cocugumun sabirla büyümesini bekliyorum.

ben hayatum boyunca misafir sevmedim
durumunuzda bir anormallik yok bana gore

yanliz zorsunmak ne demek anlamadim ilk defa duyuyorum , yoresel bir kelime mi?

bir tek siz böyle değilsiniz merak etmeyin.
bende öyleyim.
üstelik benim çocuklar küçük sayılmaz ve bana düşkün değiller.
misafir ağırlamak çok zor gelir.
insanlarla çok görüşmekten hoşlanmam.
geçen esime dedim ki aceba ben insan mi sevmiyorum.
hayır aslında öyle değil.
su an apartmanda doğum yapan birine seve seve yemek yapıyorum.çok hoşuma gidiyor.
ama galiba sadece yardım etmeyi seviyorum.
strese girip emrivakiyi sevmiyorum.
insanlar zor.yanlizik daha güzel sanki.
ne kadar az o kadar kafa rahat.
aile bireyleriyse soz konusu o zaman da tam tersi rahat olun.kendi eviniz gibi davranın de.bırak yemegide beraber yapın bulasigida.
durun yapmayın moduna girme sakın.o zaman stresin daha azalır

bir tek siz böyle değilsiniz merak etmeyin.
bende öyleyim.
üstelik benim çocuklar küçük sayılmaz ve bana düşkün değiller.
misafir ağırlamak çok zor gelir.
insanlarla çok görüşmekten hoşlanmam.
geçen esime dedim ki aceba ben insan mi sevmiyorum.
hayır aslında öyle değil.
su an apartmanda doğum yapan birine seve seve yemek yapıyorum.çok hoşuma gidiyor.
ama galiba sadece yardım etmeyi seviyorum.
strese girip emrivakiyi sevmiyorum.
insanlar zor.yanlizik daha güzel sanki.
ne kadar az o kadar kafa rahat.
aile bireyleriyse soz konusu o zaman da tam tersi rahat olun.kendi eviniz gibi davranın de.bırak yemegide beraber yapın bulasigida.
durun yapmayın moduna girme sakın.o zaman stresin daha azalır
Aslında kardeslerim için değil stresim kız kardesimin eşi ilk defa gelecek evime.o olmasa rahattim aslinda

Aslında kardeslerim için değil stresim kız kardesimin eşi ilk defa gelecek evime.o olmasa rahattim aslinda
erkekler kadınlar kadar detayci olmaz merak etmeyin.güler yüzle karşılar arada sohbet edersiniz. ara arada çay kahve yapalım beraber içeriz dersiniz kardesinize olur biter.

bu arada bazen eve gelen misafir ev sahibinin memnun etmek için yaşadığı stresin gerginliginden
istenmediğini düşünüyor.
ev dip köşe temiz olsun.örtüler düzgün dursun v.s gibi şeylere hiç takılmadan önemli olan hoş sohbet.güler yüz.
zaten arkanızdan evinizi sorun eden insanları bir daha agirlamayin.

bu arada bazen eve gelen misafir ev sahibinin memnun etmek için yaşadığı stresin gerginliginden
istenmediğini düşünüyor.
ev dip köşe temiz olsun.örtüler düzgün dursun v.s gibi şeylere hiç takılmadan önemli olan hoş sohbet.güler yüz.
zaten arkanızdan evinizi sorun eden insanları bir daha agirlamayin.
Işte bu tam da beni anlatan bi yorum olmuş .tesekkurler

Back
X